Lucifer Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μπράβο, φαφουτιάσανε το φιδάκι για να βάλουνε το ανάπηρο που σέρνεται να παίξει να χαρούνε. Τι μαλακισμένα πλάσματα είμαστε ρε πούστη.
N1ghtW0lf Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Φίδι επιτίθεται σε άνθρωπο.Απίστευτο!!! Ρεε...οντως βαλε και ενα σποιλερ, να ετοιμασουμε τα χαπια μας για το καρδιακο επεισοδιο... Τα ματια μου κλεινανε οταν εβλεπα το βιντεο και ημουν ετοιμος να πεσω για υπνο...τωρα εχουν ανοιξει και παιζει να ανοιξαν και των υπολοιπων ενοικων του κτηριου...
nickarmy Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 χαχα υπερβάλλεται αν και περίμενα τι θα γίνει, με ταρακούνησε λίγο (kakashi παραλίγο να πεθάνεις απο το pain .... xexe,τόπιασες)
overnontas Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 πάντως δε νομίζω πως είναι κόμπρα...περισσότερο σε βόα μου κάνει..
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ρεε...οντως βαλε και ενα σποιλερ, να ετοιμασουμε τα χαπια μας για το καρδιακο επεισοδιο... Τα ματια μου κλεινανε οταν εβλεπα το βιντεο και ημουν ετοιμος να πεσω για υπνο...τωρα εχουν ανοιξει και παιζει να ανοιξαν και των υπολοιπων ενοικων του κτηριου...
N1ghtW0lf Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 αχΧΑχαΧΑαχΧΑΧΑΧΑχαχαΧΑΧΑ Ενταξει...παλι καλα το περιμενα τωρα :lol:
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μπαίνει στο αμάξι από το παράθυρο με άλμα εις μήκος!
minarokeftes Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=J-I2gTPRO4A[/ame] εκεί που λέει "κάνετε κάστινγκ?" πεθαίνω στα γέλια!!!! Το έχω δεί 100000000 φορές
N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Σορρυ...no offense...το αστειο ποιο ειναι? Περισσοτερο ηλιθιο μου φανηκε παρα αστειο
linkin Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μπαίνει στο αμάξι από το παράθυρο με άλμα εις μήκος! Ετσι οπως μπηκε στο αμαξι δεν χρειαζεται να σου πω θα του μπηκε ο μοχλος των ταχυτητων και το χειροφρενο.....
Tzimmys Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ετσι οπως μπηκε στο αμαξι δεν χρειαζεται να σου πω θα του μπηκε ο μοχλος των ταχυτητων και το χειροφρενο..... Αν είναι όντως αληθινό και δεν έχει γίνει μονταζ, το αμάξι μέσα θα είναι άδειο, ένα στρωματάκι θα έχει. Αλλά μέχρι να το καταφέρει θα έφαγε πολλές μάπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις