Moderators stormrain Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 διαφημηση για το ποσο δυνατο ειναι Τωρα να σου πω την αληθεια μου παραειχε φανει προφανης αυτη η εξηγηση οποτε δεν την ελαβα υποψη (ειχα δει αποσπασματικα τα βιντεακια παρεμπιπτοντως). Thanks για την διευκρινιση :-D
Toufas Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 As Sherlock Holmes says, when you’ve eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth. άσδξλασλκδσκλκλδσ
Toufas Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 θυμαστε τον david after dentist? να και η ενήλικη εκδοχη [ame]http://www.youtube.com/watch?v=T_zAVse5Qmc[/ame]
minarokeftes Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 ΜΑΛΑΚΑΚΑΑΑΑΑΑ ΓΑΜΑΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ αχαχαχαχαχααχαχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!!!!!111
lkastritis Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 οχι, το blender ειναι το top σε ολες τις κατηγοριες δεν λεω για το μπλεντερ... για αυτα τα ακριβα που αλεθει λεω...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Πάντως ο τύπος θα μπορούσε να περάσει καλύτερα το χρόνο του με την κοπελιά
lkastritis Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Πάντως ο τύπος θα μπορούσε να περάσει καλύτερα το χρόνο του με την κοπελιά η αληθεια να λεγεται...
Lucifer Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Πράγματι, γιατί είναι που είναι κούκλα, είναι και φοβερά θελκτική έτσι που κάνει σαν Downάκι που τσακώθηκε με νταλίκα.
Highlander Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=lAl28d6tbko ειμαι στην ευτυχή θεση να εχω δουλεψει με τετοιο blender και ειλικρινα ειναι ΣΚΥΛΙ. απειρες φορες ηθελα να βαλω διαφορα μεσα "καταλαθος" Κρύψτε το Video, ξέρω κάποιον εδώ που μπορεί να πάθει έμφραγμα μόλις το δει !
guido Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Standing Cat! lol θυμήθηκα μια ιστορία που μου έλεγε μια φίλη μου , ότι κάποτε περπατούσε σε ένα σοκάκι και ήρθε αντιμέτωπη με μια γάτα ή οποία μόλις την είδε σηκώθηκε όρθια και έκανε κάτι απειλητικές κινήσεις καράτε. ποτέ δεν κατάφερα να ακούσω ολόκληρο το story ή να ρωτήσω παραπάνω λεπτομέρειες , καθώς με το που άρχιζε την αφήγηση και φανταζόμουν το "σκηνικό" έκλαιγα ασταμάτητα από τα γέλια και νευρίαζε και σταμάταγε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις