Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
διαφημηση για το ποσο δυνατο ειναι

Τωρα να σου πω την αληθεια μου παραειχε φανει προφανης αυτη η εξηγηση οποτε δεν την ελαβα υποψη (ειχα δει αποσπασματικα τα βιντεακια παρεμπιπτοντως). Thanks για την διευκρινιση :-D:-D

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

As Sherlock Holmes says, when you’ve eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth.

άσδξλασλκδσκλκλδσ

Δημοσ.

ΜΑΛΑΚΑΚΑΑΑΑΑΑ ΓΑΜΑΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ αχαχαχαχαχααχαχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!!!!!111

Δημοσ.
οχι, το blender ειναι το top σε ολες τις κατηγοριες

δεν λεω για το μπλεντερ... για αυτα τα ακριβα που αλεθει λεω...

Δημοσ.

Πάντως ο τύπος θα μπορούσε να περάσει καλύτερα το χρόνο του με την κοπελιά ;)

Δημοσ.

Πράγματι, γιατί είναι που είναι κούκλα, είναι και φοβερά θελκτική έτσι που κάνει σαν Downάκι που τσακώθηκε με νταλίκα.

Δημοσ.
http://www.youtube.com/watch?v=lAl28d6tbko

ειμαι στην ευτυχή θεση να εχω δουλεψει με τετοιο blender και ειλικρινα ειναι ΣΚΥΛΙ. απειρες φορες ηθελα να βαλω διαφορα μεσα "καταλαθος" :D

Κρύψτε το Video, ξέρω κάποιον εδώ που μπορεί να πάθει έμφραγμα μόλις το δει ! :lol:

Δημοσ.
Standing Cat!

lol

θυμήθηκα μια ιστορία που μου έλεγε μια φίλη μου , ότι κάποτε περπατούσε σε ένα σοκάκι και ήρθε αντιμέτωπη με μια γάτα ή οποία μόλις την είδε σηκώθηκε όρθια και έκανε κάτι απειλητικές κινήσεις καράτε.

ποτέ δεν κατάφερα να ακούσω ολόκληρο το story ή να ρωτήσω παραπάνω λεπτομέρειες , καθώς με το που άρχιζε την αφήγηση και φανταζόμουν το "σκηνικό" έκλαιγα ασταμάτητα από τα γέλια και νευρίαζε και σταμάταγε .

:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...