Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαρακτηριστικό είναι όταν κοιτάω τα lolcats... γελάω και με το πιο κρύο/απλό/χαζό... ενώ όταν κοιτάω loldogs τα σχόλια μου είναι υποτιμητικά...

Δημοσ.

Ναι καλά σεβασμός. Ας μην ήμουν πονόψυχος, και φιλόζωος και θα τις είχα κανονίσει καλά όλες αυτές εδώ έξω απο την γειτονιά μου. Ας όψεται η πονοψυχία μου και η φιλοζωία μου. Επειδή δεν ξέρω αν στο είπα, είμαι πονόψυχος και φιλόζωος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eμενα ο,τι γατα είχα εδινε μαχη μεχρι θανατου για να αποφύγει το νερό και εδω αυτη πλενεται.Εχουμε καταστρεψει την φύση...

Μια που μιλαγαμε για γάτες

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=9SZEPNYHMKQ[/ame]

η καλύτερη!

Επεξ/σία από aris1986
Δημοσ.

aris1986 ποιος σου είπε πως είναι κανονική γάτα ? διασταύρωση είναι με τίγρης ... έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για αυτές. έχουν κάποια χαρακτηριστικά απο τις τίγρης.

edit: όπα , βιάστηκα λίγο. δεν είδα οτι το είπες για το άλλο βίντεο. αναφερόμουν για το βίντεο που έβαλες ... my bad.

Δημοσ.
aris1986 ποιος σου είπε πως είναι κανονική γάτα ? διασταύρωση είναι με τίγρης ... έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για αυτές. έχουν κάποια χαρακτηριστικά απο τις τίγρης.

edit: όπα , βιάστηκα λίγο. δεν είδα οτι το είπες για το άλλο βίντεο. αναφερόμουν για το βίντεο που έβαλες ... my bad.

Aυτη η γατα φιλε μου ειναι απιστευτη και πανακριβη.Θα την φυλαγα με καραμπινα.

Ποσο μαλλον που ό/ή τιγρης ειναι το αγαπημενο μου αγριο ζωο!!!:lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.
Γάτες... είμαστε μερικοί εδώ μέσα που τις αγαπάμε πιο πολύ και από τα mac

:P

Όταν έχει τέτοια βίντεο καθόμαστε 2 cm μακριά από την οθόνη και αρχίζουμε τα "αχουτόοοοο" και τα στέλνουμε email σε όλους μας τους γνωστούς. Εκεί κολλάει το πόστ του Λούσι

Ναι βρε, τα κατάλαβα αυτά. Το Final Version δεν έχω καταλάβει που κολλάει.

Δημοσ.

οτι εχουν φτασει στο τελευταιο σταδιο της εξελιξης και η φυση απλα εχει κανει κατι τελειο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...