Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

μλκ ο τύπος με την camera failαρε κάπου για αυτό είχε η γάτα αυτή την έκφραση...

• Moderators
Δημοσ.

Μολις το εστειλα σε μια φιλη μου, η οποια με ξενερωσε λεγοντας μου πως οι γατες το κανουν αυτο για να ενισχυσουν την οσφρηση τους. Προτιμω την What is seen cannot be unseen εκδοχη που ειχα στο μυαλο μου ΛΟΛ.

Δημοσ.
μήπως έχουν δέσει την κάμερα σε κανα μπουλντογκ; δε ξερω :P

Χαχαχα! Ακομα κλαιω με το βιντεο.. Απιστευτη γατα

• Members
Δημοσ.
Ρώσικη ρουλέτα σε γάμο.

το βίντεο πρέπει να είναι αληθινό γιατί υπάρχει και είδηση εδώ

με το που είδα το τρωκτικό είπα να το ψάξω λίγο περισσότερο για να το επιβεβαιώσω :P

όντως αληθινό είναι μάλλον - να και μια πιο αξιόπιστη πηγή: http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1259841/Russian-roulette-shock-wedding-guest-shoots-party-trick-gone-wrong.html#ixzz0ixZ82fAc

Δημοσ.
με το που είδα το τρωκτικό είπα να το ψάξω λίγο περισσότερο για να το επιβεβαιώσω :P

Γιατι ρε αλητη, το τρωκτικο μια χαρα αξιοπιστο ειναι :P

• Members
Δημοσ.
Γιατι ρε αλητη, το τρωκτικο μια χαρα αξιοπιστο ειναι :P

Ναι, μέσα στην αξιοπιστία :P Αυτό δεν ήταν που είχε δημοσιεύσει ένα screenshot από το Lost και το παρουσίαζε ως αποκλειστική φωτογραφία ενός πραγματικού αεροπορικού δυστυχήματος; :lol:

Δημοσ.

το συγκεκριμένο ηταν απο βραζιλιανικες ειδησεις αν θυμαμαι καλα και το τρωκτικο οπως και καναλια την πατησαν εξαιτιας του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ναι, μέσα στην αξιοπιστία :P Αυτό δεν ήταν που είχε δημοσιεύσει ένα screenshot από το Lost και το παρουσίαζε ως αποκλειστική φωτογραφία ενός πραγματικού αεροπορικού δυστυχήματος; :lol:

:lol: Αυτο παλι πρωτη φορα το ακουω...

ontopic

Επεξ/σία από Kasrith
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...