Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε συ wash ειναι μεν η κλασικη αμερικανο-γλυκο-ναζιαροφατσουλα , αλλα δενει τοσο γ@μησε τα το ολο συνολο και με τρελενει σε λεω ! Καλα η 2η ομως ειναι και αυτην σιγουρο ταλεντο...Αν και εχει πολυ μακρια ποδια ρε αδερφε.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε συ wash ειναι μεν η κλασικη αμερικανο-γλυκο-ναζιαροφατσουλα

ασχέτως αν είναι από Ουαλία η κοπέλα :P

Δημοσ.

...the longest the better

(πάντως τράβηξα πολύ ζόρι για να την καταλάβω την 2η τσουλίτσα, όταν είπε "i can't believe you said my name". Αστεράκλα κι αυτή...*γκουχου, μισό λεπτό Κε εισαγγελέα, είμαι στο μπάνιο*

Και με μπόλικο -ως φαίνεται- χιούμορ-"τσαγανό".

Αλλίμονο από 'μας που μας έχει φάει το Insomnia :P)

Δημοσ.

Οχι ρε μαστορα wash !! Τι εφτιαξες εδω ρε φιλε ?? Κολλλησα τοσο πολυ με τα βιντεο που εχει με το μωρο , και ουτε που μου εκοψε να τσεκαρω για photo . Που να βρισκεται τωρα? Τι να κανει?

Δημοσ.
Περιγραφή για να το δει και ο Manuel: Τύπος ο οποίος διασκευάζει κάποιο (δεν έχει σημασία ποιο) κομμάτι των Sunn O))). Θέλω να βγω μαζί του για καφέ...

Κιούλ. Πριν μερικούς μήνες δεν ήξερα καν τι είναι αυτοί οι Sunn o))) και τώρα ακούω και διασκευές τους.

Δημοσ.

Μαλιστα..Απο τι καταλαβαμε ο αγαπητος κ.Lucifer δεν ειναι ομοιδεατης στην θεωρια του ' αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις ' . Ενταξει περιμενε εσυ τηλεφωνο απο την Angelina..

Δημοσ.

Ε οκ . Αν σε παρει μη το σηκωσεις. ( Θα θελα να δω πως ειναι η γυναικα σου και εχεις τοσο ηψηλα στανταρ )

Δημοσ.
Ε οκ . Αν σε παρει μη το σηκωσεις. ( Θα θελα να δω πως ειναι η γυναικα σου και εχεις τοσο ηψηλα στανταρ )

(ως γνωστός μεταλλάς ο Lucifer)

modifiedsheeporhorse.jpg

...να 'σαι καλά ρε onty, την είχα βρει από προχθές κι έψαχνα αφορμή να την ποστάρω...

Οχι ρε μαστορα wash !! Τι εφτιαξες εδω ρε φιλε ?? Κολλλησα τοσο πολυ με τα βιντεο που εχει με το μωρο , και ουτε που μου εκοψε να τσεκαρω για photo . Που να βρισκεται τωρα? Τι να κανει?

φίλε μου, και να ήξερα δε θα σου έλεγα......Προσπάθα (καλύτερα) και 'συ να την ξεχάσεις...

...εν τω μεταξύ, για να μείνουμε κι οντόπικ, και μιας και κόλλησα να βλέπω βίντεος απ' το σώου, γουστάρετε με Στηβ :

(μόνο που αυτός νόμιζε, ως φαίνεται, ότι είχε πάει στο X-FUCKtor..)

>http://www.youtube.com/watch?v=ba-Mu2wzQlI

Δημοσ.

(ως γνωστός μεταλλάς ο Lucifer)

modifiedsheeporhorse.jpg

...να 'σαι καλά ρε onty, την είχα βρει από προχθές κι έψαχνα αφορμή να την ποστάρω...

φίλε μου, και να ήξερα δε θα σου έλεγα......Προσπάθα (καλύτερα) και 'συ να την ξεχάσεις...

...εν τω μεταξύ, για να μείνουμε κι οντόπικ, και μιας και κόλλησα να βλέπω βίντεος απ' το σώου, γουστάρετε με Στηβ :

(μόνο που αυτός νόμιζε, ως φαίνεται, ότι είχε πάει στο X-FUCKtor..)

>http://www.youtube.com/watch?v=ba-Mu2wzQlI

Ρε μην τον συγχύζεται, θα πάθει τίποτα:Ρ

Περιγραφή βίντεου: append to the author. He who doesn't know that video should jump off off a clif!:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...