Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ βίντεο - χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους τους ινσόμνιακς: ΕΓΩ σε στιγμές διαολεμένου κεφιού

και για άφτερ χαλαρή ραπ

Επεξ/σία από freedubus
  • Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και για άφτερ χαλαρή ραπ

Τα σπα το Κυπριακο hip hop το χα ακουσει πριν 3 χρονια τωρα που το βρηκα δεν το αφηνω tnx

Δημοσ.

Μετά πάντως πήρε σαν δώρο την κανονική κονσόλα (κάτι τέτοιο ήταν το κουτί αν θυμάμαι καλά). Είχε κυκλοφορήσει πριν 1-2 χρόνια.

Δημοσ.
Μετά πάντως πήρε σαν δώρο την κανονική κονσόλα (κάτι τέτοιο ήταν το κουτί αν θυμάμαι καλά). Είχε κυκλοφορήσει πριν 1-2 χρόνια.

x-box three sixty!!παντως για το μαλλι του πιτσιρικα και μονο εγω θα του παιρνα οχι μονο xbox αλλα και μια 46αρα full hd να γουσταρει!

Δημοσ.

Πω ρε φίλε... όταν διάβασα αυτόν τον λυπάμαι περισσότερο, νόμιζα θα δω καμιά σκηνή φρίκης και είδα 5 λεπτά βίντεο με κομμένη την ανάσα περιμένοντας ανά πάσα στιγμή το μεγάλο μπαμ, όπως όταν βλέπεις θρίλερ.

Ε, δε φαντάζεστε τι τρόμο έζησα. Ήμουν συνεχώς στην τσίτα. Κι όσο δε συνέβαινε τίποτα, τόσο αισθανόμουν ότι "τώρα, πάει ο άνθρωπος, θα τον καταβροχθίσει!"

Διαβάζω κι από κάτω αυτό με την γκαντεμιά, λέω "πω πω, ποιος ξέρει πως πήγε ο άνθρωπος".

Τέλος πάντων, άντε να ηρεμήσω λίγο. Ουουουουφφφ.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...