washcloud Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Περιγραφές ρε παιδιά, τόσο δύσκολο είναι; Δε λέω spoilers, απλά μια γενική οδηγία. ...δίκιο. ...ΔΙΚΙΟ!!! ..λοιπόν Manuel, το συγκεκριμένο βίντεο σατιρίζει εμμέσως τον Barack_Obama, βάσιν χορευτικών του στιγμιότυπων, σε συνδυασμό με το Internet meme "rickroll" (omg u been rickrolled κι ετς) know your meme που θα έλεγε κι ο slipknot ...αχ τα μεμέ σου! που θα έλεγε ο aledjo Ένας τυπικός αστεϊσμός, θα έλεγα ο washcloud. Nothin' to see here. Move on.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 ..λοιπόν Manuel, το συγκεκριμένο βίντεο σατιρίζει εμμέσως τον Barack_Obama, βάσιν χορευτικών του στιγμιότυπων, σε συνδυασμό με το Internet meme "rickroll" (omg u been rickrolled κι ετς) Λοιπόν, χωρίς πλάκα, μετά την περιγραφή σου το έβαλα και το είδα, γιατί, βρε αδερφέ μου δημιούργησε μια αίσθηση ότι θα μου αρέσει. Πιο πριν τι να κάνω; Να κάθομαι να βλέπω όλα τα βίντεο που ποστάρουν όλοι έτσι σκέτα, μπας και πέσω σε κανένα του γούστου μου; Και επί τη ευκαιρία: το "πολύ γέλιο!!!!!!" και τριάντα θαυμαστικά, δεν είναι περιγραφή. Άλλος βρίσκει αστεία τα έξυπνα βίντεο μοντάζ, άλλος βρίσκει αστείους αυτούς που βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε τον πόνο τους.
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ναι ρε συμφωνώ σε όλα όσα λες (...αλλά παπάρια πού θα σ' ακούσουν...) (αλλά δεν μπορούσα να μη συνεχίσω το inside jokάκι μας...)
FarCry Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Inflatable seat belts πρωτοπορια της FORD world's first
chill Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Η πιο βρώμικη γυναίκα παίχτης ποδοσφαίρου . Απόλυτη προσήλωση στο no 15 της πορτοκαλί ομάδας [ame]http://www.youtube.com/watch?v=gNmPybFK2_o&[/ame]
sheik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ρε τι καριολα ειναι τουτη? Μου εσπασε τα νευρα η βρωμα
washcloud Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 σου έρχεται να της βάλεις τρικλοποδιά, να της βαρέσεις αγκωνιά, να της τραβήξεις τα μαλλιά και να την πετάξεις κάτω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ή απλά να την πετάξεις στον λάκο με τους αράπηδες...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ε θα πετάξουμε και μερικές χάρτινες σακούλες να χουν ή θα κλείσουμε τους προβολείς που φωτίζουν τον λάκο
Tzimmys Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Καινούριο του Remi. ΤΑΡΖΑΝ. Προλάβατε το είδατε? Ελπίζω να μην μπήκε. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=M-g-etgFk80[/ame]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 μπα δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις