Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εεεετσι....για να μαθαινουν μερικοι μερικοι που λενε πως παιζουν τεννις,γκουχου...ακους κλαιν?γκουχου:P

Δημοσ.
Κοιτα ουτε γω την βρισκω, αλλα δε θα φτασω στο αλλο ακρο να παω να κανω comment του στυλ "να νεκροφιλησεις την μανα σου, να κατουρανε γατες στο μνημα του πατερα σου" οπως βλεπω οτι εχουν κανει μερικοι στο παραπανω βιντεο.

Ε όοοοοχι φίλτατε sheik. Σε αγαπάω, σε εκτιμάω αλλά εδώ κάνεις λάθος. Καταρχάς δεν το είδα το βίντεο. Δεν μπορώ να βλέπω τέτοια. Αλλά επειδή φαντάζομαι τι έκανε το μπασταρδάκι εγώ δεν θέλω να τα πω αυτά που του γράψανε, αλλά να τα κάνω. Και δεν είναι το άλλο άκρο. Έχει πολύ ακόμα ως το άλλο άκρο για αυτό το μηδενικό.

Δεν είμαι πιο άνθρωπος απο αυτόν επειδή δεν κλοτσάω γατιά, αλλά επειδή εμένα με κόβει για τα αυτονόητα ενώ αυτουνού πρέπει να του δώσουν οδηγίες χρήσης μέχρι και για να τον παίξει.

χαχαχαχαχαχαχα πάει η γατα.

Ναι, πολύ αστείο. :mad:

Δημοσ.
Ε όοοοοχι φίλτατε sheik. Σε αγαπάω, σε εκτιμάω αλλά εδώ κάνεις λάθος. Καταρχάς δεν το είδα το βίντεο. Δεν μπορώ να βλέπω τέτοια. Αλλά επειδή φαντάζομαι τι έκανε το μπασταρδάκι εγώ δεν θέλω να τα πω αυτά που του γράψανε, αλλά να τα κάνω. Και δεν είναι το άλλο άκρο. Έχει πολύ ακόμα ως το άλλο άκρο για αυτό το μηδενικό.

Δεν είμαι πιο άνθρωπος απο αυτόν επειδή δεν κλοτσάω γατιά, αλλά επειδή εμένα με κόβει για τα αυτονόητα ενώ αυτουνού πρέπει να του δώσουν οδηγίες χρήσης μέχρι και για να τον παίξει.

Κοιτα για να μη παρεξηγηθω, σε καμια περιπτωση δεν πηρα το μερος του φανταρου.

Απλα, τετοιου ειδους σχολια κατα τη γνωμη μου ξεφευγουν...ξεφευγουν παρα πολυ.

Δηλαδη, να τον πει κανεις καθαρμα, αναισθητο, μαλακισμενο και οποιαδηποτε αλλη βρισια το δεχομαι, κι εγω αυτο θα εκανα.Επισης, αλλο ειναι να πεις ενα "μαμω τη μανα σου" και αλλο να πεις "να την νεκροφιλησεις". Δηλαδη το μυαλο μου δυσκολα σκεφτεται μεγαλυτερη, πιο καφρικη και πιο αναισθητη βρισια :fear:

Ισως να φταινε και οι ρετσινες βεβαια που εχω κοπανησει και το μυαλο δυσλειτουργει :P

Δημοσ.
χαχαχαχαχαχαχα πάει η γατα.

Εν τω μεταξύ θυμήθηκα ότι έχεις γάτα που πριν από λίγο καιρό γέννησε κι όλας, αμέ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...