Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στην Αττική Οδό χάνει την έξοδο... Φαίνονται και οι γραμμές του ΜΕΤΡΟ...

LINK

θέλει πολλά @@ για να το κάνει κανείς αυτό....

Δημοσ.
θέλει πολλά @@ για να το κάνει κανείς αυτό....

και πολλα κιλα μαλακιας στον εγκεφαλο!

Και αυτος ο μαλακας κυκλοφορει ελευθερος?

Δημοσ.

Η πιο λογική εξήγηση είναι ότι το ειδικό ρούχο που φοράει περιέχει πολλές στρώσεις με διαφορετικά σύνολα τα οποία ενώνονται με τέτοιο 'μηχανισμό' που απελευθερώνει όλο το ρούχο με μια απλή κίνηση. Έτσι κάθε φορά 'ξεφορτώνεται' ένα ρούχο στο πάτωμα και βγαίνει στην επιφάνεια το από κάτω.

Τώρα πως ακριβώς το κάνουν αυτό τόσο γρήγορα ή περισσότερες λεπτομέρειες για το ρούχο (όλοι αυτοί έχουν αναπτύξει απίστευτη 'τεχνολογία' σε τέτοια θέματα) δεν νομίζω ότι χρειάζονται.. Από την στιγμή που αναρωτήθηκες "πως το κάνουν αυτό;;", οι άνθρωποι έχουν πετύχει και με το παραπάνω τον στόχο τους.

Νομίζω ο Κόπερφιλντ είχε στο πρόγραμμα του κατι σχετικό, όταν τον δένανε σε μια καρέκλα χειροπόδαρα, ανεβάζανε ένα πανί για λίγο και μόλις έπεφτε το πανί έβλεπες ότι είχε αλλάξει ρούχα, χωρίς να έχουν πειραχτεί τα σκοινιά.

Δημοσ.
Νομίζω ο Κόπερφιλντ είχε στο πρόγραμμα του κατι σχετικό, όταν τον δένανε σε μια καρέκλα χειροπόδαρα, ανεβάζανε ένα πανί για λίγο και μόλις έπεφτε το πανί έβλεπες ότι είχε αλλάξει ρούχα, χωρίς να έχουν πειραχτεί τα σκοινιά.

Συγκεκριμένα φορούσε ένα σακάκι (που είχε δανειστεί από κάποιον από το κοινό)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...