Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραιος linkinp ειχαμε βγει με τον κολλητο και μου ελεγε γι'αυτα το το βιντεακι και εψαχνα τον τοπο να το βρω..:lol:

Μηπως εχει παρει το ματι σου και ενα αλλο...με μια που κοιταει ενα οπλο και πεταγεται ενας αλλος με δυναμιτακια...ετσι αυτη τρομαζει(νομιζει οτι ειναι πυροβολισμοι)και αρχιζει να τρεχει πανω κατω;:rolleyes:

Ετσι μου ειπε δηλ. ο φιλος μου αλλα και παλι δεν βρισκω τιποτα:rolleyes:

ααα να το

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=yRP_jR9RXqI[/ame]

το ειχε στα related τελικα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
αυτο ξεχασα!

Ψιλοστημενο αυτο :P

Προσοχη

Aκολουθει μια απο τις καλυτερες φαρσες που εχει γνωρισει η ανθρωποτητα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Είδα κάτι ενδιαφέρον ανάμεσα στα ζυζιά της φαίης σκόρδα και ενός άλλου παρτσακλού.

Δείτε απο το 0:15 και μετά..

Real video from Serbia,Belgrade. This man was recording the sunset and he claims that an angel descended to earth ! When the angel ascends there are 2 bright shadows!! After that incident he visited the apartment block and the habitants told him that a man was dead a few minutes earlier!

• Members
Δημοσ.
Είδα κάτι ενδιαφέρον ανάμεσα στα ζυζιά της φαίης σκόρδα και ενός άλλου παρτσακλού.

Δείτε απο το 0:15 και μετά..

Real video from Serbia,Belgrade. This man was recording the sunset and he claims that an angel descended to earth ! When the angel ascends there are 2 bright shadows!! After that incident he visited the apartment block and the habitants told him that a man was dead a few minutes earlier!

Από τη στιγμή που είδα αυτό το βίντεο άλλαξε ολόκληρη η κοσμοθεωρία μου - θα αρχίσω να πηγαίνω ξανά στην εκκλησία! :lol:

Δημοσ.
Από τη στιγμή που είδα αυτό το βίντεο άλλαξε ολόκληρη η κοσμοθεωρία μου - θα αρχίσω να πηγαίνω ξανά στην εκκλησία! :lol:

Και εγω σε κηδειες:devil:

• Super Moderators
Δημοσ.

που πάει σε κηδείες για να βρει γκόμενες όπως πάνε οι άλλοι 2 πρωταγωνιστές σε γάμους :P

Δημοσ.
που πάει σε κηδείες για να βρει γκόμενες όπως πάνε οι άλλοι 2 πρωταγωνιστές σε γάμους :P

χαχαχαχααχααχχαχαχαχαχ!!

Μπααα....οι γκομενες βρισκονται κ αλλου!:lol:

Εγω για τα κολιβα και μονο θα πηγαινω...:devil:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...