Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

γαμάτο :P

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι τώρα νόμιζα οτι η ντόπια τηλεόραση, με ηγέτη τον Νικόλα τον Ευαγγελάτο είχε τα πρωτία. κι όμως υπάρχουν και "καλύτερα" :lol: :lol: :lol:

Βολιβία: δελτίο ειδήσεων στο κανάλι PAT, με την María René Duchén.

και πετάει την αποκλειστικότητα ΒΟΜΒΑ (σχετικά με το πρόσφατο αεροπορικό δυστύχημα της Air France στον Ατλαντικό) !!!!!

στη ζούγκλα της Βραζιλίας βρέθηκε φωτογραφική μηχανή, κατεστραμένη μεν, αλλα διασώθηκε η μνήμη της, και φαινεται οτι έπεσε απο το συγκεκριμένο αεροπλάνο.

Οχι μόνο αυτό, αλλα ο κατοχός της,

που τον κατονομάζει κιόλας, ως Paulo G Muller, ηθοποιός, καθώς βρήκαν το όνομα του απο το s/n της Casio Z750 (τα μαλλιά μου πίσω ΤΩΡΑ!!!)

, την ώρα που το αεροπλάνο διαλυόταν στον αέρα, ειχε την ψυχραιμία να τραβάει φωτος !! :cry: :cry: :cry:

και τις φωτογραφίες σας δείχνουμε ΕΜΕΙΣ, τώρα !!

οι σκηνές προέρχονται απο το γνωστίο σήριαλ Lost :lol: :shock: :shock: :shock:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=e4UiLVpw4_U&feature=channel[/ame]

http://www.news.com.au/story/0,27574,25679077-401,00.html

μετά απο λίγο το κανάλι ζήτησε συγνώμη για την "γκάφα του αιώνα"

http://mx.news.yahoo.com/s/19062009/79/n-world-tv-boliviana-disculpa-atribuir-fotos.html

Αντίδραση σουηδέζας παρουσίαστριας όταν έμαθε οτι έχασε την αποκλειστικότητα στην είδηση:

Δημοσ.
Μέχρι τώρα νόμιζα οτι η ντόπια τηλεόραση, με ηγέτη τον Νικόλα τον Ευαγγελάτο είχε τα πρωτία. κι όμως υπάρχουν και "καλύτερα" :lol: :lol: :lol:

Βολιβία: δελτίο ειδήσεων στο κανάλι PAT, με την María René Duchén.

και πετάει την αποκλειστικότητα ΒΟΜΒΑ (σχετικά με το πρόσφατο αεροπορικό δυστύχημα της Air France στον Ατλαντικό) !!!!!

στη ζούγκλα της Βραζιλίας βρέθηκε φωτογραφική μηχανή, κατεστραμένη μεν, αλλα διασώθηκε η μνήμη της, και φαινεται οτι έπεσε απο το συγκεκριμένο αεροπλάνο.

Οχι μόνο αυτό, αλλα ο κατοχός της,

που τον κατονομάζει κιόλας, ως Paulo G Muller, ηθοποιός, καθώς βρήκαν το όνομα του απο το s/n της Casio Z750 (τα μαλλιά μου πίσω ΤΩΡΑ!!!)

, την ώρα που το αεροπλάνο διαλυόταν στον αέρα, ειχε την ψυχραιμία να τραβάει φωτος !! :cry: :cry: :cry:

και τις φωτογραφίες σας δείχνουμε ΕΜΕΙΣ, τώρα !!

οι σκηνές προέρχονται απο το γνωστίο σήριαλ Lost :lol: :shock: :shock: :shock:

Προφανώς στη Βολιβία δεν έχει Lost.

Και προφανώς κάποιος δημοσιογράφος είχε τη φαΐνή ιδέα.

Δεν θα το χαρακτήριζα fail, αλλά σιχαμερή προσπάθεια αύξησης της τηλεθέαση.

Δημοσ.
οποιος εχει ηδη δει αυτο το εκκλησιαστικο ντοκιμαντερ, τις "Σειρηνες" που ειχε βγει παλια και ανελυε ποσο σατανικη ειναι η μουσικη, τωρα θα του ξυπνησουν ανατριχιαστικες μνημες!...

http://www.youtube.com/watch?v=GQ5ItnuR93I

Το βλέπω απ' την αρχή και είμαι στο part4 τώρα. Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιος είναι πιο ηλίθιος, ο τύπος που κάνει το ντοκιμαντέρ ή εγώ που κάθομαι και βλέπω αυτόν τον λακαμά.

Τέλος πάντων είναι cult, αξίζει να το δείτε αλλά μη περιμένετε σοβαρά επιχειρήματα.

• Members
Δημοσ.

Εγώ πάντως μετά από αυτό φοβάμαι να ξανακούσω το stairway to heaven και σκέφτομαι να το διαγράψω κι απ' το σκληρό...

Δημοσ.
Εγώ πάντως μετά από αυτό φοβάμαι να ξανακούσω το stairway to heaven και σκέφτομαι να το διαγράψω κι απ' το σκληρό...

Νομιζεις οτι ετσι απλα θα το διαγραψεις?Δε θα το αφησει ο σατανας να συμβει,εχει ευλογησει με μαυρη μαγεια το σκληρο σου δισκο(πιανει πολυ στους Seagate).Να παιρνετε WD,ειναι church-approved,τους ραντιζουν με αγιασμο...

• Members
Δημοσ.
Νομιζεις οτι ετσι απλα θα το διαγραψεις?Δε θα το αφησει ο σατανας να συμβει,εχει ευλογησει με μαυρη μαγεια το σκληρο σου δισκο(πιανει πολυ στους Seagate).Να παιρνετε WD,ειναι church-approved,τους ραντιζουν με αγιασμο...

Άσε, έχω αρχίσει ήδη τη μελέτη

...ελπίζω να μου πετύχει με την πρώτη η συνταγή για να αρχίσω ράντισμα αμέσως.

Δημοσ.
οποιος εχει ηδη δει αυτο το εκκλησιαστικο ντοκιμαντερ, τις "Σειρηνες" που ειχε βγει παλια και ανελυε ποσο σατανικη ειναι η μουσικη, τωρα θα του ξυπνησουν ανατριχιαστικες μνημες!...

Και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες επίσης.

Ο αφηγητής ήταν τέως μέλος σε μεταλλάδικο group, με μαλλούρα και τα σχετικά.

Κάποια στιγμή κατάλαβε ότι η αλήθεια δε βρίσκεται στους sex pistols... και έγινε υπερορθόδοξος. Σιγά-σιγά έβλεπε -όπως λέει- τη ζωή του να αλλάζει προς το καλύτερο. Στα τέλη του '80 αυτά, όπου έγινε και το video.

Το 93 πέθανε από καρκίνο στα 31.

http://www.metal-archives.com/band.php?id=53828

Δημοσ.

Ώστε γι' αυτό μιλούσε κάπως περίεργα τα ελληνικά. Κρίμα, πέθανε νέος. Ο θεός του δεν τον έσωσε τελικά.

Δημοσ.

μα ναι, φιλε slipknot, μονο στον χαβαλε μπορεις να παρεις τα επιχειρηματα, και να γελασεις.. σοβαροτης μηδεν!!

οσο για τον "παρουσιαστη", αναφερει και στα info οτι τελικα τζαμπα κουρεψε το μαλλι... και εχει κι ενα βιντεο απο το συγκροτημα του οπου στα κομμεντς απο κατω αναφερουν την ιστορια του, οπως στο λινκ που εδωσε ο φιλος παραπανω.

κριμα βεβαια για τον ανθρωπο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...