Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φανταζομαι με το video του στον αερα, ανετα μπορει να φαγε μηνυση.....οκ παιζει στη TV..οποτε εχει ασυλια;..εχει πλακα παντως

Επεξ/σία από overnontas
Δημοσ.
φανταζομαι με το video του στον αερα, ανετα μπορει να φαγε μηνυση

Αυτο σε πληροφορω...δεν ηταν ΤΙΠΟΤΑ...δες και τα αλλα 70 ποσα βιντεο...:P

Εκι να δεις..............

• Members
Δημοσ.

Αυτό με το σούμο που ποσταρίστηκε πιο πριν πάντως νομίζω πως έγινε το αγαπημένο μου!

Πάντως γενικά πιστεύω πως πρέπει να έχει φάει συλλήψεις αλλά και ξύλο κατά καιρούς - σε κάποιο από τα βίντεο τρώει μία γερή μπαστουνιά από έναν γκόλφερ...

Δημοσ.

οκ εχω δει κι αλλα ...παντως φαινεται με τις πλακες του να την επιασε απ'τη καλη...θα 'χει βγαλει καλο χρημα να χει να πληρώσει τυχον προστιμα...(σφαλιαρες θα'χει μαζεψει αρκετες οπως φαινεται κιολα..αλλα σε καποιες φασεις τσακιζεται επιτηδες για να βγαλει το "νουμερο")....ειναι παντως ασος στις κλωτσομπαλιες......αξιος...

Δημοσ.
Αυτό με το σούμο που ποσταρίστηκε πιο πριν πάντως νομίζω πως έγινε το αγαπημένο μου!

Πάντως γενικά πιστεύω πως πρέπει να έχει φάει συλλήψεις αλλά και ξύλο κατά καιρούς - σε κάποιο από τα βίντεο τρώει μία γερή μπαστουνιά από έναν γκόλφερ...

Σ'ενα αλλο...δε θυμαμαι πιο...παει πολυς καιρος...ειχε ντυθει αθλητης και καλα,και ετσι οπως περναει απ'ενα μπακαλικο..τσιμπαει ενα πορτοκαλι για να αναπαραστησει και καλα τον σφεροβολο.

Και που λετε..βγενει εκεινη την στιγμη ο καταστηματαρχης..πιανει ενα τελαρο...και του τραβαει μια στο κεφαλι....ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!:lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

ρε τα κορυφαία είναι που σκάει ως μέλος ομάδας και έτσι...

έχει μπει σε αγώνα tennis, σε αγώνα volley France VS Greece και σε τελικό κυπέλου Γαλλίας...

Δημοσ.

πατηστε remi gaillard impostor και θα βγαλει ολα τα σχετικα.ο ανθρωπος ειναι τρελαρας.δειτε και αυτο που κανει προετοιμασια για τους ολυμπιακους

Δημοσ.

έχει μπει σε αγώνα tennis, σε αγώνα volley France VS Greece και σε τελικό κυπέλου Γαλλίας...

Kαι σ'εναν διαγωνισμο με Bodybuilders εχει σκασει μυτη.:P

Δημοσ.

Πραγματικα στον τελικο κυπελου ειχα πε8ανει στο γελιο...πηγαινε μιλουσε στις καμερες...αγκαλιαζε παιχτες λες και ηταν δικος τους...

Εχει και ενα αλλο που ειναι μαζι με καμια 40αρια ατομα...και μπαινουν σε ενα μαγαζι και αρχιζουν να χορευουν να τρελενονται να κανουν ζημιες και οι πωλητριες απλα εχουν μεινει...

• Super Moderators
Δημοσ.

νομίζω ότι πήρε μετάλιο από τον Sirak σαν κανονικό μέλος της ομάδας τι λέμε τώρα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...