Panahs Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Polished Performance από την Baselondon Προφανώς εμπνευσμένο από το αριστούργημα των Prodigy. A guy gets lucky with a hot girl. He works hard , plays hard and rounds off his day with a polished performance.
UpToDate_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ένα ασυνήθιστο χορευτικό από την Αυστραλία! Eχω ξαναδει παρομοια βιντεο με αυτους.Σχεδον σε ολα γελοιοποιουν το τραγουδακι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:20 ---------- Τωρα,που βρηκαν το αστειο σε αυτους τους λευκους χιμπατζιδες...δεν εχω ιδεα.
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Eχω ξαναδει παρομοια βιντεο με αυτους.Σχεδον σε ολα γελοιοποιουν το τραγουδακι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:20 ---------- Τωρα,που βρηκαν το αστειο σε αυτους τους λευκους χιμπατζιδες...δεν εχω ιδεα. Αν χόρευαν τον εθνικό ύμνο της Αγγλίας ένα γελάκι θα το έσκαγες όμως, ε;
UpToDate_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Καλά αυτός στο 1:35 γκαβός είναι? εμενα για μαστουρωμενος μου κανει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:23 ---------- Αν χόρευαν τον εθνικό ύμνο της Αγγλίας ένα γελάκι θα το έσκαγες όμως, ε; Οχι. Αστειο ηταν το ολο σκηνικο.Και οχι το οτι γελοιοποιουν καποιο τραγουδι.
deminho11 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 O Κύπριος δεν το γελοιοποίησε??? Που ξέρει και 2 πράγματα παραπάνω απο αυτούς.....
UpToDate_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Κοιτάξτε τον καραγκιόζη Παει καιρος που το'δα... Ρε τι κανει ο ανθρωπος οταν βαριεται....μιλαμε για τρομερα πραγματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις