Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Πραγματικά πολύ απολαυστικό βίντεο. Ο ήχος και η λάμψη όλα τα λεφτά. wat? wat?
Teaser Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 wat? wat? Είμαι ανθρωποφάγος δεν το ήξερες; Αλλά τρώω μόνο αν είναι ψημμένοι. Το βίντεο είχε suspens δεν μπορείς να πεις;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) i'm disappointed... Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2009 από ThReSh
Teaser Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 i'm dissapointed... γιαυτό υπάρχει το βίντεο με τον ινδό για να δίνει λύσεις σε τέτοιες περιπτώσεις!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 δεν χρειάζεται, τα facepalms φτάνουν και περισσεύουν
costas_k Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 costas_k http://www.inquisitr.com/24926/bruno-gives-some-cheek-to-eminem-at-the-mtv-movie-awards/τωρα fixed Thanks Τέλειος ο Bruno
sheik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Που ειναι το αστειο ρε παιδια στον τυπο που σκοτωνεται?
snik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ενα βιντεακι που ειναι ενας γερος και τσακωνεται με μια και τις φωναζει συνεχεια "Θα σε ριξω στην θαλασσα!" το εχει κανεις ;
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Που ειναι το αστειο ρε παιδια στον τυπο που σκοτωνεται? Δεν είπε κανείς ότι είναι αστείο. Αλλά είναι σχετικά απίστευτο και σίγουρα πολύ κτλ.
sheik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δεν είπε κανείς ότι είναι αστείο. Αλλά είναι σχετικά απίστευτο και σίγουρα πολύ κτλ. Oχι νταξει cool , δεν ηθελα να το παιξω υπερανω και δηθεν ξερω γω, απλα επειδη εχω ριξει πολυ γελιο με τα βιντεο του τοπικ και επειδη η περιγραφη σου ηταν "η πιο ωραια αυτοκτονια" περιμενα να δω κατι σε αυτοκτονια-parody γι'αυτο και μου ηρθε καπως αποτομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις