Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α, εγκεφαλική παρασίτωση. Το τοξόπλασμα το κάνει να έλκεται από τη μυρωδιά των ούρων της γάτας.

48c688763b81b_featured_without_text_red_alert_yuri.jpg

Δημοσ.

Απλά μαθήματα "πως να χαλάσετε μία ωραία στιγμή"...

εγώ είμαι ρομαντικός... είχα στο μυαλό μου ότι συμπαθεί ο ένας τον άλλον...

Δημοσ.

Ε, κατά το ήμισυ έτσι είναι.

Εκτός αν είναι σα τη δικιά μου που πλέον έχει σκαλώσει τόσο με την γατοτροφή που δεν τρώει ούτε κοψίδια.

Δημοσ.

Εκτός αν είναι σα τη δικιά μου που πλέον έχει σκαλώσει τόσο με την γατοτροφή που δεν τρώει ούτε κοψίδια.

Χα χα μπράβο της .:devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Α, εγκεφαλική παρασίτωση. Το τοξόπλασμα το κάνει να έλκεται από τη μυρωδιά των ούρων της γάτας.

48c688763b81b_featured_without_text_red_alert_yuri.jpg

σού ΄ μεινε κουσούρι απο την κτηνιατρική;

Επεξ/σία από anarxos0
Επισκέπτης
Δημοσ.

3) Ε, όχι και precisely. Καλό ήταν όμως, πλάκα είχε.

Δημοσ.

Μια ανερχόμενη μπάντα που κάνει τα πρώτα βήματα της μέσα απο το youtube και όχι μόνο ....:mrgreen:

The Zimmers

Το θέμα είναι πόσο θα αντέξουν :devil::o

Τέλος πάντων αν και 60φεύγα rockάρουν τρελά:-)

Δημοσ.

Νέο βίδεο....

δεν υπαρχει ο τυπος!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...