Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...το γαμάτο στο Καταραμένο βίντεο (αφού το πήγαν έτσι), θα ήταν με τελείωμα "προσοχή εγώ δεν κάθομαι στο σύστημα αυτό", να σκάει ένα μπατσικό και να τους φωνάζουν "..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ 'ΔΩ, ΡΕΪ!", και το συγκρότημα να την κοπανάει δεξιά κι αριστερά σε quick motion, ο ντράμερ να παίρνει μαζί του τον τενεκέ απ' το τυρί, να του φεύγει η περούκα κτλ.....

Έλιωωωσα... :cry::cry::cry:

Χαχαχα, τι μλκς είσαι!!!

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
...το γαμάτο στο Καταραμένο βίντεο (αφού το πήγαν έτσι), θα ήταν με τελείωμα "προσοχή εγώ δεν κάθομαι στο σύστημα αυτό", να σκάει ένα μπατσικό και να τους φωνάζουν "..ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ 'ΔΩ, ΡΕΪ!", και το συγκρότημα να την κοπανάει δεξιά κι αριστερά σε quick motion, ο ντράμερ να παίρνει μαζί του τον τενεκέ απ' το τυρί, να του φεύγει η περούκα κτλ.....

Καλά σου λέει ο Sellers :lol:

Δημοσ.

Αλέκε, πάρε και για backup avatar τον δικό σου, άμα θες...

ponticat.jpg

Λούσιφερ, what are u drinking and not giving ?! :P

Στραμπούληξα 4 νευροδιαβιβαστές, αλλά συμπέρασμα δεν έβγαλα από το τελευταίο ποστ...

Care to simplify ?

νταξ' και σε μορφή έτερης σπόντας, μου κάνει...

* MiltoΖ και Sellers, λες και σήμερα μάθατε τί μλκς είμαι .....:P

Δημοσ.

Ρε παιδίμ, στις φωτογραφήσεις συγκροτημάτων, συνηθίζεται, αν φοράει κάποιος από τη μπάντα μπλούζα άλλου συγκροτήματος, αυτό το άλλο συγκρότημα να είναι ψαγμένο και uber. Ε, στην προκειμένη, ο ντράμερ φοράει μπλούζα Blind Guardian που τους ακούει και η γιαγιά μου.

Δημοσ.

όποτε το βλέπω αυτό (ή παρόμοιο) βίντεο, σκέφτομαι ότι οι Αμερικάνοι είτε τους παραβομβάρδισαν το '45, είτε δεν τους βομβάρδισαν αρκετά.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...