Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'νταξει ρε..χαλαρώστε...ένα λογοπαίγνιο είναι.....

(καλό, δε λέω........lol :-D)

...το "καλό-καλό", είναι που βλέπεις το "preview" εδώ στο φόρουμ, βλέπεις το ελφ, βλέπεις τον τίτλο, κι αναρωτιέσαι "τιζντομπουντζο θα είναι το βίντεο", ψήνεσαι δλδ μια ιδέα μέχρι να το κλικάρεις....και ΜΕΤΑ ε, σου έρχεται κάπως αποτομούτσικα...:mrgreen:...ειδικά άμα ξες και το σονγκ

Καμμιά φορά είναι σπόιλερ αυτό το "πρηβιού"...καμμιά φορά όμως -καλή ώρα- είναι καλή φάση...;)

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...το "καλό-καλό", είναι που βλέπεις το "preview" εδώ στο φόρουμ, βλέπεις το ελφ, βλέπεις τον τίτλο, κι αναρωτιέσαι "τιζντομπουντζο θα είναι το βίντεο", ψήνεσαι δλδ μια ιδέα μέχρι να το κλικάρεις....και ΜΕΤΑ ε, σου έρχεται κάπως αποτομούτσικα...:mrgreen:...ειδικά άμα ξες και το σονγκ

Καμμιά φορά είναι σπόιλερ αυτό το "πρηβιού"...καμμιά φορά όμως -καλή ώρα- είναι καλή φάση...;)

αυτό ακριβώς! :-D

Δημοσ.

...Καμμιά φορά είναι σπόιλερ αυτό το "πρηβιού"...καμμιά φορά όμως -καλή ώρα- είναι καλή φάση...;)

O uploader επιλεγει την preview εικονα του video.

Οταν απο το preview, εχεις καταλαβει τι παιζει, ειναι θεμα κακης επιλογης... :fear:

Για τουφα και οποιον αλλο ενδιαφερεται, ανανεωμενος κωδικας.

Το τελευταιο κομματι, βγαζει τα ενοχλητικα balloons, annotations στα embedded vids

&fmt=18&hl=en&fs=0&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999&border=1&iv_load_policy=0

Δημοσ.
αυτό ακριβώς! :-D

...στις προηγούμενες παρλαπίπες μου, να προσθέσω κι ότι είναι ΚΑΙ το καρτουνάκι αρκετά πετυχημένο από μόνο του (γραφικά, ύφος, κίνηση), πράγμα που δένει ακόμα καλύτερα με το όλον :P

Μπλης, δε ντοκσερα αφτό για το πρηβιού..............γκουντ ίνφο

Δημοσ.

ποιό βιντεάκι

:-D

ναι και οι μόνοι που δεν μου φάνηκαν νορμάλ ήταν Κανάκης, Σερβετάς, Παναγιωτόπουλος και ο άλλος ο παρά λίγο (τιβι) περσόνα...

Άθλια φάση ρε, ένα "κοριτσάκι" όπως όλα τ' άλλα, πιάστηκαν από το τίποτα και κάναν' την τρίχα τριχιά, και για την ακρίβεια μ' εκνεύρισε, γιατί το κάναν' ρόμπα πανελληνίως...Έχουν/είχαν πάντα Κανάκης και σία καλές στιγμές, αλλά αδερφάκι μου όταν μπαίνουν σε καφρίλα mode, πρέπει να βγάζουν τους εαυτούς τους στις εκμπομές τους...Πάει στο διάλο κάτι Θέμοι που κράζουν κάτι ξέτσουλα γνωστά στη Μεσόγειο όλη ήδη, αλλά αυτοί κάνουν σα μαλακοπιτουράδες 16χρονοι που σαχλαμαρίζονται μέσα σε 4 ντουβάρια. Ε αυτό ήταν στούντιο, δεν έλεγε.....

στην έφερα, δεν το περίμενες ε ; :-)

Δημοσ.

Τι να σου πω, εμένα μου δημιούργησε μια όμορφη επιθυμία για στραγγαλισμό και σοδομισμό πάντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...