Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τoufas, κατ' αρχάς για 'μένα, και θεατρικό μονόπρακτο να ήταν, την ίδια αξία θα του έδινα - όπως είπα και πριν.

...Σχεδόν δηλαδή...

Το να είναι "πραγματική φάρσα σε σουβλατζίδικο -> παίρνω εγώ ένας άσχετος στο μαγαζί, και κάνω πλάκες" ή όχι δεν με απασχολεί και τόσο. Το θέμα είναι ότι οι ατάκες είναι θεϊκές, ακόμα κι αν διαβάζονται μία προς μία (...απλά ας πούμε πώς θα είχε περισσότερη μαγκιά, αν είναι "πραγματικό σκηνικό").

...Κατά τ' άλλα,,,,δεν το πιάνω τί εννοείς "μα είναι ο ίδιος τύπος".

Είναι νομίζω εμφανές ότι ακούμε ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ φωνές....ή όχι ;!

Και έστω δε μας νοιάζει το φύλο - από πού "βγαίνει" ότι είναι το ίδιο άτομο ; Γιατί άλλωστε να το κάνει - τόσο δύσκολο είναι να παίξουν 2 τη "σκηνή"; Ούτε καν μοιάζουν οι φωνές τους (δεν λέω ούτε ότι είναι αδύνατον τεχνολογικά, ούτε ακόμα και για άθρωπο -πχ Μητσικώστας) , κι ακόμα περισσότερο το στυλ τους (η "υπάλληλος" έχει ένα ψιλο-χαζογκομενέ στυλάκι, που με την καμμία δεν μπορώ να φανταστώ να έχει η "πελάτισσα"...).

Το μόνο "ύποπτο" στη φάση, είναι το αντί ν' ακούγεται η φωνή της υπαλλήλου "ηχογραφημένη", ακούγεται της "άλλης". Η "λογική" λέει πως μια φάρσα αν είναι "αληθινή", θα ηχογραφηθεί από τον φαρσέρ, με τον υπάλληλο "στο background", με σκοπό να την προμοτάρει μετά κτλ.

...Εκτός κι αν είναι (στην περίπτωση "αληθινής φάρσας"), ηχογραφημένη από το μαγαζί......αλλά δεν μπορώ να φανταστώ σουβλατζίδικα "Δήμος" και "Κώστας" να τα πάνε τόσο καλά πια με την τεχνολογία....

(...πράγμα που κάνει τη φάση πολύ μπερδεμένη, γιατί αν είναι "στημένη" φάρσα, το "λογικό" θα ήτανε να βάζανε τη φωνή της υπαλλήλου στο background.......ωχχχχχχχχχχχχ mindfuck :P)

pls όμως εξήγησε αν θες τί εννοούσες "μα είναι ο ίδιος και κάνει 2 φωνές"....Θέλω να καταλάβω αν εννοούσες κάτι που το Αλτσχάιμερ μ' εμποδίζει :-)

Δημοσ.
washcloud, τον τελευταίο καιρό είναι σα να ήπιες από την πηγή της Λογικής & Ανάλυσης ε =ρ

και γράφει και σεντόνια ο τρομπέν... βαριέμαι να τα διαβάσω

Δημοσ.

Αυτή με το τσούβλι, έχει βγεί τώρα στα κινητά που ξαναπέρνει την πωλήτρια πάλι στο κινητό της... το οποίο έχει αρκετό γέλιο.

Αν το βρώ θα το ανεβάσω!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

την έχουμε ξαναβάλει στις προηγούμενες σελίδες μην το ψάχνεις άδικα :P

Δημοσ.
washcloud, τον τελευταίο καιρό είναι σα να ήπιες από την πηγή της Λογικής & Ανάλυσης ε =ρ

don't worry, μετά την ξενέρα που μου πάτησε ο Toufas με τη 2η απάντηση, με βλέπω τα περισσότερα ποστ από 'δω και πέρα να τα τελειώνω γράφοντας "10χαρακτήρες" :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...