evabb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 αυτό το ροζ σε πείραξε... ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ! εγω παλι λεω να βγω με κανα ξεκωλο:lol:
poscaman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Χαχαχαχα!!! Στην πόντια το έδειξες; ! δεν καταλαβες.... η ποντια μου ειπε να στο δειξω...
@sterios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 THODORABO και THODOROCKY TRAILER Δεν ξέρω αν έχουν ξαναμπεί αλλά έχουν πολύ γέλιο.
washcloud Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 ...γέλιο ; Ένα trailer που διαφήμιζε μία πολεμική ταινία, και ένα για μια ταινία δράσης (πυγμαχία) είδα εγώ... Από πού και ως πού έχουν γέλιο...
alexzzz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 δεν καταλαβες.... η ποντια μου ειπε να στο δειξω... Αυτά είναι...
@sterios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 ...γέλιο ;Ένα trailer που διαφήμιζε μία πολεμική ταινία, και ένα για μια ταινία δράσης (πυγμαχία) είδα εγώ... Από πού και ως πού έχουν γέλιο... καλά ντε μη βαράς. Το χιούμορ είναι λίγο υποκειμενικό. Τα videos είναι ελληνικές παρωδίες.
washcloud Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Χε οκ... ...Το πρώτο πάντως το έχω δει πολύ παλιότερα κάπου. Και στο 2ο (το "και καλά Rocky spoof"), εντόπισα τον τύπο που εμφανίζεται ως ο παρουσιαστής στο "MUD TV' της "πασίγνωστης" πλέον "Άννας Γούλα" (εδώ κάνει τον διαιτητή). Οπότε ΥΠΟΘΕΤΩ ότι ΚΑΙ ο "ΤHODOR", είναι σαν την Χαρά Κολαΐτη, ένας φοιτητής της Καλών Τεχνών (και ο παρουσιαστής/διαιτητής μια από τα ίδια ίσως) - πράγμα που εξηγεί το ότι και τα 2 τα βιντεάκια είναι "καλογυρισμένα" ("φαίνεται" ότι δεν είναι απλά ένας κάφρος με κάμερα και ίντερνετ αυτός που τα γύρισε...). ...Στερούνται όμως "πρωτότυπου" χιούμορ - αν όχι γενικά χιούμορ...Το μόνο "συν" τους, αυτό το "καλογυρισμένα" που είπα... Αυτά, όχι για να σου την πω, απλά για να έχουν και μια "άλλη" περιγραφή αυτοί που θα πάνε να τσεκάρουν τα βίντεο...
@sterios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Χε οκ... ...Το πρώτο πάντως το έχω δει πολύ παλιότερα κάπου. Και στο 2ο (το "και καλά Rocky spoof"), εντόπισα τον τύπο που εμφανίζεται ως ο παρουσιαστής στο "MUD TV' της "πασίγνωστης" πλέον "Άννας Γούλα" (εδώ κάνει τον διαιτητή). Οπότε ΥΠΟΘΕΤΩ ότι ΚΑΙ ο "ΤHODOR", είναι σαν την Χαρά Κολαΐτη, ένας φοιτητής της Καλών Τεχνών (και ο παρουσιαστής/διαιτητής μια από τα ίδια ίσως) - πράγμα που εξηγεί το ότι και τα 2 τα βιντεάκια είναι "καλογυρισμένα" ("φαίνεται" ότι δεν είναι απλά ένας κάφρος με κάμερα και ίντερνετ αυτός που τα γύρισε...). ...Στερούνται όμως "πρωτότυπου" χιούμορ - αν όχι γενικά χιούμορ...Το μόνο "συν" τους, αυτό το "καλογυρισμένα" που είπα... Αυτά, όχι για να σου την πω, απλά για να έχουν και μια "άλλη" περιγραφή αυτοί που θα πάνε να τσεκάρουν τα βίντεο... οκ έχεις δίκαιο για τον σχολιασμό (η αλήθεια είναι ψιλοβαριόμουν), νο χαρντ φιλινκς.
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 http://www.collegehumor.com/video:1902124 γιατι οι terminators ειναι γυμνοι στο time travel
pournaras Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Τι περιγραφη μπορεις να βαλεις σε αυτο το αριστουργημα
washcloud Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ...ίσως κάτι όπως "Έχει ξαναμπεί παιδιά, αλλά η επανάληψη είναι η μητέρα κτλ κτλ"
pournaras Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ...ίσως κάτι όπως "Έχει ξαναμπεί παιδιά, αλλά η επανάληψη είναι η μητέρα κτλ κτλ" Εχεις δικιο, ενω εκανα search (με τιτλο κλπ), δε σκεφτηκα να βαλω τον κωδικο του video. Sorry then
washcloud Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Άκυρον. Το εννοούσα αυτό που είπα - αν και ήταν υπό μορφή σποντίτσας (χε-χε). Πιστεύω ότι δεν είναι άσχημο να μπαίνουν ενίοτε ΚΑΠΟΙΑ βίντεο που έχει τύχει να έχουν μπει και παλιότερα - όχι βέβαια απλά μερικές μέρες μετά.
alexzzz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Άκυρον.Το εννοούσα αυτό που είπα - αν και ήταν υπό μορφή σποντίτσας (χε-χε). Πιστεύω ότι δεν είναι άσχημο να μπαίνουν ενίοτε ΚΑΠΟΙΑ βίντεο που έχει τύχει να έχουν μπει και παλιότερα - όχι βέβαια απλά μερικές μέρες μετά. θα μαστιγωθείς πάραυτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις