Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Χαχα! Φάση είχε η Jennifer! Καταλαβαίνει κανείς ποια είναι η αντίστοιχη αγγλική λέξη που επιλέγει για να μεταφράσει;

...να υποθέσω ότι εννοείς τη μετάφραση του malaka...

Fuck λέει.

Κορυφή.... όντως

...κι απ' ό,τι φαίνεται, έχει γίνει και trend... :

Επεξ/σία από washcloud
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
  • Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.
...να υποθέσω ότι εννοείς τη μετάφραση του malaka...

Fuck λέει.

Ναι, έχεις δίκιο. Ευχαριστώ! :-)

Δημοσ.

Αν διάβασα καλά τα comments αυτό ήταν σοβαρό και θεωρείτε jazz.Δεν μπορώ να το κρίνω αλλά εμένα ΔΕΝ μου άρεσε...Πρωτότυπο ήταν όμως!

p.s και πάνω που έλεγα ότι έχω βαρεθεί την εμπορική μουσική ο τύπος με έπεισε για το αντίθετο.:lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ενδιαφέρον.

Η αρχή είναι επηρεασμένη από τις (σχετικώς) σύγχρονες ακαδημαϊκές τεχνικές και ήχους, αν και φυσικά η συγκεκριμένη μουσική ανταλλάσει συνέχεια στοιχεία με την τζαζ.

Στη συνέχεια έρχονται πιο light ακούσματα (μάλλον rock) και η φιλοσοφία της τζαζ χρησιμεύει μόνο στα σχόλια, στις κορυφώσεις και στο να διατηρείτε η ένταση, ώστε να μην κουράζει, αν και προφανώς ορισμένοι προτιμούν ν' ακούν αυτά που έχουν ακούσει χιλιάδες φορές, ίδια και απαράλλαχτα.

Το θέμα είναι ότι ενώ από τη στιγμή που άρχισαν τα light ακούσματα σκεφτόμουν συνεχώς να το κλείσω, δεν βρήκα την ευκαιρία. Με τράβηξε και η αλήθεια είναι ότι ανταμείφθηκα στο τέλος, είχε ενδιαφέρουσες ιδέες για κορύφωση.

Εξαιρετικός πιανίστας φυσικά. Γενικά, καλή ιδέα το όλο πλέξιμο, αλλά οι ιδέες του δεν είναι τίποτα το πρωτότυπο. Απλά είναι μπλεγμένες η μία μέσα στην άλλη (δεν είμαι σίγουρος πως αισθάνομαι γι' αυτή τη μίξη).

Όσοι ενδιαφέρονται πάντως για εναλλακτικές τεχνικές αντιμετώπισης του πιάνου, μπορούν να ακούσουν John Cage (1912-1992), ιντερλούδια και σονάτες για προετοιμασμένο πιάνο. Το αγαπημένο μου είναι αυτό (δυστυχώς ο ήχος είναι πολύ θολός, αλλά δεν το βρήκα σε καλύτερη εκδοχή) :

http://www.youtube.com/watch?v=VYsx5Di3bso

Ψάξτε για περισσότερα. Ρωτήστε με αν δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει.

edit: Αυτό το κομμάτι, ακούγεται πάντα διαφορετικό, ανάλογα με το τι προετοιμασία έχει χρησιμοποιηθεί στο πιάνο (τι βίδες, τι γόμες κτλ). Το έχω ακούσει μέχρι στιγμής σε 3 εκδοχές και είναι όλες αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους (σε βαθμό να μην καταλαβαίνεις με τη μια ότι πρόκειται για το ίδιο κομμάτι).

Δημοσ.

ολα ειναι μπουρδες . εδω σας παρουσιαζω το υπερτατο Ον , τον ανθρωπο που βαζει τον chuck norris να πλενει τα πιατα , τον Techno Viking

Techno Viking (an IRL toughguy) is the future ruler of the universe. Some people will try to tell you that he is a just a German shopkeep named Hans Shlepkopper, but this is obviously a lie. His story begins in old viking times. Techno Viking was born to rave, however there was no techno music back then so he was preserved in ice and mead in what is now known as Germany for future generations to bring to life when music worthy of Techno Viking's awesomeness was invented . Srsly, win is rolling off of this guys fucking face.

Holy shit, this man is fucking better than you are and he will eat your soul without a single goddamn word of warning.

οριστε και το αυθεντικο αρχικο βιντεο του Techno Viking σε HQ

-----------------------------------------------------------------------------------

The Techno Viking is a tall, muscular, charismatic, intimidating, German man that danced for the camera in Fuckparade 2000 (a techno street-parade in Berlin Germany). It is said that he has appeared in other years to follow as well. The Fuckparade developed in reaction to the music restriction (exclusion of Gabber music) and commercialization of Love Parade. Additionally, it broached the issue of the techno club "Bunker" being closed. The most played styles of music in the Fuckparade are Gabber, Speedcore, Techno, Punk, and House.

The Techno Viking was made famous because of the "Kneecam" recording of a blue-haired girl dancing, then being crashed into by some unruly guy, causing the Techno Viking to snatch the guy up by his arms and shove him back where he came running from. The Techno Viking then pointed at the man and gazed with an extremely fierce glare in his eyes. An aura of fear eminated from the Techno Viking, causing the man to step down from the confrontation. The Techno Viking then started dancing wildly through the streets after being given a water bottle from one of his fans.

Some opinions say the Techno Viking is becoming more popular on the internet than the "Chuck Norris jokes" because the Techno Viking shows to be a dangerous man if provoked.

"The Techno Viking doesn't dance to the music, the music dances to the Techno Viking".

Στο site του μπορειτε να απολαυσετε ολα τα βιντεο που εχουν φτιαξει οι fans του και να αγορασετε και εμπορευματα με την θεικη ζωοδη φατσα του!

ζητω!

• Super Moderators
Δημοσ.

ο fullon έβαλε τόση περιγραφή που δεν έχουν βάλει τα 100 προηγούμενα posts/videos :P

Δημοσ.

Το παρακάτω video έχει καθησυχάσει αρκετούς γνωστούς μου. Όλοι μου λένε "Τώρα μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος/η τα βράδια". Εγώ όμως φοβάμαι, ποτέ δε ξέρεις τι θα γίνει. Μπορεί να πίνω αμέριμνος το ληγμένο εδώ και 2 μέρες γάλα μου και να μου καρφώσουν κάνα λεπίδι στο στόμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...