Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρελό σκυλί!!!

ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση λέτε το σκυλί να έκανε χαβαλέ για να γελάσουν οι άνθρωποι; εγώ έτσι πιστευω.. είναι απίστευα. ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ!!

μήπως ξέρει κανείς που είναι ένα βιντεάκι που είναι μια που λέει ¨φτερνίστηκες; καραμέλα για το λαιμό"

Επεξ/σία από merde
  • Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άμα δώσεις πιο λεπτομερή περιγραφή του βιντεακίου (ποιοί, πόσοι, τί κάνουνε κτλ) ίσως γίνει κάτι...

Δημοσ.
άμα δώσεις πιο λεπτομερή περιγραφή του βιντεακίου (ποιοί, πόσοι, τί κάνουνε κτλ) ίσως γίνει κάτι...

ναι έχεις δίκιο αλλά νόμιζα θα το θυμοσασταν γιατι εγώ τη σκεφτόμουνα την τυπισσα σε άσχετες φάσεις και γελούσα...

θυμάμαι μόνο το σχόλιο που είπε ο ποστερ.. ότι το χει δει 50 φορες και ότι έχει κλάσει στα γέλια.

πριν κανα μήνα το πολυ νομίζω μπήκε

αυτή ήταν μια ξανθιά στην τηλεόραση, σε κάτι παρακμιακά κανάλια που και καλά αν βρείς τη λέξη κερδιζεις λεφτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ναι έχεις δίκιο αλλά νόμιζα θα το θυμοσασταν γιατι εγώ τη σκεφτόμουνα την τυπισσα σε άσχετες φάσεις και γελούσα...

θυμάμαι μόνο το σχόλιο που είπε ο ποστερ.. ότι το χει δει 50 φορες και ότι έχει κλάσει στα γέλια.

πριν κανα μήνα το πολυ νομίζω μπήκε

αυτή ήταν μια ξανθιά στην τηλεόραση, σε κάτι παρακμιακά κανάλια που και καλά αν βρείς τη λέξη κερδιζεις λεφτα

Επεξ/σία από jason_rethymno
Δημοσ.

Και μια και postάρατε phoneman, έχει κάνει και άλλες φάρσες.

Στον Λεβέντη

Σε κάτι συμπαθείς γέροντες (με ευχαριστίες)

Είσαι κουράδα - Δεν θα σου πω καλή χρονιά

Είμαι λίγο τρομαγμένη!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και ένα που θυμήθηκα τώρα και αξίζει. Η άνοδος στη κορυφή και η πτώση.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χαχα! Φάση είχε η Jennifer! Καταλαβαίνει κανείς ποια είναι η αντίστοιχη αγγλική λέξη που επιλέγει για να μεταφράσει;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...