Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα συγγαυροι.

Στην συλλογη μου εχω πανω απο 1000 videos με goal της ομαδας μας,video απο την κερκιδα ,παρακαμερες,αφιερωματα ,συνθηματα και αλλα πολλα.:mrgreen:

παρακαλω παραθετω ενα link οπου ανεβαζω videos με τον Τακη Τσουκαλα

ειναι γυρω στα 40 videos με απιστευτο γελιο απο την εκπομπη του και φυσικα τα αφιερωματα που κανει με τους "αλλοθρησκους":-D :-D

το link θα ενημερωνετε συνεχως.οσοι πιστοι προσελθετε και θελετε να ριξετε γελιο :mrgreen: :mrgreen: ι να τσαντιστειτε ακομα πιο πολυ :twisted:

<<<< TO LINK >>>>

http://rapidshare.com/users/DVB4UW

καντε και κανενα post ρε παιδια να μου πειτε την γνωμη σας .ειτε καλη ειτε κακη

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι ειναι παρα πολλα videos μεγιστης διαρκειας 5 λεπτων τα πιο πολλα

απο εκει και περα μπορω να βαλω εκπομπες αν θελετε η οτι αλλο θελησετε απο παρακαμερες σε derby ,goals, πορειες,συνθηματα-κερκιδα

just tell me

σε λιγες μερες θα ανεβασω φακελο με συνθηματα σε mp3 μορφη

"thanks you for sharing" :)

Δημοσ.

Πω πω ο τύπος είναι άθλιος.

Μια φορά στο χωριό μου η γιαγιά μου έπιανε το κανάλι που κάνει εκπομπή και έκατσα να τον δώ. Ο τύπος π@π@ρολογούσε για κανα μισάωρο μέχρι που το έκλεισα.

Δημοσ.

MesmerizingGirl εγραψες!

Απιστευτο...στο σημειο που εχει φερει το πηγουνι της να κοιταει τον ουρανο, εχει στρωσει μαγουλο, ετοιμη για χαστουκι...

Δημοσ.

ενα βιντεακι απο τον γνωστο ghostrider(τον τρελο σουηδο) οπου με ενα gsxr1000 καμουφλαρισμενο ως μπατσικο (σε μερικες χωρες υπαρχουν) κυνηγαει ενα κοντρακια με bmw m coupe! ο τυπος με το bmw συνεχεια με drift πηγαινει!

ειναι καπως μεγαλο...http://www.youtube.com/watch?v=nF0k8DM9gdc

Δημοσ.
Δεν είναι βίντεο ...είναι Star Wars απο Ascii...

Start -> Run -> (type) cmd

και μετά

Telnet towel.blinkenlights.nl

Enjoy ;)

στα vista δε γίνεται..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...