Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Aπιθανοτητες.Θεικο compilation.

http://www.youtube.com/watch?v=LwoGpEdhj6M&eurl

ο ορισμος του τοπικ

Το βιντεακι απο τον αγωνα ποδοσφαιρου προς το τελος, με τα 2 δοκαρια, την αποκρουση και μετα αουτ, δεν ειναι ελληνικο? Εδω Ελλαδα δεν ειχε συμβει? Θυμαται κανεις ποιον αγωνα?

Δημοσ.
Aπιθανοτητες.Θεικο compilation.

http://www.youtube.com/watch?v=LwoGpEdhj6M&eurl

ο ορισμος του τοπικ

Το βιντεακι απο τον αγωνα ποδοσφαιρου προς το τελος, με τα 2 δοκαρια, την αποκρουση και μετα αουτ, δεν ειναι ελληνικο? Εδω Ελλαδα δεν ειχε συμβει? Θυμαται κανεις ποιον αγωνα?

Δημοσ.

Σίγουρα της ΑΕΚ πάτερ... "σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια" δεν λέει ο ύμνος;;; :lol:

Δημοσ.

Σίγουρα της ΑΕΚ πάτερ... "σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια" δεν λέει ο ύμνος;;; :lol:

Δημοσ.

Πάτερ, 100 χρονια γρουσουζιας σου ευχομαι :lol:

Εχω μια εντυπωση πως ηταν της εθνικης, αλλα σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω. Εχω μια εντυπωση πως ειναι ο αΧριστεας στη φαση

Δημοσ.

Πάτερ, 100 χρονια γρουσουζιας σου ευχομαι :lol:

Εχω μια εντυπωση πως ηταν της εθνικης, αλλα σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω. Εχω μια εντυπωση πως ειναι ο αΧριστεας στη φαση

Δημοσ.

A Muppet death metal special

Αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνει κανείς τους στίχους (αν υπάρχουν :P ).

Δημοσ.

A Muppet death metal special

Αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνει κανείς τους στίχους (αν υπάρχουν :P ).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...