Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πωπω καλα η παρωδια ηταν ολα τα λεφτα μιλαμε...πολυ γελιο!!!

Στο 2ο βιντεο ο ταραμας μετα περιμενει να λειτουργησει η οθονη?

Δημοσ.

Εγώ τώρα γιατί στεναχωρέθηκα με το δεύτερο βίντεο; Ρε, φαντάζεστε να σας συμβεί;

Δημοσ.
Εγώ τώρα γιατί στεναχωρέθηκα με το δεύτερο βίντεο; Ρε, φαντάζεστε να σας συμβεί;

Τα χειριστηρια του Wii εχουν κορδονι στην ακρη που το σφιγκεις στο καρπο και δεν παιζει να φυγει αν το σφιξεις αρκετα....ο τυπος ηταν προφανεστατα ηλιθιος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πεταλίδι

line.jpg

(26 χλμ. νοτιοδυτικά της Καλαμάτας)

Ακολουθώντας τις ταμπέλες για Πεταλίδι από τον κεντρικό δρόμο Καλαμάτας-Κορώνης, θα καταλήξετε σ’ ένα μικρό λιμανάκι, όπου τίποτε δεν σε προδιαθέτει για ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα της περιοχής. Οι παππούδες στα καφενεία της πλατείας, οι μαμάδες που συζητάνε στα παγκάκια επιβλέποντας τα παιδιά τους που παίζουν συγκρουόμενα στο ’60s λούνα παρκ, οι γουρουνοπούλες που ψήνονται έξω από κάθε ψησταριά, οι πιτσαρίες με τις παλιομοδίτικες δερμάτινες καρέκλες και ονόματα όπως «Πιτσαρία η Βενετία», θυμίζουν σεκάνς από ταινία άλλης εποχής. Παρ’ όλα αυτά, βγαίνοντας πιο έξω από το κέντρο του οικισμού, κατά μήκος της παραλιακής γραμμής, συναντά κανείς μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, εξοχικά, beach bars και κάμπινγκ, που φιλοξενούν τους Έλληνες και ξένους (κυρίως Γερμανούς) επισκέπτες του καλοκαιριού που αναζητούν εδώ θάλασσα και ησυχία. Το Πεταλίδι δεν είναι βέβαια κοσμικό θέρετρο ούτε προσφέρει έντονη νυχτερινή ζωή: Το προτιμούν κυρίως οικογένειες, αλλά και παρέες ή ζευγάρια που επιλέγουν την Πελοπόννησο γιατί προσφέρει ένα πιο χαλαρό, low profile (αλλά και low budget) lifestyle διακοπών σε σχέση με τα νησιά, για παράδειγμα.

Επεξ/σία από FarCry
Δημοσ.

Τί είναι αυτό πάλι ρε παιδιά;;;Ήταν που ήταν..."σοβαρό":lol::lol::lol: το δελτίο τους, τώρα έγινε...:devil::devil::devil::devil:

Πού να πιάσουν και οι...ζέστες...icon5.gif:-)

Δημοσ.
Τα χειριστηρια του Wii εχουν κορδονι στην ακρη που το σφιγκεις στο καρπο και δεν παιζει να φυγει αν το σφιξεις αρκετα....ο τυπος ηταν προφανεστατα ηλιθιος...

Ναι, το ήξερα για το κορδόνι. Αλλά έτσι κι αλλιώς, δεν είμαι της άποψης "ε, αφού είναι ηλίθιος, καλά να πάθει, του άξιζε". Εξακολουθεί να με στεναχωρεί.

Άλλωστε κι εγώ είμαι ηλίθιος σε ορισμένα θέματα, όπως και όλοι μας...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...