deminho11 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ναί έχει μπεί άλλες 2 φορές αν δεν κάνω λάθος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 νομίζεις ότι μόνο το coolermaster το κάνει αυτό?
deminho11 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Η καλύτερη παροδία που έχω δεί!!! 'Οταν είσαι μαλάκ@ς.... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2009 από deminho11
N1ghtW0lf Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Πωπω καλα η παρωδια ηταν ολα τα λεφτα μιλαμε...πολυ γελιο!!! Στο 2ο βιντεο ο ταραμας μετα περιμενει να λειτουργησει η οθονη?
ferongr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 νομίζεις ότι μόνο το coolermaster το κάνει αυτό? Εμ... εβγαλε 29Α ρευμα, τι νομιζεις? [/sarcasm]
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Εγώ τώρα γιατί στεναχωρέθηκα με το δεύτερο βίντεο; Ρε, φαντάζεστε να σας συμβεί;
N1ghtW0lf Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Εγώ τώρα γιατί στεναχωρέθηκα με το δεύτερο βίντεο; Ρε, φαντάζεστε να σας συμβεί; Τα χειριστηρια του Wii εχουν κορδονι στην ακρη που το σφιγκεις στο καρπο και δεν παιζει να φυγει αν το σφιξεις αρκετα....ο τυπος ηταν προφανεστατα ηλιθιος...
FarCry Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) :lol::lol::lol: Πεταλίδι (26 χλμ. νοτιοδυτικά της Καλαμάτας) Ακολουθώντας τις ταμπέλες για Πεταλίδι από τον κεντρικό δρόμο Καλαμάτας-Κορώνης, θα καταλήξετε σ’ ένα μικρό λιμανάκι, όπου τίποτε δεν σε προδιαθέτει για ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά θέρετρα της περιοχής. Οι παππούδες στα καφενεία της πλατείας, οι μαμάδες που συζητάνε στα παγκάκια επιβλέποντας τα παιδιά τους που παίζουν συγκρουόμενα στο ’60s λούνα παρκ, οι γουρουνοπούλες που ψήνονται έξω από κάθε ψησταριά, οι πιτσαρίες με τις παλιομοδίτικες δερμάτινες καρέκλες και ονόματα όπως «Πιτσαρία η Βενετία», θυμίζουν σεκάνς από ταινία άλλης εποχής. Παρ’ όλα αυτά, βγαίνοντας πιο έξω από το κέντρο του οικισμού, κατά μήκος της παραλιακής γραμμής, συναντά κανείς μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, εξοχικά, beach bars και κάμπινγκ, που φιλοξενούν τους Έλληνες και ξένους (κυρίως Γερμανούς) επισκέπτες του καλοκαιριού που αναζητούν εδώ θάλασσα και ησυχία. Το Πεταλίδι δεν είναι βέβαια κοσμικό θέρετρο ούτε προσφέρει έντονη νυχτερινή ζωή: Το προτιμούν κυρίως οικογένειες, αλλά και παρέες ή ζευγάρια που επιλέγουν την Πελοπόννησο γιατί προσφέρει ένα πιο χαλαρό, low profile (αλλά και low budget) lifestyle διακοπών σε σχέση με τα νησιά, για παράδειγμα. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2009 από FarCry
civperr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Τί είναι αυτό πάλι ρε παιδιά;;;Ήταν που ήταν..."σοβαρό":lol::lol: το δελτίο τους, τώρα έγινε...:devil::devil: Πού να πιάσουν και οι...ζέστες...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Τα χειριστηρια του Wii εχουν κορδονι στην ακρη που το σφιγκεις στο καρπο και δεν παιζει να φυγει αν το σφιξεις αρκετα....ο τυπος ηταν προφανεστατα ηλιθιος... Ναι, το ήξερα για το κορδόνι. Αλλά έτσι κι αλλιώς, δεν είμαι της άποψης "ε, αφού είναι ηλίθιος, καλά να πάθει, του άξιζε". Εξακολουθεί να με στεναχωρεί. Άλλωστε κι εγώ είμαι ηλίθιος σε ορισμένα θέματα, όπως και όλοι μας...
slipknot Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Από tus ψάξε και το "Exisa pano soy anaptira?"
Προτεινόμενες αναρτήσεις