Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ηλίθια ερώτηση, αλλά αυτό πως απαγορεύεται; Δηλαδή ο κανονισμός τι δηλώνει;

Για το πλάγιο μιλάμε;

Δημοσ.

Αυτό που ξέρω είναι η κίνηση των χεριών. Δεν επιτρέπετε να κετευθήνεις την μπάλα, πρέπει να την αφήσεις σαν να λέμε "πάνω από το κεφάλι"...

το πόση φόρα θα πάρεις (πιθανόν και πως...) δεν παίζει ρόλο νομίζω. Ο άλλος παίρνει 10 μέτρα φόρα... αυτός γουστάρει κωλοτούμπες.

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι είναι Αμερική... αυτοί οι τρόμπες μπορεί να το έχουν και σαν κανόνα στις εκτελέσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοιου είδους εκτέλεση σε πλάγιο...

μόνο εμένα μου την έσπασε ο μλκς που την έφαγε στην μάπα?

τι κάθεσαι ρε ζώο μες την μέση? τείχος σε foul νομίζεις ότι κάνεις?

Δημοσ.
δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοιου είδους εκτέλεση σε πλάγιο...

μόνο εμένα μου την έσπασε ο μλκς που την έφαγε στην μάπα?

τι κάθεσαι ρε ζώο μες την μέση? τείχος σε foul νομίζεις ότι κάνεις?

Που να πάει το μυαλό του ρε;

Εν το μεταξύ σαν να χιόνιζε στο βίντεο... που σημαίνει κρύο... που σημαίνει φοβερό πόνο αν φας έτσι την μπάλα...

Δημοσ.

Ο κανονισμός νομίζω λέει πως δεν μπορείς και να πηδήξεις όταν το εκτελείς. Δεν ξέρω πως το γράφει τώρα ακριβώς. Ίσως γράφει ότι δεν πρέπει να σηκωθούν τα πόδια από το έδαφος, ίσως και ότι πρέπει να είναι ενωμένα (δεν έχω δει κανείς να το εκτελεί με ανοιχτά πόδια), ίσως ότι δεν πρέπει να κινείται ο παίχτης μετά την εκτέλεση για λίγο. Τέλος πάντων, δε νομίζω να επιτρέπεται. Ποτέ δεν ξέρεις όμως.

• Super Moderators
Δημοσ.
Που να πάει το μυαλό του ρε;

ας μην καθόταν, οι μλκιες πληρώνοται...

Δημοσ.
(δεν έχω δει κανείς να το εκτελεί με ανοιχτά πόδια), ί

έχω δει... ειδικά κάτι λατινοαμερικάνοι. Σίγουρος δεν είμαι για το τι ισχύει όμως... μισό να πάρω τον Βαρούχα

Δημοσ.

Λοιπόν, ψάχνοντας προχείρως, βρήκα αυτό (κάπου μέσα από αυτό το site http://dipe.ser.sch.gr/ )

Πλάγιο άουτ (αράουτ)

• Επαναφέρεται η µπάλα από τη πλάγια

γραµµή του γηπέδου στο σηµείο που

βγήκε

• ∆εν µπαίνει απευθείας γκολ

• ∆ενυπάρχει οφσάιντ

• ∆εν µπορεί να την πιάσει µε τα χέρια ο

συµπαίχτης τερµατοφύλακας

• Εκτελείται µε τα δύο χέρια και πίσω

από το κεφάλι

• Και τα δύο πόδια πατάνε στο έδαφος,

γραµµή ή έξω από το γήπεδο

• Λάθος σηµαίνει αλλαγή

• Ο αντίπαλος µπορεί να τοποθετηθεί σε

απόσταση 2 m

Ο τελευταίος κανονισμός, νομίζω δείχνει σαφώς ότι δεν έπρεπε να στέκεται εκεί που στεκόταν ο αντίπαλος και απορώ στην Ελλάδα πως το επιτρέπουν (ή μάλλον δεν απορώ και τόσο). Έχει μπει πλέον και στη συνείδηση μας ότι μπορείς να στέκεσαι τόσο κοντά!

Η αλήθεια είναι ότι δε φαίνεται να παραβιάζεται κάτι άλλο. Τα δύο πόδια πατάνε κάτω και τα δύο χέρια εκτελούνε το πλάγιο πίσω από το κεφάλι. Μάλλον επιτρέπεται.

Δημοσ.

Θα το δείξω στα παιδιά στην ομάδα να το προσπαθήσουν αύριο στον αγώνα... και θα τραβάω και εγώ βίντεο.

Δημοσ.

Minesweeper the movie

Παλιό αλλα epic! :lol:

-----Προστέθηκε 21/11/2008 στις 11 : 36 : 14-----

Σταθερά και τα 2 πόδια στο έδαφος. Δέν μπορείς να πηδήξεις (όταν πετάς τη μπάλα, ο κανονισμός δεν λέει κάτι για τη φόρα). και η μπάλα φεύγει με τα δύο χέρια και πίσω απο το κεφάλι.

Απο ότι βλέπω, ο τύπος όντως πατάει με τα δύο πόδια και όντως φέρνει τη μπάλα με τα δύο χέρια πίσω απο το κεφάλι και δεν πηδάει την ώρα που πετάει τη μπάλα. Seems legit ;p

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...