alexzzz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 lol Σορρι ρε απλα ειμαι καινουργιος κ δεν εβρισκα το θεμα ωραιο κραξιμο ομως με το π μπηκα πρέπει να παραδεχτείς ότι ήταν έξυπνο σχόλιο... και btw... καλώς μας ήρθες!
Sellers Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Έλα ρε πλάκα κάνουμε, μην ψαρώνεις... Καλώς ήρθες...
BLISS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ανεβασα 2 promo-spots που επαιζαν στο BBC το καλοκαιρι του 2004, για τους Ολυμπιακους αγωνες. Τα ψαχνω σε καλυτερη ποιοτητα. (οχι ποιοτητα flv u-tube κλπ) Αν καποιος τα εχει ας μου στειλει ενα PM. http://www.divshare.com/flash/video2?myId=5435293-985 http://www.divshare.com/flash/video2?myId=5435298-405
deminho11 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 -----Προστέθηκε 24/9/2008 στις 10 : 49 : 45----- Ένα φοβερό animation μιας απίστευτης φάρσας του Φουσέκη! MUST SEEN!!!
alexzzz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ένα φοβερό animation μιας απίστευτης φάρσας του Φουσέκη! MUST SEEN!!! Η φάρσα δεν λέει και πολλά αλλά το animation είναι κορυφή. Ξεράθηκα στο γέλιο.
deminho11 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Η φάρσα δεν λέει και πολλά αλλά το animation είναι κορυφή. Ξεράθηκα στο γέλιο. Mεγάλη ιεροσυλία να λές οτι δεν είναι καλή η φάρσα του Φουσέκη. Είναι ο καλλύτερος φαρσέρ που έχει βγάλει η Ελλάδα. Μπές Youtube και βάλε fousekis και άκου να δείς τι μυαλό έχει!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Mεγάλη ιεροσυλία να λές οτι δεν είναι καλή η φάρσα του Φουσέκη. Είναι ο καλλύτερος φαρσέρ που έχει βγάλει η Ελλάδα. Μπές Youtube και βάλε fousekis και άκου να δείς τι μυαλό έχει!!!! ιεροσυλία ξε ιεροσυλία η συγκεκριμένη είναι μούφα... αν δεν είχε το animation θα ήταν τελείως gtpk
alexzzz Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τι είναι οι άλλες αυτή είναι μια απλή φάρσα.
FarCry Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τι είναι οι άλλες αυτή είναι μια απλή φάρσα.
Members gsarig Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι εντάξει, η πρώτη δεν έλεγε και πολλά, αυτή με το υποβρύχιο είναι σίγουρα καλύτερη. Κι εγώ αυτή ετοιμαζόμουν να στείλω αλλά με πρόλαβε ο FarCry
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω τι είναι οι άλλες αυτή είναι μια απλή φάρσα. Απλά δεν πιάνεις το αστείο "Όχι, δεν είχα την τιμή να πάρω πίτσα". "...γιατί εγώ ασχολούμαι με τις ταβανόπροκες, (με νάζι) καταλάβατε;" "Έχετε πίτσα με φυστικοβούτυρο;" "...και ψιψιψώνια;" "κάτι σαν φέτα η οποία πάνω έχει διεγερθεί με σκόρδο;" "μήπως δεν έχει ντρινγκιντράνγκα το τηλέφωνο;" "Για πείτε μου το τηλέφωνό σας; -Είναι αυτό που πήρατε. -Ναι, αλλά εγώ παίρνω και δεν το σηκώνει κανένας" "Το ξέρετε ότι επιτελείτε έργο αυτή τη στιγμή;" Δεν είναι η καλύτερη φάρσα του Φουσέκη, αλλά δεν μπορείς να την πεις τυπική φάρσα. edit: Α! Και διακόπτοντας: "Είμαι ο Φουσέκης!"
alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Απλά δεν πιάνεις το αστείο Μια μέτρια φάρσα είναι για μένα με καλά αυτά που έγραψες. Το μόνο που ξεχώρισε είναι εκεί που ρωτάει στα Αραβικά (ή ότι άλλο) αν θέλουν σκορδόψωμο. Το υποβρύχιο ας πούμε είναι πολύ καλύτερο.
Panahs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ έχω πάλι μια άλλη μεγάλη απορία... Είναι δυνατόν να πάρεις τηλέφωνο σε υποβρύχιο???
alexzzz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ έχω πάλι μια άλλη μεγάλη απορία... Είναι δυνατόν να πάρεις τηλέφωνο σε υποβρύχιο??? Μου πέρασε και μένα από το μυαλό και σκέφτηκα ότι ίσως ήταν εσωτερική κλήση. Να ήταν ναύτης/ φαντάρος ή κάτι τέτοιο.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Με ασυρματο πρεπει να εγινε η φαρσα. βεβαια ο ψαρας ναυτης στο υποβρυχιο βοηθησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις