livewire Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Λίγος. Δυό τούμπες ακόμα και θα έπαιρνε το μπέναλντυ!
FarCry Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 wtf?! Τι είναι το seizure? ιατρ. αιφνιδιαστική προσβολή, κρίση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 μάλλον επιληπτικός...
alexzzz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Λίγος.Δυό τούμπες ακόμα και θα έπαιρνε το μπέναλντυ! βρε α-κάθαρμα !!!
Fidelio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα τι να περιγράψω για το παρακάτω , απίστευτο κομμάτι :
alexzzz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα τι να περιγράψω για το παρακάτω , απίστευτο κομμάτι : Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Ενώ το είχα καιρό στην συλλογή μου για κάποιο λόγω πότε δεν το άκουσα ή το άκουσα και δεν του είχα δώσει σημασία... Όλα τα λεφτά η τελευταία πρόταση...
slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ας βάλω λίγο Σακαφλια μιας και μου τον θύμισε ένας,ίσως έχει ξαναμπεί αλλά δεν πειράζει ο Σακαφλιάς είναι παλικάρι.Ακούστε στίχο,δείτε skills και flow...
Fidelio Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Ενώ το είχα καιρό στην συλλογή μου για κάποιο λόγω πότε δεν το άκουσα ή το άκουσα και δεν του είχα δώσει σημασία... Όλα τα λεφτά η τελευταία πρόταση... Ευφυέστατος μουσικός και άνθρωπος ο θηβαίος - εντυπωσιακό είναι οτι ξεκίνησε να σπουδάζει φιλοσοφία και ανάμεσα στους καθηγητές του και ο Eco. Το ημερολόγιο τώρα ενώ θα περίμενε κανείς να το έχει γράψει μετά απο κάποια μεγάλη τραγωδία ξέρω γω :- p , στην πραγματικότητα το έγραψε γιατί δεν "έπιασε" ένα απλό ραντεβού του ! λολ - αυτό είναι φοβερό αν σκεφτείς τι θα μπορούσε να γράψει αν πόναγε για τα καλά ! ..
alexzzz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ευφυέστατος μουσικός και άνθρωπος ο θηβαίος - εντυπωσιακό είναι οτι ξεκίνησε να σπουδάζει φιλοσοφία και ανάμεσα στους καθηγητές του και ο Eco. Το ημερολόγιο τώρα ενώ θα περίμενε κανείς να το έχει γράψει μετά απο κάποια μεγάλη τραγωδία ξέρω γω :- p , στην πραγματικότητα το έγραψε γιατί δεν "έπιασε" ένα απλό ραντεβού του ! λολ - αυτό είναι φοβερό αν σκεφτείς τι θα μπορούσε να γράψει αν πόναγε για τα καλά ! .. Από τους αγαπημένους μου. Όποτε μπορώ τον βλέπω live. Θυμάμαι μια συνέντευξη των αδερφών Κατσιμίχα όπου έλεγαν ότι τους είχε στείλει μια κασέτα ο Θηβαίος και μέσω ενός γνωστού και εκείνοι του είπαν να βγει στο εξωτερικό γιατί εδώ δεν δει προκοπή (και μάλλον είχαν δίκιο).
BLISS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Doctor takes the Eurostar transporter... (Doctor Who spoof - BBC) http://uk.youtube.com/watch?v=Q88kt_Vtyl4
alexzzz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 το είδα και χτες βράδυ γελούσα σαν το χαζό μόνος μου.
Members gsarig Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Members Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 το είδα και χτες βράδυ γελούσα σαν το χαζό μόνος μου. Ninja cat! :lol:
poscaman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 το είδα και χτες βράδυ γελούσα σαν το χαζό μόνος μου. καταπληκτικο βιντεακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις