Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τώρα τι να περιγράψω για το παρακάτω , απίστευτο κομμάτι :

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Ενώ το είχα καιρό στην συλλογή μου για κάποιο λόγω πότε δεν το άκουσα ή το άκουσα και δεν του είχα δώσει σημασία...

Όλα τα λεφτά η τελευταία πρόταση...

Δημοσ.

Ας βάλω λίγο Σακαφλια μιας και μου τον θύμισε ένας,ίσως έχει ξαναμπεί αλλά δεν πειράζει ο Σακαφλιάς είναι παλικάρι.Ακούστε στίχο,δείτε skills και flow...

Δημοσ.
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Ενώ το είχα καιρό στην συλλογή μου για κάποιο λόγω πότε δεν το άκουσα ή το άκουσα και δεν του είχα δώσει σημασία...

Όλα τα λεφτά η τελευταία πρόταση...

Ευφυέστατος μουσικός και άνθρωπος ο θηβαίος - εντυπωσιακό είναι οτι ξεκίνησε να σπουδάζει φιλοσοφία και ανάμεσα στους καθηγητές του και ο Eco. Το ημερολόγιο τώρα ενώ θα περίμενε κανείς να το έχει γράψει μετά απο κάποια μεγάλη τραγωδία ξέρω γω :- p , στην πραγματικότητα το έγραψε γιατί δεν "έπιασε" ένα απλό ραντεβού του ! λολ - αυτό είναι φοβερό αν σκεφτείς τι θα μπορούσε να γράψει αν πόναγε για τα καλά ! ..

Δημοσ.
Ευφυέστατος μουσικός και άνθρωπος ο θηβαίος - εντυπωσιακό είναι οτι ξεκίνησε να σπουδάζει φιλοσοφία και ανάμεσα στους καθηγητές του και ο Eco. Το ημερολόγιο τώρα ενώ θα περίμενε κανείς να το έχει γράψει μετά απο κάποια μεγάλη τραγωδία ξέρω γω :- p , στην πραγματικότητα το έγραψε γιατί δεν "έπιασε" ένα απλό ραντεβού του ! λολ - αυτό είναι φοβερό αν σκεφτείς τι θα μπορούσε να γράψει αν πόναγε για τα καλά ! ..

Από τους αγαπημένους μου. Όποτε μπορώ τον βλέπω live.

Θυμάμαι μια συνέντευξη των αδερφών Κατσιμίχα όπου έλεγαν ότι τους είχε στείλει μια κασέτα ο Θηβαίος και μέσω ενός γνωστού και εκείνοι του είπαν να βγει στο εξωτερικό γιατί εδώ δεν δει προκοπή (και μάλλον είχαν δίκιο).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...