Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Θα το βρούμε λογικά, όλο και κάτι θα έχει κυκλοφορήσει..

Imdb: The giant claw (1957)

Global panic ensues when it is revealed that a mysterious UFO is actually a giant bird that flies at supersonic speed and has no regard for life or architecture.

Οι πιο κουλ δυνάμεις έβερ, μοιάζει με (μ) ουφο, πετάει, δεν νοιάζεται για τη ζωή ενώ δε βρίσκει κανένα ενδιαφέρον στην αρχιτεκτονική μας. Μα για όνομα.

Κατέβηκε και μόλις πάτησα το play...

Δεν ξέρω αν είμαι ψυχολογικά έτοιμος :P

Εγώ θέλω gamera και δεν μπορώ να βρώ :|

edit: Φαιδρό :P Ακριβώς όπως το περίμενα.. ;) Ότι πρέπει για να το έχεις να παίζει στο background και να χαζεύεις τις σκηνές με το τσιροπούλι :P

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει ποσταριστεί ξανά και μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί είναι δυναμίτης.

Αν και ίσως λίγο δύσκολο για τους αμύητους στο κρητικό folklore και αξάν.

Το βάζω πιο ψηλά και από το κρασάκι του τσου.

Δημοσ.

Το ποστάρω εδώ γιατί είναι video αλλά ωστόσο το ποστάρω για την μουσική. Το βίντεο απλά έτυχε να είναι αυτό.

5 πράγματα σε ένα σε αυτό το κομμάτι...

1) Ένα τραγούδι δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο για να είναι ωραίο...

2) Όταν το ακούω νιώθω λες και μέσα στο σώμα μου δεν έχει μείνει απολύτως τίποτα.

3) Ο Χατζιδάκις ήταν και είναι (για το και θα είναι δεν μπορω να πω) ο μεγαλύτερος συνθέτης της Ελλάδος.

4) Ο τίτλος του είναι όλα τα λεφτά

και 5) όταν το ακούω ρε γμτ γίνομαι γκόμενα... (και ο νοών νοείτω)

http://www.youtube.com/watch?v=2X9uhG_M0do&feature=related

Δημοσ.

Συγνωμη προκαταβολικα για την ορολογια που θα χρησιμοποιησω.το σχολιο μου ειναι το0 εξης:

οι φανταροι ειναι 365 μερες φανταροι,οι μονιμαδες ειναι μια ζωη γαμημενα μουνοπανα

Δημοσ.
Το ποστάρω εδώ γιατί είναι video αλλά ωστόσο το ποστάρω για την μουσική. Το βίντεο απλά έτυχε να είναι αυτό.

5 πράγματα σε ένα σε αυτό το κομμάτι...

1) Ένα τραγούδι δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο για να είναι ωραίο...

2) Όταν το ακούω νιώθω λες και μέσα στο σώμα μου δεν έχει μείνει απολύτως τίποτα.

3) Ο Χατζιδάκις ήταν και είναι (για το και θα είναι δεν μπορω να πω) ο μεγαλύτερος συνθέτης της Ελλάδος.

4) Ο τίτλος του είναι όλα τα λεφτά

και 5) όταν το ακούω ρε γμτ γίνομαι γκόμενα... (και ο νοών νοείτω)

http://www.youtube.com/watch?v=2X9uhG_M0do&feature=related

Κοίτα να δεις και το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες...Συμφωνώ μαζί σου σε όλα !

Δημοσ.
σεμνάάά...

Ζηταω συγνωμη ξανα αλλα θεωρω οτι η καταχρηση εξουσιας σε ενα ατομο που υποχρεωνεται να εκτελεσει ενα καθηκον κατω απο τις δεδομενες συνθηκες που υπαρχουν στο στρατο με αποτελεσμα να τον κανεις τον αλλο να αισθανεται σκουπιδι μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...