Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλά από χθες το έχω δει καμιά 10αριά φορές - από την εποχή του Peter Nalitch και του αξέχαστου guitar-guitar είχα να κολλήσω έτσι με βιντεάκι του youtube! :lol::lol::lol:

παιδια, πολυ πριν το "κρασακι του Τσου" εχουν βγει αυτα τα βιντεο

http://www.youtube.com/results?search_query=indiko+parody&search_type=

που κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ πιο αστεια, οι λεξεις ταιριαζουν με τους υποτιτλους, και κριμα που δεν εχουν πολλες προβολες:mad:

δειτε τα, εχουν απιστευτο χαβαλε:lol:

Δημοσ.

Την είδα live αυτή την εκπομπή σε μια από τις σπανιες φορές που βρίσκομαι μπροστά στην τηλεόραση.

How cool is that?

Δημοσ.
παιδια, πολυ πριν το "κρασακι του Τσου" εχουν βγει αυτα τα βιντεο

http://www.youtube.com/results?search_query=indiko+parody&search_type=

που κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ πιο αστεια, οι λεξεις ταιριαζουν με τους υποτιτλους, και κριμα που δεν εχουν πολλες προβολες:mad:

δειτε τα, εχουν απιστευτο χαβαλε:lol:

Δεν έχουν πολλές προβολές γιατί είναι γελοία. Καμιά σχέση με το κρασάκι του Τσου.

Δημοσ.

...το βίντεο δε λέει και πολλά (συγκέντρωση φώτος των αείμνηστων 27 καλοκαιριών, που το ερμηνεύουν) αλλά, το κομμάτι τα σπάει...

Δημοσ.
Δεν έχουν πολλές προβολές γιατί είναι γελοία. Καμιά σχέση με το κρασάκι του Τσου.

Όντως καμία σχέση αλλά το πρώτο δεν ειν κακό. B)

Δημοσ.

το θεμα ομως με το κρασακι του τσου ειναι οτι απ τις 100 λεξεις, οι 85 ουτε που ταιριαζουν με τις λεξεις του τραγουδιου.

ενω σε αυτα, οι περισσοτερες ειναι "ακριβως"!

κ το οτι ειναι γελοια κ ασυναρτητα, κατα τη γνωμη μου τα κανει ακομα πιο αστεια!

Δημοσ.
το θεμα ομως με το κρασακι του τσου ειναι οτι απ τις 100 λεξεις, οι 85 ουτε που ταιριαζουν με τις λεξεις του τραγουδιου.

ενω σε αυτα, οι περισσοτερες ειναι "ακριβως"!

κ το οτι ειναι γελοια κ ασυναρτητα, κατα τη γνωμη μου τα κανει ακομα πιο αστεια!

ΟΚ, άποψη σου και άποψη μου το σταματάμε εδώ.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο ! Πάω πάσο...

(Μια τέτοια "κόντρα" θα μπορούσε να κρατήσει καιρό ! Η γυναίκα ήταν ΘΕΑ...)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...