Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι κακός ο παιχτης με τις κιθάρες , αλλά δεν κάνει και κάτι το τοσο τρομερό ! :P

Δες για παράδειγμα , τι κάνει o don ross , fingerstyle player και ας παιζει με μια κιθαρα (το έχω ξαναποστάρει :P ) . Στο μεταξύ ολοι οι κιθαρίστες του είδους ειναι φοβεροι , αγαπημένος μου ειναι ο andy Mckee , sample <- καταπληκτικό το Rylynn , ακουστετο ΟΛΟ (και αυτο το εχω ξαναποστάρει :P )

Σημ. Μπορει να ακουτε δύο ή τρις κιθάρες ταυτοχρονα , αλλα σας διαβεβαιώ , όλοι οι ήχοι βγαίνουν απο μια κιθάρα απο έναν άνθρωπο! ;)

λολ για τον ρώσο παιχτη ! :-D

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν ειναι κακός ο παιχτης με τις κιθάρες , αλλά δεν κάνει και κάτι το τοσο τρομερό ! :P

Δες για παράδειγμα , τι κάνει o don ross , fingerstyle player και ας παιζει με μια κιθαρα (το έχω ξαναποστάρει :P ) . Στο μεταξύ ολοι οι κιθαρίστες του είδους ειναι φοβεροι , αγαπημένος μου ειναι ο andy Mckee , sample <- καταπληκτικό το Rylynn , ακουστετο ΟΛΟ (και αυτο το εχω ξαναποστάρει :P )

Σημ. Μπορει να ακουτε δύο ή τρις κιθάρες ταυτοχρονα , αλλα σας διαβεβαιώ , όλοι οι ήχοι βγαίνουν απο μια κιθάρα απο έναν άνθρωπο! ;)

λολ για τον ρώσο παιχτη ! :-D

Κορυφαίος ο mckee, από τα καλύτερα που έχω ακούσει. Και ο don ross πολύ καλός, αλλά πρέπει να έχει 8άρες χορδές στην κιθάρα (πολύ λεπτές) και αυτό χαλάει κάπως τον ήχο της ακουστικής.

* Τρομερή τεχνική από τον πιτσιρικά του πούτιν, αλλά ο σοπέν θέλει εκφραστικότητα νταβάριτσ :-D

Δημοσ.

Ναι , ειναι κόλλημα το fingerstyle και ο don ross και ο mckee ο οποιος ήταν κάτι σαν μαθητής του ross ! Βασικά ο Mckee ξεκινησε απο metal αλλα στα 14-16 παρακολουθησε έναν διαγωνισμό όπου φυσικά ο Ross είχε κερδίσει και μετά άλλαξε μονοπάτι.

Δειτε σε αυτο το portal και αλλα σχετικά : http://www.candyrat.com/FingerstyleGuitar.aspx

επισης ο Antoine Dufour ειναι πολυ καλός .... Trilogie <- και αυτο το έχω ξαναποστάρει :P

;)

Δημοσ.
Δυο πιτσιρίκια με μέλλον.

Το πρώτο έχει ικανότητες, το δεύτερο έχει στόχους

1)

2) http://www.deletedyoutube.ftvteen.com/?v=8JnGCbZ503g

(το δεύτερο το σβήσανε από το youtube και δε μπορώ να το κάνω embed)

Μ΄αρεσεί που ήθελε να βάλει κι άλλο το μυξιαρικο.

Δημοσ.

Μια και αναφερθήκατε σε κιθάρες να δώσω και εγώ 1-2 ωραία:

Μια ωραία απόδοση:

Και τέλος κάτι άσχετο για να γελάσουμε:

Δημοσ.

KWSN όλα ήταν 1+1, αλλά το τελευταίο με έστειλε....

μια ακόμα αναφορά σε κιθαριστικό στυλ.

O Charlie Hunter δεν χρειάζεται να πληρώνει μπασίστα για τα live του.

;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...