χάπι Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Ένας- ένας ρε παιδιά ! Μη βαράτε όλοι μαζί... KWSN_MEN : Με ισοπέδωσες !
livewire Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Είμαι (σχεδόν) σίγουρος ότι δεν έχει ποσταριστεί παλιότερα, από ένα γρήγορο πέρασμα που έκανα στο τόπικ ένα φεγγάρι. Συμπαθητικό, αν μη τι άλλο....
KWSN_Men Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 No offense, αλλα μηπως να ανοιξουμε και ενα θρεντ με ρομαντικα/κουλτουρε βιντεο? Έχεις δίκιο, αυτό εδώ είναι με τα αστεία βιντεάκια οπότε πρέπει να κυριαρχεί ο Σεφερλής...
Members gsarig Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Members Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Έτσι κι αλλιώς, στον τίτλο του βίντεο περιλαμβάνεται επίσης και ένα "κτλ" που σημαίνει πως εδώ ποστάρουμε γενικά βίντεο που μας έκαναν εντύπωση και όχι απαραίτητα αστεία. αλήθεια, έχει κανείς το βίντεο της φάσης του ογκουνσότο που κάνει ότι έφαγε κουτουλιά και σφαδάζει; έψαξα στο youtube αλλά δεν το βρήκα - και από ότι άκουσα πρέπει να είναι πολύ αστεία φάση.
N1ghtW0lf Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Έχεις δίκιο, αυτό εδώ είναι με τα αστεία βιντεάκια οπότε πρέπει να κυριαρχεί ο Σεφερλής... Οπα κατσε φιλος, δεν καταλαβαινω την επιθεση σου, δεν ειπα οτι τα βιντεακια που ποσταρετε με τον/την χαπι ειναι μαπα, ή οτι δεν μου αρεσουν ή οτι πρεπει να κυριαρχει ο Σεφερλης και ειπα και "no offense αλλα μηπως..."
Commentator Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Έτσι κι αλλιώς, στον τίτλο του βίντεο περιλαμβάνεται επίσης και ένα "κτλ" που σημαίνει πως εδώ ποστάρουμε γενικά βίντεο που μας έκαναν εντύπωση και όχι απαραίτητα αστεία. αλήθεια, έχει κανείς το βίντεο της φάσης του ογκουνσότο που κάνει ότι έφαγε κουτουλιά και σφαδάζει; έψαξα στο youtube αλλά δεν το βρήκα - και από ότι άκουσα πρέπει να είναι πολύ αστεία φάση. πωπω ναι το ειδα σημερα στην τηλεοραση.Πρεπει να ειναι τρελος αυτος ρε
χάπι Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2008 Οπα κατσε φιλος, δεν καταλαβαινω την επιθεση σου, δεν ειπα οτι τα βιντεακια που ποσταρετε με τον/την χαπι ειναι μαπα, ή οτι δεν μου αρεσουν ή οτι πρεπει να κυριαρχει ο Σεφερλης και ειπα και "no offense αλλα μηπως..." κι επειδή βλέπω ότι ενθουσιαστήκατε ποστάρω και το βίντεο με το κομμάτι μόνο (καλύτερος ήχος !) χωρίς το "κουραστικό" ρομάντζο της ταινίας...
KWSN_Men Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Μόλις την είδα στην τηλεόραση και μου άρεσε πολύ. Χαπάκι προτιμώ την έκδοση του Πολάνσκι, πολύ πιο ενδιαφέρουσα εικαστικά και οπτικά Η μικρή πριν την κάνει σαν τα μούτρα του ο πορνόγερος (αν και το χάνει σε ρυθμό λίγο)... Στο τέλος του βιντεακίου και ένας Έλληνας...
Fidelio Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Στηριζω τους συνομιληκους μου... χοχοχο ...Με αφορμή την πρώτη έκδοση του Libertango με Yo-Yo Ma : Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό οργανο απο το τσέλο σε μια μουσική συνοδεία ή σε ένα σολο. Δεν έχω καταλάβει -οχι οτι χρειάζεται - γιατί αυτος ο ήχος ειναι τόσο μα τόσο διεισδυτικός. Αυτο και μόνο ειναι απιστευτο (this is my hint). Ακομα και κάτι ουδέτερο σαν το παρακάτω , τεχνικό - σαν ακουσμα ειναι εντυπωσιακό. http://www.youtube.com/watch?v=LU_QR_FTt3E
χάπι Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 KWSN_MEN η διαφήμιση είναι όντως πολύ καλή... Την είδα στην τιβί και "κόλλησα" ! Και το κομμάτι που πόσταρες (Γκρέις Τζόουνς) καλό αλλά, η κοπέλα ποια είναι ??? Ναστάζια Κίνσκι ??? Και κυρίως ποια είναι η ταινία, που ΣΙΓΟΥΡΑ την έχω δει αλλά δε θυμάμαι καθόλου ? (καταραμένο αλσχάιμερ) Fidelio δεν παίζει το βιντεάκι σου ! Καλά να πάθεις για να μάθεις να λες κακίες ...
KWSN_Men Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 Δημοσ. 1 Απριλίου 2008 KWSN_MEN η διαφήμιση είναι όντως πολύ καλή... Την είδα στην τιβί και "κόλλησα" ! Και το κομμάτι που πόσταρες (Γκρέις Τζόουνς) καλό αλλά, η κοπέλα ποια είναι ??? Ναστάζια Κίνσκι ??? Και κυρίως ποια είναι η ταινία, που ΣΙΓΟΥΡΑ την έχω δει αλλά δε θυμάμαι καθόλου ? (καταραμένο αλσχάιμερ) Fidelio δεν παίζει το βιντεάκι σου ! Καλά να πάθεις για να μάθεις να λες κακίες ... Είναι η Emmanuelle Seigner, 20 κάτι στην ταινία, 1-2 χρόνια μετά παντρεύτηκε τον πορνόγερο τον Πολάνσκι. Η ταινία το Frantic. Πρέπει να ήμουν 12-13 όταν έμεινα με ανοιχτο το στόμα στη σκηνή αυτή... Του Fidelio το βιντεάκι μια χαρά παίζει αν κάνεις copy-paste το link από το menu... http://www.youtube.com/watch?v=LU_QR_FTt3E
χάπι Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Ευχαριστώ KWSN_MEN ! (τελικά δεν έχω δει το Φράντικ...) έξοχο το πρελούδιο τρυφερόψυχε Φιντέλ !
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=f4B-r8KJhlE&NR=1 φρικαρα τελειως.
Diablos Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Εντυπωσιακή σκηνή από την ταινία Kung Fu Hustle. Και πολύ μύθος τα καρατέκα που κάνουν οι άνθρωποι, αλλά ούτως η άλλως πρόκειται για κωμωδία. http://www.youtube.com/watch?v=Oq84WO_zubQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις