Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
Πολύ ωραία βιντεάκια, ευκαιρία ανα μάθετε και από μουσική... :P

Ftr τα βιντεάκια είναι από το μοναδικό Baraka. (το πρώτο με το host of the seraphim των Dead Can Dance και το δεύτερο δεν είναι με την Original Background μουσική, αλλά με το Yulunga -πάλι από DCD).

Δημοσ.

Μιας και πέσανε οι επικούρες (δείτε τουλάχιστο μέχρι την επίθεση στο χωριό ή ό,τι είναι τελοσπάντων)

Δημοσ.
KWSN_Men χρυσό μου, συγχαρητήρια και για το δικό σου καλό γούστο ! ;)

Σε μερσώ. Και εμένα ο Πέδρος σου (με την Λουζ) πολύ με άρεσε.

Ftr τα βιντεάκια είναι από το μοναδικό Baraka. (το πρώτο με το host of the seraphim των Dead Can Dance και το δεύτερο δεν είναι με την Original Background μουσική, αλλά με το Yulunga -πάλι από DCD).

Σωστό. Έπρεπε να το είχα αναφέρει.

Και στο ίδιο ζανρ:

Δημοσ.

ποποοοοοοοο! τι εβαλε το ατομο

μας εφταξες

τα συννεφα μου αρεσαν και οι ουρανουξίστες

πως θα γίνει να γκρεμίσουμε και αυτά τα γυάλινα που φαινόταν στο τέλος? Θα είναι καβλα

Δημοσ.

@ KWSN_MEN : είσθε και μινιμαλιστής αγαπητέ ? (και γουστάρετε Phillip Glass ????) ΕΥΓΕ !

Για τσεκ δις άουτ... (θα συγκινηθείς εσύ...)

Δημοσ.

Είμασθε μινιμαλιστές, το ομολογούμε. Όπως ομολογούμε ότι είμασθαν στο Λυκαβητό στη συναυλία-προβολή του Koyaanisqatsi πριν ολίγα χρόνια. :-)

Πολύ ωραίο το βιντεάκι σου, δεν έχω δει την ταινία ομολογώ, μια καλή ευκαιρία να τη δω. (τα κατάφερες ρουφιάνα)

Πάρε όμως κάτι similar που νομίζω θα σου αρέσει.

Δημοσ.

;-) ...

κάτσε γιατί περιμένω να το φορτώσει το καβουρδιστηράκι μου... Επειδή το 2046 είναι συνέχεια του "ερωτική επιθυμία", προτείνω να δεις πρώτα αυτό ! Αλλά βέβαια μπορείς να το δεις και ανεξάρτητα.

έντιτ/ πολύ τρυφερό ! Από ποιά ταινία ?

Δημοσ.

[/if you can't beat 'em, join 'em MODE ON]

Μας ρα'ίσατε την καρδιά πρωί πρωί : ρ

....ας προσέχατε!

έντιτ/ πολύ τρυφερό ! Από ποιά ταινία ?

Από την ταινία που ακολούθησε ΤΗΝ ταινία...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...