Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οκ, εγω μολις χεστηκα πανω μου, κα8ομουν κοντα στην οθονη και τα ηχεια παραλληλα επειδη κοιμοταν ο πατερας μου, και τα ειδα ολα αποτομα...

Εφτασα πιεση 200, ενα βημα απο το θανατο ειμαι.

Δημοσ.

Όντως ρε flo1, έχει δίκιο ο N1ghtW0lf. Το σκατό έφτασε στην κάλτσα. Βάλε και συ μια προειδοποίηση για μας τους καρδιακούς. :fear:

Δημοσ.

Flo 1 ! aaaaaargggrrr ! :cry: ευτυχώς δεν ήμουν στην κουνιστή καρέκλα μου στο μεγάλο pc μου , αλλά ξάπλα με το λαπ τοπ στο γόνατο ! :P

Δεν ξέρω ποσοι απο εσάς έχουν την εμπειρία του "maze" ! ... :-D

Αλλα πρωτού μιλησουμε για αυτο , παμε σε κάτι που πλέον αποτελεί ισως μια ρετρο αναμνηση !

Για να δουμε , ποσοι απο εσάς θυμόσαστε....

Δημοσ.

Axm , είναι ο μυστικός σιδηρόδρομος με τον Σάιμον και τον Ταξιδιώτη. σουρρεαλιστικό καρτουν , κλάψ :cry: ..

α ρε χάπι ακόμα είσαι μικρούλα !

να δες εδω , δεν ξέρω τι με πιασε σημερα !

lol ..πιστεύω οτι πολλοί λίγοι απο εδώ θα ξέρουν τι είναι τα παραπάνω !

• Members
Δημοσ.
Axm , είναι ο μυστικός σιδηρόδρομος με τον Σάιμον και τον Ταξιδιώτη. σουρρεαλιστικό καρτουν , κλάψ :cry: ..

α ρε χάπι ακόμα είσαι μικρούλα !

να δες εδω , δεν ξέρω τι με πιασε σημερα !

lol ..πιστεύω οτι πολλοί λίγοι απο εδώ θα ξέρουν τι είναι τα παραπάνω !

Καλά ο Νιλς Χόλγκερσον ήταν από τα αγαπημένα μου παιδικά - μαζί με την οδύσσεια του διαστήματος (όχι του Κιούμπρικ) και το "Σάγκμα, το μυστικό του ορείχαλκου". Ειδικά το τελευταίο ήταν η αδυναμία μου. Πάρτε και τα σχετικά βιντεάκια:

και

Δημοσ.

"είμαι ο αδελφός της καταστροφής ,όνομα γκαζουλης ο πειράτης " Αχαχαχαχαχαχαχα ....πω πω !

βασικά να κλαίω έπρεπε τώρα βλέποντας διαφορα βιντεο στο you tube , αααααχ τα χρόνια της αθωότητας!

Τσεκάρετε παιδες το αρχείο της ερτ :... Οπτικοακουστικό Αρχείο της ΕΡΤ

:-)

και έτσι ένα τελευταιο βιντεο για να σας παιθάνω απο μελαγχολία :

Δημοσ.
Πω πω ,πλάκα κάνεις.Εν τω μεταξύ νόμιζα τότε, τα παλιά χρόνια ,ότι έλεγε "ο χαχανούλης ο πειρατής"...Μαθηματούλης.Ό,τι να ναι.

Εκεί δεν είναι που ένας τόνιζε λάθος τις συλλαβές και έλεγε "Βοηθειάάάάά"??

Δημοσ.

οχι απλα συγκινηθηκα αλλα κλαιωωωωω

γαμωτο τι ωραια χρόνια...

θελω να γυρισω στα παλια....

οποιος βρει sport billy....θα πεθααααανω:cry::cry:

• Members
Δημοσ.
οχι απλα συγκινηθηκα αλλα κλαιωωωωω

γαμωτο τι ωραια χρόνια...

θελω να γυρισω στα παλια....

οποιος βρει sport billy....θα πεθααααανω:cry::cry:

Ελπίζω να μην το εννοείς αυτό το τελευταίο :P

Δημοσ.
Κρύψτε λόγια... Μας πέρνουν χαμπάρι ότι είμαστε πουρά...

:X συμφωνώ... :X

ΑΜ ΔΕ που είμαι μικρή Φιντέλιο !!!!:-)

πάντως ο sport billy ήταν από τα πολύ αγαπημένα... Ακόμα εύχομαι να είχα αυτό το τσαντάκι με τα μυστικά μου "όπλα" (αεροπλάνα, αυτοκίνητα, καρπούζια, τον καλό μου, την κολλητή μου, την μαμά μου, το ΕΙΔΙΚΟ γουόκι-τόκι, τα βιβλία μου κλπ.), ΟΛΑ σε μεγεθός μύγας, που όποτε τα χρειαζόμουν να τα "μεγένθυνα" (εντάξει, από τα έμψυχα θα είχα ρέπλικες κι όποτε τους χρειαζόμουν, εκτός από τη μεγέθυνση θα χρησιμοποιούσα και τηλεμεταφορά...)

Δημοσ.

λολ KWSN_Men / χάπι ... χαχαχα!

Ε, εν μέρη μου προέκυψε και αυτό, να τσεκάρω ηλικίες - αρκεί να ξέρεις την ακριβή χρονολογία παραγωγής :lol:

Τώρα χαπι , αν ...λέω αν θέλουμε σε πιστεύουμε για τον μυστικό σιδηρόδρομο , ταχα μου μοιάζει με τον μικρό πριγκηπα ε; :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...