χάπι Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 March 4/08,Netherlands:After going past a truck already on its side a driver records a truck in front of him getting blown over by strong side winds as they travel across a bridge.
Freakster Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 καααλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοό χαζεψα μιλαμε... ποια αρκουδα λεει ρε ο τυπος ελεγα στο τελος? Lol και εγώ λέω πλάκα κάνει, στανταρ, θα έχανα τέτοιο σοου;; :lol: @χαπι, ομιτζι, και εγώ γκρίνιαζα για πλευρικούς ανέμους όταν οδήγησα πρώτη φορά Ναυπλιο, φαντάσου να με πετύχαινε κάτι τέτοιο
χάπι Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Lol και εγώ λέω πλάκα κάνει, στανταρ, θα έχανα τέτοιο σοου;; :lol: @χαπι, ομιτζι, και εγώ γκρίνιαζα για πλευρικούς ανέμους όταν οδήγησα πρώτη φορά Ναυπλιο, φαντάσου να με πετύχαινε κάτι τέτοιο Είδες ???? Εντυπωσιακό ε ? πολύ σαφές το μήνυμα με τους ποδηλάτες... Πάντως ενώ μέτρησα σωστά αυτά, που έπρεπε, την αρκούδα δεν την είδα ούτε κι εγώ ! Μάλλον τη βάλανε στην επαναληψη για να περάσουν το μήνυμα...
Freakster Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Οχι οχι, εκει είναι, αν το ξέρεις το βλέπεις και την πρώτη φορα!
mamouxalos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Λοιπόν ένα απίστευτο βιντεάκι που προσφέρει και ένα τεστάκι στο τέλος! Τσεκ οπωσδήποτε Αμέσως μετά το ιντρο! http://www.dothetest.co.uk/ Πολύ καλό :lol:
mamouxalos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Αυτή η φωτογραφία είναι από μια αγγελία στο eBay για την πώληση του τραπεζιού. Πώς μπορούμε να καταλάβουμε πως ο πωλητής είναι άνδρας; :lol:
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Απο τα αλκοολια στα αριστερα? Ή απο τη ροζ γλαστρα? edit: ΑΧΑχαχαχαχαχαχαχ Ουτε καν το ειχα παρατηρησει!! Ωραιο σωβρακο ο αδερφος!
mamouxalos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Απο τα αλκοολια στα αριστερα? Ή απο τη ροζ γλαστρα? όχι για ψάξε καλύτερα μεγένθυνε λίγο την εικόνα. edit α! το βρήκες :lol:
Fidelio Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 axaxaxa για την αρκούδα - και φαντάσου , ενώ κυκλοφορώ αρκετά συχνά με ποδήλατο φαίνεται πως την στιγμή που έβλεπα το βίντεο είχα την ιδιότητα του ...αυτοκινητιστή ! Φοβερό επισης το βιντεο με το φορτηγό λολ
DaddyCool Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ορίστε αυτά είναι ταλέντα!! Όχι τα δικά μας! English λέμε!
Freakster Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ρε παιδιά αφού εδώ είναι thread για τυπάδες με adsl να ποστάρουμε εδώ τις funny pictures που βρίσκουμε;; Έχω ένα σωρό και κάθε φορέ ψάχνω με την αναζήτηση το άλλο θέμα :S Να μια πρόσφατη
alexzzz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Λοιπόν ένα απίστευτο βιντεάκι που προσφέρει και ένα τεστάκι στο τέλος! Τσεκ οπωσδήποτε Αμέσως μετά το ιντρο! http://www.dothetest.co.uk/ Είχε γράψει πριν από χρόνια ένα συνάδελφος στο site της MOTOE ένα άρθρο για αυτό. Τύφλωση απροσεξίας λέγετε στα Ελληνικά. Μιλάμε ότι πέρασαν 4-5 χρόνια από το άρθρο του Δημήτρη. Ξέρετε ποια είναι η τραγική ειρωνεία.... Ότι σκοτώθηκε από τύφλωση απροσεξίας. Το είδα τώρα και τον θυμήθηκα. ΥΓ: το link δείχνει το άρθρο στην νέα του μορφή, στην νέα σελίδα της ΜΟΤΟΕ. Για αυτό έχει τέτοια ημερομηνία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις