Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με μια σταγόνα έτσι;

Ναι με μια σταγόνα σε 100ml αίμα. Δεν λέω οτι δεν δημιουργεί πρόβλημα, αλλα άλο μια σταγόνα σε όλο το αίμα που έχει ο άνθρωπος (2-3 λίτρα δεν ξέρω πόσο είναι) και άλλο σε 100ml

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι με μια σταγόνα σε 100ml αίμα. Δεν λέω οτι δεν δημιουργεί πρόβλημα, αλλα άλο μια σταγόνα σε όλο το αίμα που έχει ο άνθρωπος (2-3 λίτρα δεν ξέρω πόσο είναι) και άλλο σε 100ml

Αν θυμάμαι καλά, ο άνθρωπος πρέπει να'χει γύρω στα 7 λίτρα, γιατί όταν είχα ακούσει πόσο έχει, το είχα συσχετίσει με λίγο παραπάνω από μια εξάδα νερό. Άρα πρέπει να είναι γύρω στα 7.

Αλλά αυτό που λες δεν έχει πολύ νόημα, γιατί παίζει ρόλο και το κατά πόσο είναι διαλυμένο και στα 7 λύτρα. Η σταγόνα όταν μπεί στο αίμα, δε θα διαλυθεί ομαλά και στα 7 λίτρα μέσα σε 2 δευτερόλεπτα. Υποθέτω ότι το αίμα που "είναι κοντά" στη σταγόνα θα πάθει αυτό που είδαμε μέσα σε 2 δευτερόλεπτα. Ή κάπως έτσι.

• Super Moderators
Δημοσ.

φαντάσου πόσο συχνά το κάνει αυτό, το γατί δεν αντιδρά καθόλου...

• Super Moderators
Δημοσ.

Εντωμεταξύ αυτή τη φλούδα-πληκτρολόγιο δεν μπορείς καν να την κοπανήσεις(*), να εκτονωθείς κομμάτι, βρε παιδί μου.

(*)Αν δεν ήταν στημένο το βίντεο, δηλαδή :)

Δημοσ.

Εντωμεταξύ αυτή τη φλούδα-πληκτρολόγιο δεν μπορείς καν να την κοπανήσεις(*), να εκτονωθείς κομμάτι, βρε παιδί μου.

(*)Αν δεν ήταν στημένο το βίντεο, δηλαδή :)

γιαυτό έχω ενα λευκό πληκτρολόγιο της ms (απο το πρώτο μου pc)

έχει φάει χτυπήματα και χτυπήματα και το έχω πετάξει και στον τοίχο κανα 2 φορές αλλα δεν έπαθε τίποτα! αθάνατο!

είχα πάρει της logitech , ασύρματα , gaming keyboards κλπ μέχρι τώρα και στο τέλος έμεινα με της ms , δεν πρόκειται να πεθάνει ποτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...