vwpolo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Kalispera paides! Gnorizei kaneis na mou pei ti simbainei me tin forthnet? Edo kai 4 ores prospa8o na sinde8o sto internet k den ginetai me kamia 8riskeia. Mpika meso "dorean internet" kai oute stin istoselida tis mpaine!! Any ideas ti egine?
IOCTL Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 ta tilefona tous einai down , to web site tous einai down , genika exoun frikarei ta atoma ....
lakaski Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Έχουν πέσει τα πάντα στην Forthnet. Στο τηλέφωνο που επικοινώνησα παραδέχονται ότι υπάρχει πρόβλημα και καταβάλουν προσπάθειες να επαναφέρουν τα συστήματά τους. Τι να πεις;...
asmilon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Και εγω την πατησα παιδια, για 2-3 ωρες ηταν down τι εγινε ξερει κανεις?
mandipl Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 kai go to idio . tora diorthotthike 5.00 mm ontos oute tilefona douleyan oute tipota . kata tis 4.00 apantsan kai paradextikan to provlima . pantos i metoxi tous simera petaxe (asxeto)
geo9419 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 mia apo ta idia kai se mena alla twra 17.00 diorthwthike to kako as to elpisoume mia kai kali
androu Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 εγώ απο τις 3 δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο (forthnet telephony) ούτε adsl.. Πρίν λίγο διορθώθηκε! Ας κάνει τέτοια τώρα που λήγει η συνδρομή μου :P
asmilon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Αν μπειτε στo http://www.forthnet.gr τωρα, βγαζει αυτο το μηνυμα Ο αδερφος μου παντως που πηρε πιο πριν, για το προβλημα, του ειπαν οτι εφταιγε ο ΟΤΕ! Λιγο χλωμο το βλεπω παντως, κατι παιχτηκε μεσα μαλλον και ειπαν την γνωστη καραμελα....
dimitris__ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Θα΄ ναι από τα καντήλια που ακούσανε με την προσφορά του 1 χρόνου... ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ!!! (και είμαι και συνδρομητής τους, και στο ιντερνετ και στη σταθερή!)
Legionnaire Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Θα μπορούσαν να βγάλουν πάντως μια ανακοίνωση εξηγώντας τόσες ώρες downtime σε Internet, Τηλεφωνία και υπηρεσίες HTTP.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 ρε παιδια, εδω και 3-4 μερες (και ενω κατεβαζα ασταματητα εδω και 8-9 μηνες) η DSL μου εχει φρικαρει και αλλαζει IP συνεχεια, μιλαμε για καπου 50 disconnects τη μερα! Τους πηρα χτες και μου ειπαν προβλημα του ΟΤΕ, στο καπακι πηρα 121 και δηλωσα βλαβη. Σημερα με πηρε ο ανθρωπος του 121 και μου ειπε πως η γραμμη μου ειναι super και να απευθυνθω στη Forthnet.... λετε να φταιει η Forthnet???
androu Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 εγώ πιστεύω οτι απο τον πολύ κόσμο τα έχει παίξει τελείως το δίκτυο της forthnet.. Δεν ρίχνουν και οι αλλες λίγο τις τιμές.. - δεν κάνουν καμμιά προσφορά.. Τι να γίνει κοιτάμε κ λίγο την τσέπη μας..
Cue Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Θα μπορούσαν να βγάλουν πάντως μια ανακοίνωση εξηγώντας τόσες ώρες downtime σε Internet, Τηλεφωνία και υπηρεσίες HTTP. Give them some time. εγώ πιστεύω οτι απο τον πολύ κόσμο τα έχει παίξει τελείως το δίκτυο της forthnet.. Για να μην κάνετε εικασίες, σας λέω off the record πως δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο αλλά μια τεχνική βλάβη αρκετά σοβαρή και εκτός της αρμοδιότητας της FORTHnet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.