Προς το περιεχόμενο

λεω ναγορασω αυτο... αποψεις;

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια λεω να αγροασω το εξης λαπτοπ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907681

κατα τη γνωμη μου εχει οοολα οσα χρειαζομαι και με το παραπανω με τη μονη διαφορα οτι η καρτα γραφικων του δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο. πιστευετε οτι με αυτο το λαπτοπ και τη συγκεκριμενη καρτα γραφικων θα μπορω να παιξω τα νεα παιχνιδια νορμαλ(=οχι ναναι σουπερ ποιοτητα αλλα ισγουρα να μην εχουν κοληματα) σε αναλυση 800χ600?

ευχαριστω

Δημοσ.

Mano :D η θα παρεις laptop για games όπου θα δώσεις αρκετά λεφτά η θα πάρεις laptop για να κάνεις την δουλειά σου. Προσωπικά εγώ laptop από Ελλάδα δεν πρόκειται να πάρω ποτέ γιατί είναι απατεώνες. Αν έχεις κανα conne φέρε dell xps από αμερική.

Δημοσ.

rantaplanos,ποιος εισαι;;;

Mην αρχισετε παιδια τα "οχι acer pare καλυτερα το ταδε" κτλ.

Δουλευω σε εταιρια που ολα τα λαπτοπ που χρησιμοποιει ειναι acer και μπορουμε να τα επισκευαζουμε οι ιδιοι. Δεν εχω λοιπον αναγκη το σερβις της acer.

παρακατω...

σαν χαρακτηριστικα τα βλεπετε οκ το λαπτοπακι?

Δημοσ.

Ρε Μάνο όλα είναι θέμα ποιότητας. Άλλο το Acer και άλλο το Dell. Είναι σαν να συγκρίνεις fiat με ferrari.

ποιός είμαι??Αυτός που ρίχνε rockets στη μάπα.

Δημοσ.

χαχα ελα ρε μπιλι.... μλκ βαλε κανα msn και μιλα μου!!!

σιγουρα ρε αλλο acer και αλλο sony.

οταν ομως ειμαι αναμεσα σενα λαπτοπ με δυνατα χαρακτηριστικα αλλα λιγο χαμηλη ποιοτητα κατασκευης (acer) KAI σενα λαπτοπ με μαπα χαρακτηριστικα και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης (p.x. Sony) θα προτιμουσα με χιλια το πρωτο!!!

πιστευετε οτι υπαρχει κατι που του λειπει και ισως να χρειαζομουν;

θενκς

Δημοσ.

Επειδή το πήρα πριν λίγες μέρες (με ΑΤΙ1600) μπορώ να σου πω τα εξής :

-Γρήγορος επεξεργαστής και μνήμη τον κάνουν ταχύτατο σε όλες τις εφαρμογές.

-Καλή κάρτα γραφικών (ΑΤΙ Χ1600) με μέτριες επιδόσεις σε 3DMArk05 (γύρω στα 2800 με omegadrivers) λόγω λίγης dedicated μνήμης (128MB) και χαμηλού χρονισμού της μνήμης της στα 369ΜΗz (ο πυρήνας είναι στα 439). H κάρτα είναι κλειδωμένη και δεν μπορείς να την υπερχρονίσεις.

Σε δοκιμές με Half Life Episode 1 τα γραφικά ήταν στις μέγιστες ρυθμίσες (με AF 8x και ΑΑ 2x) χωρίς κανένα πρόβλημα.Το ίδιο και στο demo του Pray με μικρές παραχωρήσεις σε κάποια settings για particles.

-Το μηχάνημα ζεστένεται αρκετά αλλά όχι σε σημείο που να μην μπορείς να το ακουμπήσεις. Στο σπίτι που δεν έχω κλιματισμό και με 30 * C στο δωμάτιο η θερμοκρασία της CPU είναι 50 * C σε idle λειτουργία και γύρω στους 72-79 σε full.Όταν το δοκιμάσω και σε δροσερότερο μέρος θα πω τις εντυπώσεις μου. Πάντως είναι το μόνο που δεν μου αρέσει στο φορητό.

-Το μηχάνημα είναι full από θύρες (έχει και DVI)

-Έρχεται με δύο partition των 55GB σε FAT32 (:confused: )και ένα κρυφό για system restore.

-Οθόνη καλή (προσωπικά μου αρέσει) με 16ms responce time.

-Τιμή/απόδοση=άριστη

Αυτά τα ολίγα.... όταν βρω χρόνο θα γράψω πιο αναλυτικά.

Δημοσ.

χμμμ μαλιστα,θενκς ρε συ. εισουν αρκετα κατατοπιστικος. Φανταζομαι drivers δινονται για ολα ετσι; οποτε αν δινετε με 2 partitions οπως λες σε fat τοτε θα του κανω ενα φορματ επιτοπου και θα κανω ενα παρτισιον ΝΤFS.

Μπορεις να μου πεις ποια καρτα γραφικων εχει; επειδη καποιος μουπε οτι δεν ισχυει αυτη που γραφει το e-shop

Δημοσ.

Πρέπει να είναι λάθος του e-shop.Εγώ έχω τη Χ1600 με 128ΜΒ dedicated που φτάνει 512 ως Hypermemory. Στέιλε τους email να ρωτήσεις....

Κάτσε να διορθωσω και το παραπάνω post μου......

Δημοσ.
Καλή κάρτα γραφικών (ΑΤΙ Χ1600) με μέτριες επιδόσεις σε 3DMArk05 (γύρω στα 2800 με omegadrivers)

2800 είναι το αποτέλεσμα του SM2 τέστ ή το συνολικό 3dmark score?

Δημοσ.
2800 είναι το αποτέλεσμα του SM2 τέστ ή το συνολικό 3dmark score?

Νομίζω το συνολικό. Οταν βρω χρόνο θα το ελέγξω.......

Δημοσ.

Έχω τον ACER 1600 το αγόρασα πριν 2,5 χρόνια το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν το CDROM του το οποίο παρουσιάστηκε τους πρώτους 6 μήνες και ήταν μέσα στην εγγύηση από τότε μέχρι σήμερα δεν παρουσιάστηκε τίποτα το σοβαρό αν και τον έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και με συνεχή 24ωρα στην πρίζα και κάνοντας επεξεργασία video.

Δημοσ.
Νομίζω το συνολικό. Οταν βρω χρόνο θα το ελέγξω.......

Δεν μπορεί. Εγώ μόλις χθες ασχολήθηκα για πρώτη φορά με τα benchmarks έτσι για να δω τι στο καλό πιάνει το λάπτοπ. Με drivers του Γενάρη, έβγαλε στο 3dmark06 5300 (συνεπώς στο 2005 θα βγαίνει -υπολογίζω με βάση αυτά που είδα στο νετ- γύρω στα 9500-10000, βαριέμαι να το κατεβάσω και αυτό). Άντε, λοιπόν, να δεχτούμε ότι είναι λίγο πιο αργό το acer, δεν θα βγάλει ένα 7000 συνολικό; Γι' αυτό σου λέω, δεν μπορεί να είναι συνολικό αυτό το σκορ, ειδικά στο 05. Και μην ξεχνάς ότι o turion είναι πιο αργός από τον core duo (με ρίχνει αρκετά στο σύνολο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...