Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μετα απο καποιες ωρες λειτοπυργιας , αλλα οχι παντα , η οθονη μου παρουσιαζει την παρακατω εικονα. Τι να φτειει ??? Η οθονη , η καρτα ΑΤΙ ή το καλωδιο προεκτασης οθονης που εχω βαλει ???? Ευχαριστω.
tarrasque Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 αυτό είναι printscreen ή φωτογραφία; αν είναι printscreen φταίει η καρτα/drivers ή κάτι τέτοιο αν είναι φωτογραφία μπορεί να είναι οτιδήποτε... το πρόβλημα το κάνει μόνο στα windows? σε safe mode πχ. εξακολουθεί να υπάρχει το προβλημα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Η φωτογραφια ειναι printscreen .... Σε safe mode δεν το δοκιμασα αλλα και να το κανω που να περιμενω με τις ωρες και αν το κανει...Drivers ξαναπερασα αλλα τα ιδια κανει... :mrgreen:
tarrasque Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 εφόσον είναι printscreen δεν είναι το καλώδιο ή το monitor (έχουμε και το ίδιο ) είναι θέμα κάρτας ή driver.... υποψιάζομαι θερμοκρασία εφόσον το κάνει μετά από πολύωρη λειτουργία... το ανεμηστηράκι της κάρτας δουλεύε; οι θερμοκρασίες της καρτας τι λένε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 οι θερμοκρασίες της καρτας τι λένε; Απο που τις βλεπουμε αυτες ???? Ευχαριστω. :-D
tarrasque Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 κύριε Γιάννη,τι μοντέλο είναι η κάρτα ; (γενικά στις καινούργιες κάρτες εργαλεία για temp monitoring έρχονται με το πακέτο των drivers, επίσης υπάρχει το speedfan το οποίο είναι πολύ χρήσιμο για το καλοκαιράκι)
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 κύριε Γιάννη' date='τι μοντέλο είναι η κάρτα ; (γενικά στις καινούργιες κάρτες εργαλεία για temp monitoring έρχονται με το πακέτο των drivers, επίσης υπάρχει το speedfan το οποίο είναι πολύ χρήσιμο για το καλοκαιράκι) Η δικια μου ειναι παλια 3-4 χρονων.Στην διαχειρηση συσκευων την λεει RADEON 7500 SERIES.Απο οσο θυμαμαι ειναι 128ΜΒ.
ANEMOS-V Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μετα απο καποιες ωρες λειτοπυργιας , αλλα οχι παντα , η οθονη μου παρουσιαζει την παρακατω εικονα. Τι να φτειει ??? Η οθονη , η καρτα ΑΤΙ ή το καλωδιο προεκτασης οθονης που εχω βαλει ???? Ευχαριστω. tin exeis dokimasei xoris to kalodio proektasis? pou pithanon na eine arketa metra..opote megali antistasi,etsi ta(ftinei) ikarta sou.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 tin exeis dokimasei xoris to kalodio proektasis?pou pithanon na eine arketa metra..opote megali antistasi' date='etsi ta(ftinei) ikarta sou.[/quote'] Το καλωδιο το εχω καπου 3 μηνες βαλει και ειναι 2-3 μετρα αλλα τωρα για να το αλλαξω ειναι ολοκληρη ιστορια.:twisted: :twisted: :twisted:
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ξεχασα να πω κατι σημαντικο. Με μια επανεκκινηση ολα διορθωνονται για πολλες ωρες.
tarrasque Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 περίεργο... θέλει trial & error, να δοκιμάσεις με πιο κοντό καλώδιο, να δεις αν δουλεύει το ανεμηστηράκι στην κάρτα γραφικών, αλλαγή της κάρτας με μια άλλη που δουλεύει σίγουρα κλπ κλπ μετά από πόση ώρα το κάνει ; ο θόρυβος που φενεται είναι στατικός ή ανεβοκατεβαίνει σαν τα παράσιτα της τηλεόρασης;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 περίεργο... θέλει trial & error, να δοκιμάσεις με πιο κοντό καλώδιο, να δεις αν δουλεύει το ανεμηστηράκι στην κάρτα γραφικών, αλλαγή της κάρτας με μια άλλη που δουλεύει σίγουρα κλπ κλπ μετά από πόση ώρα το κάνει ; ο θόρυβος που φενεται είναι στατικός ή ανεβοκατεβαίνει σαν τα παράσιτα της τηλεόρασης; Ευχαριστω...Θα βρω ενα φιλο που ξερει απο hardware να βοηθησει.
dpolal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Ευχαριστω...Θα βρω ενα φιλο που ξερει απο hardware να βοηθησει. Ποιός να είναι;;;; Ποιός να είναι;;;; :mrgreen:
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Ποιός να είναι;;;;Ποιός να είναι;;;; :mrgreen: Χαχαχα...Πολυ δυσκολο να το βρεις φιλε ... :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Προχθες αλλαξα καρτα γραφικων και ολα ειναι ενταξει... μεχρι τωρα τουλαχιστον. :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.