Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ΕΙΖΟ L550 ή κατi αλλο ???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο καποιες ωρες λειτοπυργιας , αλλα οχι παντα , η οθονη μου παρουσιαζει την παρακατω εικονα. Τι να φτειει ??? Η οθονη , η καρτα ΑΤΙ ή το καλωδιο προεκτασης οθονης που εχω βαλει ???? Ευχαριστω.

post-2288-129062934436_thumb.jpg

Δημοσ.

αυτό είναι printscreen ή φωτογραφία; αν είναι printscreen φταίει η καρτα/drivers ή κάτι τέτοιο

αν είναι φωτογραφία μπορεί να είναι οτιδήποτε...

το πρόβλημα το κάνει μόνο στα windows? σε safe mode πχ. εξακολουθεί να υπάρχει το προβλημα;

Δημοσ.

Η φωτογραφια ειναι printscreen .... Σε safe mode δεν το δοκιμασα αλλα και να το κανω που να περιμενω με τις ωρες και αν το κανει...Drivers ξαναπερασα αλλα τα ιδια κανει...:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

εφόσον είναι printscreen δεν είναι το καλώδιο ή το monitor (έχουμε και το ίδιο :D ) είναι θέμα κάρτας ή driver.... υποψιάζομαι θερμοκρασία εφόσον το κάνει μετά από πολύωρη λειτουργία... το ανεμηστηράκι της κάρτας δουλεύε; οι θερμοκρασίες της καρτας τι λένε;

Δημοσ.

κύριε Γιάννη,τι μοντέλο είναι η κάρτα ;

(γενικά στις καινούργιες κάρτες εργαλεία για temp monitoring έρχονται με το πακέτο των drivers, επίσης υπάρχει το speedfan το οποίο είναι πολύ χρήσιμο για το καλοκαιράκι)

Δημοσ.
κύριε Γιάννη' date='τι μοντέλο είναι η κάρτα ;

(γενικά στις καινούργιες κάρτες εργαλεία για temp monitoring έρχονται με το πακέτο των drivers, επίσης υπάρχει το speedfan το οποίο είναι πολύ χρήσιμο για το καλοκαιράκι)

Η δικια μου ειναι παλια 3-4 χρονων.Στην διαχειρηση συσκευων την λεει RADEON 7500 SERIES.Απο οσο θυμαμαι ειναι 128ΜΒ.

Δημοσ.
Μετα απο καποιες ωρες λειτοπυργιας , αλλα οχι παντα , η οθονη μου παρουσιαζει την παρακατω εικονα. Τι να φτειει ??? Η οθονη , η καρτα ΑΤΙ ή το καλωδιο προεκτασης οθονης που εχω βαλει ???? Ευχαριστω.

tin exeis dokimasei xoris to kalodio proektasis?

pou pithanon na eine arketa metra..opote megali antistasi,etsi ta(ftinei) ikarta sou.

Δημοσ.
tin exeis dokimasei xoris to kalodio proektasis?

pou pithanon na eine arketa metra..opote megali antistasi' date='etsi ta(ftinei) ikarta sou.[/quote']

Το καλωδιο το εχω καπου 3 μηνες βαλει και ειναι 2-3 μετρα αλλα τωρα για να το αλλαξω ειναι ολοκληρη ιστορια.:twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

περίεργο... θέλει trial & error, να δοκιμάσεις με πιο κοντό καλώδιο, να δεις αν δουλεύει το ανεμηστηράκι στην κάρτα γραφικών, αλλαγή της κάρτας με μια άλλη που δουλεύει σίγουρα κλπ κλπ μετά από πόση ώρα το κάνει ; ο θόρυβος που φενεται είναι στατικός ή ανεβοκατεβαίνει σαν τα παράσιτα της τηλεόρασης;

Δημοσ.
περίεργο... θέλει trial & error, να δοκιμάσεις με πιο κοντό καλώδιο, να δεις αν δουλεύει το ανεμηστηράκι στην κάρτα γραφικών, αλλαγή της κάρτας με μια άλλη που δουλεύει σίγουρα κλπ κλπ μετά από πόση ώρα το κάνει ; ο θόρυβος που φενεται είναι στατικός ή ανεβοκατεβαίνει σαν τα παράσιτα της τηλεόρασης;

Ευχαριστω...Θα βρω ενα φιλο που ξερει απο hardware να βοηθησει.:-D

Δημοσ.
Ευχαριστω...Θα βρω ενα φιλο που ξερει απο hardware να βοηθησει.:-D

Ποιός να είναι;;;;

Ποιός να είναι;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...