akefalos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 exo pentium 3 sta 500 me tnt2 agp.iparxei periptosi na anavathmiso tin karta grafikon mou xoris megalo kostos gia kapoia apla paidika paixnidia os crazy taxi;
Tom_Bombadill Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ligo dyskolo na vreis kati gia to PC sou. Exeis arketa palia motherboard kai den tha vreis kati kainourgio na agoraseis. Se kanena magazaki mporei na vreis tpt metaxeirismeno(milame gia fthina panta etsi;) allios dose 12 ekatostarika h 10 kai pare kati kalo kai oraio.
asmilon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μπορεις να του βαλεις οποια AGP καρτα γραφικων θελεις, το θεμα ειναι πως αν παρεις μια πολυ καλη η CPU σου θα περιοριζει αρκετα τις δυνατοτητες της.Φανταζομαι πως δε θα εχεις και πολυ RAM ετσι δε ειναι? Ψαχνοντας για το Crazy Taxi βρηκα τις απαιτησεις του Minimum System Requirements System: PIII 500 or equivalent RAM: 64 MB Video Memory: 16 MB Hard Drive Space: 200 MB Recommended System Requirements System: PIII 800 or equivalent RAM: 128 MB οποτε θα σου προτεινα να δωσεις 30-35 € να παρεις μια καρτουλα Nvidia και θα σε καλυψει για τετοια παιχνιδια και αν μπορεις να βρεις κανενα μεταχειρισμενο P III ή καμια μνημη σε καλη τιμη αν θες να βαλεις κατι λιγο πιο απαιτητικο...
DJJordan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Έχω celeron 900 640mb sdram, η γραφικών μου είναι voodoo2.3 16mb Τί κάρτα γραφικών θα μπορούσα να βάλω σε ένα τέτοιο σύστημα για να είναι απόλυτα συμβατή;
asmilon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Παρε μια FX 5500, οτι οτι πιο φθηνο, ειναι AGP και θα παιξει στανταρ. Σε ενα μικρο μηχανημα που εχω Pentium 3@1000MHz τρεχω και το Micromachines V4 που βγηκε τωρα πολυ ανετα... Αν θες να δωσεις κατι παραπανω για κατι λιγο πιο πανω θα σε βοηθησει, αλλα μη σκασεις πολλα λεφτα δε αξιζει...
DJJordan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Είχα δοκιμάσει μια μεταχειρισμένη κάρτα καλύτερη απο αυτή που έχω, είχα μεγάλη βελτίωση στα παιχνίδια συγκεκριμένα της EA Games, αλλά όταν έβαζα DVD κόλαγε όλο το pc υπάρχει περίπτωση να συμβεί το ίδιο με την FX5500; Η FX 5500 ειναι καινούρια έτσι; Αν υποθέσουμε οτι θέλω κάτι καλύτερο, θα υπάρξει βελτίωση ή θα πάει χαμένη η επιπλέον απόδοση;
asmilon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Θα υπαρξει μην αμφιβαλλεις καθολου για αυτο, θα σου παιζουν καλυτερα ολα, το θεμα ειναι ποσα θελεις να δωσεις... Οσον αφορα το DVD μαλλον καποιες ρυθμισεις δε εγιναν καλα, επειδη σκεψου οτι απο την εποχη των Pentium II επαιζε ανετα το DVD Video στους υπολογιστες με αναλογη καρτα γραφικων... Δοκιμασε να περασεις αναβαθμισμενους οδηγους της μητρικης σου θα σε βοηθησει.
DJJordan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δηλαδή η FX 5500 είναι η ιδανικότερη για P3; (δε μου είπες αν είναι και καινούρια). Έχω ακούσει ότι μια καινούρια κάρτα θα τρέχει με τη μισή απόδοση και ότι η υπόλοιπη πάει χαμένη. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να είναι συμβατή δε με νοιάζει να έχω τρελλή απόδοση, θέλω κάτι φτηνό ( πόσο θα κρατήσω ακόμα τον P3; ) Να βρω καλύτερα μία chaintech, που είναι και η μητρηκή chaintech; Ελπίζω να σηκώνει το τροφοδοτικό, είναι 350w και τροφοδοτεί 4 μονάδες δίσκου + 1floppy, και απο τη δεύτερη παροχή του floppy τροφοδοτούνται 2 ανεμηστήρες, αλλά δέν υπάρχουν funs στη μητρηκή λόγω βλάβης έχω επίσης 5 κάρτες (οι 3 pci). Οι τάσεις που δίνει είναι πολύ ελάχιστα παραπάνω (δηλαδή +0,5 στα 5και12v, και +0,2 οι v-core, max) και ποτέ λιγότερο απο +0,1. Ελπίζω να έγινα κατανοητός με τις τάσεις.
asmilon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Καθε AGP καρτα μπορει να μπει στην μητρικη σου, απλα δε μπορεις να βαλεις καποια top-end καρτα για το λογο που ειπες. Θα σκασεις ενα σωρο λεφτα και θα "μπουκωνει" η καρτα και δε μπορει να αποδωσει αυτο που πρεπει... Βρες μια FX 5500 δε παιζει πολυ ρολο η μαρκα, αν βρεις και καποια καλυτερη σε καλη τιμη παρε εκεινη, μια προταση σου εκανα εγω για να ξερεις που να κινηθεις...
EKTELESTES Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 κάτσε ρε, γιατί το Crazy Taxi δε παίζει καλά σε Tnt 2 ?????????????? αν θυμάμαι καλά, σε Voodoo 3 το παιζα 1 χαρα, με 800άρη athlon όμως.. ^^
asmilon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Το θεμα ειναι να μπορει να το παιξει και να το απολαυσει το παιχνιδι, οχι απλα να το ανοιξει... Με P3@500 και ΤΝΤ2 δε νομιζω να ειναι και η πιο ευχαριστη εμπειρια...
DJJordan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Εγώ αναζητώ τη χρυσή τομή δηλαδή να εκμεταλευτώ στο έπακρο τις δυνατότητες του υπάρχοντος συστήματος, χωρίς κάποια υπερβολή που θα οδηγήσει σε μή ομαλή λειτουργεία της κάρτας. Και δε νοιάζομαι για καινούρια. Ά και κάτω απο 50€
asmilon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Φιλε DJJordan δε τιθετα θεμα να μην λειτουργει ομαλα η καρτα σου. Μια χαρα θα δουλευει, απλα σε παιχνιδια που μια καλη CPU θα εδινε 110fps στο δικο σου μπορει η ιδια καρτα να αποδιδει 45, για αυτο σου λεω να μην παρεις μια ακριβη καρτα γραφικων. Κανε μια αναζητηση στα eshop και βρες μια καρτουλα ως 60€ το πολυ και διαλεξε την καλυτερη...
DJJordan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δηλαδή η cpu δε μπορεί να βάλει καποιο όριο στα χαρακτηρηστικά της κάρτας ώστε να πάρω μία που να είναι μέχρι αυτό τό όριο; Sorry αν γίνομαι κουραστικός, αλλά προσπαθώ να κατανοήσω κάποια πράγματα, που δε μπορώ να εκφράσω σωστά.
asmilon Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Ολα εξαρτωνται απο την καθε εφαρμογη/παιχνιδι και κατα ποσο χρησιμοποιει την καρτα γραφικων και ποσο την CPU... Οποτε δε μπορει να υπαρξει καποιο σαφες οριο. Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις ενα οριο στην τιμη που θες να δωσεις για μια καρτα γραφικων και να ψαξεις τι υπαρχει στην τιμη εκεινη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.