Undead Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Παιδιά πέρασα το Norton SystemWorks 2006.Στην αρχή μου φάνηκε καλό αλλά μετά από 2 μέρες παρατήρησα ότι κολλούσε λίγο ο υπολογιστής μου. Άξιζε τελικά ο κόπος που το πέρασα και τα χρήματα που έδωσα???
NOPSTRIM Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 File min to pareis katakarda, alla DEN aksize!!! To Norton einai apo ta xirotera... Kai Vari programma, alla kai axristo! Eprepe na ekanes ena Search sto Forum me 8ema Antivirus, gia na deis poia lene... I esto na egrafes sto Google Antivirus Reviews oste na evlepes kanena kalo... Sou protino Kaspersky Personal Pro kai epeidi eidi edoses lefta kai pigan xamena kai se "lipame" giauto.. kane mou pm an den ksereis pos na exeis to programma parapano apo 30 meres... Elpizo na min parevika kanenan kanona... Oute edosa stoixia oute tpt!
asmilon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Άξιζε τελικά ο κόπος που το πέρασα και τα χρήματα που έδωσα??? Νομιζω πως το λεει λιγο ειρωνικα ο φιλος μας, μπορει και να κανω λαθος ομως! Παντως ναι δε αξιζει το Norton πολυ βαρυ και αναξιοπιστο, αλλη μια ψηφο απο εμενα στο Kasperksy, απλα αψογο...
NOPSTRIM Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Na sou po tin ali8eia, an stali8eia plirose, den nomizo na to leei kai toso eironika...!!! Pantos kalo einai se oti apofasizoume na paroume, na kitame prota gnomes se diafora Forums pano se auto to 8ema i na psaxnoume sto Google
realestate Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Παιδιά πέρασα το Norton SystemWorks 2006.Στην αρχή μου φάνηκε καλό αλλά μετά από 2 μέρες παρατήρησα ότι κολλούσε λίγο ο υπολογιστής μου.Άξιζε τελικά ο κόπος που το πέρασα και τα χρήματα που έδωσα??? Φιλαράκο απλά την χοντροπάτησες με το norton .Κάτι χειρότερο όσο και να ψάξεις δεν θα βρείς !!! Πεταξέ το λοιπόν και βάλε είτε kaspersky 6.0.0.286 είτε g-data antivirus kit ( και τα δύο απλά υπέροχα )
Hamurabi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 το system works ειναι καθαρα antivirus? ή εχει και καποιες αλλες ιδιοτητες;
asmilon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Ειναι και καλα σουιτα εργαλειων για το συστημα, αλλα μεσα στα χρονια εχει χασει τοσα χρησιμα εργαλεια, εχει βαρυνει πολυ το antivirus και δε ανταποκρινεται πλεον σε αυτο που ηταν καποτε. Το 99-2000 ηταν οτι καλυτερο υπηρχε, σημερα δε ειναι... Γενικα μακρια δοκιμασε κατι αλλο, η προτιμηση μου ειναι το Kaspersky, αλλα υπαρχουν πολλα αξιολογα antivirus...
Hamurabi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Υπαρχει καποια αλλη σουιτα εργαλειων που να ειναι ΚΑΛΗ ?
Undead Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Για το iolo system mechanic 6 τι γνώμη έχετε???
traianos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Το System Mechanic 6 το χρησιμοποιώ εγώ αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος χωρίς να λέω ότι δεν είναι καλό.Είναι πιο βαρύ απ'ότι πρέπει.Πάντως νομίζω πως είναι καλύτερο από το norton systemworks 2006.
Undead Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Πάντως απαραίτητο είναι να έχουμε στον υπολογιστή μας μια suite με utilities Δεν συμφωνήτε???
asmilon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Καλυτερη λυση ειναι τα μεμονωμενα και επιλεγμενα απο εσενα εργαλεια, παρα μια παραφορωμενη σουιτα που σου δινει ενα σωρο δυναντοτητες που δε προκειται να χρησιμοποιησεις και σου επιβαρυνει το μηχανημα σου. Τουλαχιστον στον Norton αυτο ισχυει 100% και στο κατω κατω δε σε προστατευει . Να πεις οτι σε προστατευε, αλλα ηταν λιγο βαρυ παει και ερχεται αυτο, αλλα οταν δε το κανει και αυτο ειναι μη αποδεκτο, τουλαχιστον απο εμενα...
k_w_t Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Ασε δε που στο systemworks 2006 δεν μπορεις να εκτελεσεις τα εργαλεια απο το CD και πρεπει να τα κανεις αναγκαστηκα εγκατασταση!
Undead Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 ναι όντως πολλά utilities επιβαρύνουν το σύστημα
Undead Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 όχι το cd του κάνει κανονικά boot,αλλά δεν μου έχει χρησιμεύσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.