wised Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Γεια σας παιδιά! Καλημέρα. Θα ήθελα την βοήθειά σας για ένα θέμα απλό σε μερικούς αλλά δύσκολο σε εμένα. Εχω Windows αγγλικά και έχω ακούσει ότι υπάρχει ένα patch το οποίο μπορεί να αλλάξει την γλώσσα των menu σε ελληνικά πορότι τα Windows είναι σε διαφορετική γλώσσα. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου δώσει ένα link ή κάτι άλλο; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, Υ.Γ. τα Windows είναι Windows media center έκδοση.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 1. Θα μπορούσες να βάλεις το Windows MUI (Multilingual User Interface) ... ... αν το αγόραζε η εταιρεία στην οποία εργάζεσαι... ... ή αν το έδινε ο κατασκευαστής του υπολογιστή σου (ΟΕΜ). 2. Το MUI είναι εμπορικό πρόγραμμα της Microsoft αλλά δεν διατίθεται στην αγορά και δεν μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά. Χορηγείται κατά κύριο λόγο στους εταιρικούς πελάτες της Microsoft: The Windows XP/2000 MUI is sold only through Volume Licensing programs such as the Microsoft Open License Program (MOLP / Open), Select, and Enterprise agreement (or with a new computer as an OEM version at customer request). It is not available through retail channels. 3. Στα system requirements δεν εμφανίζονται τα Windows Media Center Edition: MUI was introduced in the Windows 2000 timeframe and is available for: •Windows 2000 Professional •Windows 2000 Server Family - often implemented in a Terminal Services environment •Windows XP Professional •Windows XP for Tablet PC •Windows Server 2003 Family •Windows XP Embedded MUI is not supported on consumer versions of Windows such as Windows 9x, Windows Me, and Windows XP Home Edition. http://www.microsoft.com/globaldev/DrIntl/faqs/muifaq.mspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.