antreas18 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 *** το μήνυμα διαγράφεται λόγω χρήσης greeklish ***
neofix Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 απο τα καλυτερα ειναι ο Αρμενιστης στο 2ο πόδι. και ετσι οπως το θέλεις.
HexStatic Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Βασικά πάνω από όλα κανε edit το post σου από greeklish σε greek για να μην σου το κλειδώσουνε.Είναι κρίμα γιατί είναι και επίκαιρο το topic. Τώρα όσο αφορά camping στο πρώτο πόδι. Από θέμα θάλασσας τα μοναδικά σημεία στα οποια αξίζει η θάλασσα στο πρώτο πόδι είναι στο παλιούρι και στο ποσείδι. Στο παλιούρι έχει ένα camping (λογικές τιμές) το οποιο είναι θεόρατο και δεν γεμίζει ποτε κόσμο και έχει κυρίως οικογένειες.Αλλα στην ίδια παραλια έχει διαφορα beach bar και γενικά εκεί τριγύρω. Μια καλή σχετικά λύση είναι το camping που έχει στο sani.Πολλή κοντά στην θεσσαλονίκη, καλή σχετικά θάλασσα, είσαι στο sani που έχει διαφορα πράγματα να κανεις. Στο ποσείδι έχει το φοιτητικό (που είναι το αίσχος το ίδιο) και διπλα έχει ένα άλλο camping που ήτανε παλιά του ΕΟΤ και τώρα είναι ιδιωτικό.Στο δεύτερο camping έχει ησυχία, ειναι καθαρό, ζεστό νερό, καθαρές τουαλέτες, λογικές τιμές, και οικογένειες αλλα μπορεις να κοιμάσαι εκεί και όλη σου την υπόλοιπη ημερα να την βγάζεις στο φοιτητικό που γίνεται χαμός. Tώρα όσο αφορά το δεύτερο πόδι.. ναι είναι πολυ καλύτερο από θέμα θάλασσας φύσης και λοιπά.Ο αρμενιστής κάποτε ήτανε καλο camping...Πλέον έχουνε καβαλήσει καλάμι και αυτοί και πέρα ότι οι τιμές είναι πανάκριβες σαν camping πια δεν λέει και τίποτα το τρομερό.(τι να το κάνω το σούπερ λούξ πλακάκι στα μπάνια αν έχει 5 μπάνια για 2000 κόσμο?) Ναι έχει παρα πολλή ωραία θάλασσα αλλα πέρα από αυτό δεν έχει τίποτα άλλο να κανεις.(το μπάρ κλίνει σχετικά νωρίς, και αν θες να κανεις λίγο χαβαλέ παραπάνω θα σκάσουνε οι security να σου πούνε να κανεις ησυχία.Κοινώς ο αρμενιστής όσο αφορά value for money δεν λέει.Το μοναδικό καλο που λεέι φέτος με τον Αρμενιστή είναι οτι Θα κάνει πολύ ωραία παρτυ με πολυ καλόυς Djs .
UserX Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 α ρε ξα, αμεσως απαντησες!!! Γιατι ρε ξα δεν λεει ο Αρμενιστής? Ισα ίσα έχει πολλές δραστηριότητες και φοβερή θάλασσα! Για τις τουαλλέτες θα συμφωνήσω, και γενικά δεν λέει σε υψηλή περίοδο ο Αρμενιστής γιατί γίνεται της τρελής το πανηγήρι. Και γενικά, ΄και η κουτσή μαρία πάει στον αρμενιστή οπότε κάποιες περιόδους είν;αι λιγο χάλια, αλλα αν πας μια περίοδο που το κάμπινγκ δεν είναι τόσο πίχτρα (π.χ. Φεβρουάριο) αξίζει!! Τώρα ξα μην μου πείς για πλατανίτσι! Γιατι μπορώ να σου πώ για τις τουαλέττες και την καθαριότητα και οργάνωση εκεί! Αν είναι να πας κάμπινγκ για 3 μέρες αξίζει να τσιγγουνευτής τα 15 (σε σύνολο) ευρώ παραπάνω και να πάς κάπου παρακμιακά? Ρε συ ξα δεν εχω πάει τελευταία στο Ποσίδι! Έχω να πάω μιλάμε από τότε που είμασταν κάθε καλοκαίρι εκει. λέει τίποτα? Άκουσα ησυχία ότι πέζει στο κάμπινγκ, αλλά από την άλλη δίπλα έχει το κόκους ΄που γίνεται ο χαμος!! Επίσης αυτό που άκουσα για το καλαμίτσι (Πόρτο κουφό, δεύτερο πόδι τέρμα θεού) είναι ότι άλλαξε ιδιοκτήτη και έχει αναβαθμιστεί πολύ με beach bar, και γενικά άρχισε να έχει λίγο τζερτζελε. Βέβαια αν δε΄ν πάει πρώτα κάπιος να μου πει τη γνώμη του, δεν πατάω ξανά εκεί. Τελικα τι έμεινε να αξίζει?
Nitrous18 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 παιδια που γινετε χαμος απο νυχτερινη ζωη στη χαλκιδικη? στο πρωτο ποδι ετσι? εχετε κανα site με αυτα τα καμπινγκ??? ειμαστε μια παρεα που θελουμε νταβαντουρι στις διακοπες μας, ψαχνουμε κατι αναλογο σαν παρο,ιο,κω στη χαλκιδικη ομως που ειναι αυτο που ζηταμε και ποια περιοδο μαζευει πολυ κοσμο, φοιτητες και νεους?
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Βασικα για καλη νυχτερινη ζωη στην Καλιθεα... Και για καμπινγκ εγω προτιμω πλατανιτσι 2ο ποδι διπλα στη Σαρτη αλλα κυριως Σαββατοκυριακο για να ειναι πιτα στον κοσμο.
Stratosss Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Ε και εγω περυσι που πηγα για πρωτη φορα στη ζωη μου Αρμενιστη εμεινα αρκετα ικανοποιημενος εκτος απο τα παραλογα που προαναφερθηκαν.Απλα ειναι το τι ζηταει ο καθενας νομιζω και με τι παρεα θα παει.Για παραδειγμα απο οτι καταλαβα για τον Αρμενιστη εγω που πηγα με φιλαρακια περασα κορυφαια(θα μπορουσα και καλυτερα)απλα και με το μωρο να πας δεν ειναι και ασχημα
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Οποιος ενδιαφερετε ακομα : http://www.campsite.gr/gr/index.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.