Προς το περιεχόμενο

Τι φταιει και τα'παιξε η DSL?

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχω βαλει πανω στα PC μου το D-LINK G604T εδω και 7-8 μηνες και ολα πηγαιναν super και τελεια -το μηχανημα δεν ειχε κλεισει ποτε και κατεβαζε μερα-νυχτα ασταματητα- μεχρι τις 26 του μηνα.... απο εκεινη τη μερα και μετα η IP μου αλλαζει σαν τρελη.... μιλαμε για περιπου 50 disconnects τη μερα. Τι μπορει να φταιει? Η Forthnet μου δειχνει τον ΟΤΕ και ο ΟΤΕ τη Forthnet :/

Δημοσ.

Μπορείς να τηλ. στον ΟΤΕ για να ελέγξουν την γραμμή. Αν σου πουν ότι είναι ok, τότε προσπάθησε να σετάρεις το router από την αρχή. Αν το πρόβλημα παραμείνει ψάξε για ένα άλλο ρουτεράκι.

Αν όλα αποτύχουν πες στον ΟΤΕ να στείλει τεχνικό από εκεί, αλλά να έχεις υπόψην ότι θα βάλουν δικό τους ρούτερ κ λαπτοπ για έλεγχο και αν όντως το πρόβλημα δεν οφείλεται σε αυτούς θα χρεωθείς για άσκοπη μετακίνηση τεχνικού, περίπου 40€

Δημοσ.

Οπότε, καλύτερα να κάνεις μια δοκιμή με το router σου σ' εναν φίλο με DSL για κανα2 μέρες και παράλληλα δοκιμή με το router του στην γραμμή σου για να δείς πως πανε τα πράγματα. Λογικά αν είναι πρόβλημα του D-Link είσαι ακόμα εντός εγγύησης ε?

Δημοσ.

Το ιδιο πρόβλημα είχα και γώ με το Us robotics 9105. Παρόλο που είχα uPS το router είχε χαλάσει απο τις διακοπές του ρεύματος. Το έστειλα στην αντιπροσωπία και σε 15 μέρες μου στείλαν το καινούριο μοντέλο :)

Δημοσ.

Το ιδιο πρόβλημα είχα και γώ με το Us robotics 9105. Παρόλο που είχα uPS το router είχε χαλάσει απο τις διακοπές του ρεύματος. Το έστειλα στην αντιπροσωπία και σε 15 μέρες μου στείλαν το καινούριο μοντέλο :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με πηραν σημερα απο 121 και ειπαν πως η γραμμη μου ειναι super.....

Αλλαξα σημερα το router, με ενα ΟΛΟΚΑΙΡΓΙΟ ιδιο μοντελο μεσα σε ζελατινα (τα καλα της δουλειας χεχε) και το ξαναεκανα setup κτλ, και ειδωμεν.....

Δημοσ.

Έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς router!Εδώ και 15 μέρες έλειπα.Με το που γύρισα πίσω σήμερα και μπήκα στο internet τα πρώτα 5 λεπτά πήγαινε σχετικά καλά (το τορρεντ κατέβαινε με 30-35 (σύνδεση 512) αλλά το browsing σερνόταν...).Ξαφνικά τέρμα!Δεν ανοίγει ΚΑΜΙΑ σελίδα και δεν κατεβαίνει κανένα torrent!Καμιά ιδέα?Υπόψιν ότι το εβγαλα και το ξαναέβαλα στη πρίζα άπειρες φορές και έκανa και setup μία φορά!!!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχεις και εσυ forthnet chripapa? Γιατι πιστευω πως αυτο το router ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και δε νομιζω να φταει αυτο.... θα ενημερωσω μετα απο 1-2 μερες συνεχους crash-test σε torrents, eMule κτλ.....

Δημοσ.

ναι και εγώ forthnet έχω...Βέβαια όπως έγραψα έλειπα εδώ και 15 μέρες και δεν μπορώ να ξέρω πόσο καιρό συμβαίνει αυτό.Μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός.Τι να πω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...