MythosTBK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 (sorry, ξέχασα να editάρω) α να ρωτήσω και κάτι άλλο που αναρωτιόμουν... το i-pod έχει δυνατότητα να παίξει και dvd; αν περαστεί μέσα εννοώ. (όπως καταλάβατε είμαι παντελώς άσχετο με τα I-pods )
anthonio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 re paidia moreitai na boithisete??? epese katw to ipod kai apo tote bgazei ena eikonidio otan to anoigw..sto site tis apple eksigei ti mporei na simainei auto..ta mp3 sbistikan..format dne mporw na to kanw kai prospathisa na gia update h restore mesa apo to software ths apple..tipota omws..leei ''can't mount ipod''.. i siskeui einai ektos eggiisis..xalase?ti allo mporw na kanw?
falos Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 exw provlima me ena ipod 2 gb. evala kanonika tragoudia kai to ekleisa kai molis to ksananoiksa kollise.exei meinei anoikto stin arxiki eikona kai de mporw na kanw tipota. to sinedesa me ton ipologisti kai leei oti einai corrupted. ti lete na ftaiei??ti na kanw??
georgi0 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 παιδια εχω ενα ipod nano black 8 GB 2nd gen. απο τα τελευταία που βγήκαν. ερωτηση, την οθονη μου υπαρχει τροπος να την κανω να μην φωτιζει τοσο πολυ το βραδυ κανει το δωματιο ΜΕΡΑ απο νυχτα !! τοσο bright ειναι το ριμαδιασμενο... tnx
tierney Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 κι εγώ είμαι στο 3o ipod. (30ρι video, τα άλλα 2 αντικαταστάθηκαν από την rainbow με εγγύηση). Την πρώτη φορά, το'χα 3 μέρες και αγόρασα φορτιστή. όχι της apple μιας άλλης ετερίας, από το γερμανό που μου εγγυόταν ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Μισή τιμή είχε, τον πίστεψα. Μετά που το έβαλα και το άφησα να φορτίζει, δεν ξαναζωντάνεψε.. Πήγα γερμανό (από εκεί είχα πάρει και το ipod) με στείλανε κλασικά στην rainbow αλλά το φορτιστή δεν μου τον άλλαξαν λέγοντας ότι δεν έχει εγγύηση! Το 2ο ipod το άλλαξα λίγους μήνες αργότερα, αφού ακουγόταν ο ήχος μόνο από το ένα κανάλι. (ίσως να προκλήθηκε από τον τρόπο που τύλιγα τα ακουστικά γύρω του. Τώρα πια τα βγάζω και τα τυλίγω. Ναι κλασικό, θα μου πείτε, αλλά αν συνηθίσεις στραβά... Το καλό είναι ότι στα 2 πρώτα δεν ειχε δώσει την προσοχή που απαιτούταν και είχαν γεμίσει γρατζούνιες, ενώ τώρα έιναι 1 χαρά σαν καινούριο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.