sotoman v2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 καταρχην στις 3 μαρτίου 2005 είχα αγοράσει ενα ipod 20άρι. λίγους μήνες μετά, τον αυγουστο χάλασε και μου το αλλάξανε. τώρα, μερικούς μηνες μετά και με "καινούργιο" Ipod εχει αρχίσει κιαυτό να κανει βλακείες. καταρχήν μερικές φορες(παντα δηλαδη) οταν το κάνω update με το itunes κατω στην μπάρα των windows μου βγαζει ενα θαυμαστικό και λέει οτι μερικα αρχέια δεν μπορούν να γραφτούν στο I: (ipod) και τετοια ωραία. επίσης οταν αντιγράφω αρχεία ΣΤΟ ipod, ολα πανε κατ'ευχήν. όταν ομως τα παίρνω ΑΠΟ το ipod 1 στα 7 βγαζει πρόβλημα. ειτε corrupted ειτε λεει πως δεν υπάρχει. τελικα τα ipod's έχουν ημερομηνία λήξης? πρατγματικα δεν μου περισέυουν τα λεφτά για καινούργιο ipod και ενώ δεν εχει περασει ενας χρόνος αρχισε το δευτερο ipod (το πρώτο και αυτό προβληματικό μου το αλλάξαν, ηταν μεσα στην εγγύηση) να δείχνει οτι γερνάει. εχω απογοητευτεί με την apple. αν ξερετε τι φταιει για ολα αυτα βοηθήστε με
Legionnaire Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Καταρχήν υποθέτω ότι το λειτουργείς με βάση τις οδηγίες: π.χ. το αφαιρέσεις μετά το "eject" ή "safely remote hardware". Γενικά το λογισμικό του iPod δεν υποστηρίζει μεταφορά συσκευή -> υπολογιστής αλλά εφόσον τα Windows το βλέπουν σαν Mass-Storage Device δεν πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα. Το ότι πολλά αρχεία σου βγαίνουν corrupted μου κάνει εντύπωση. Τα ίδια αρχεία μπορείς να τα ακούσεις κανονικά μέσα από το iPod; Πάντως, γενικά, αν έχεις έστω και την παραμικρή αμφιβολία για την καλή του λειτουργία θα σε συμβούλευα να το επιστρέψεις για έλεγχο. Υ.Γ.: Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το iPod και σε κάποιο άλλο υπολογιστή (φίλου σου) μαζί με το iTunes ώστε να διαπιστώσεις αν τα προβλήματα συμβαίνουν γενικά.
punky Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Την ίδια σκέψη είχα και εγώ φίλε μου για το χρόνο ζωής τους. Είχα το ipod colour photo και δεν μου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα. Το πούλησα σε ένα φίλο κάποια στιγμή και συνεχίζει να του δουλεύει απρόσκοπτα. Αργότερα αγόρασα το καινούριο το ipod video. Κάθε φορά που επιχειρούσα να κάνω update στο firmware το ipod έπαυε να ανταποκρίνεται. Πάγωνε. Άρχιζε τα τσικ-τσικ ο σκληρός. Άλλαξα 3 ipod και το συνάντησα και στα 3. Φοβούμενος ότι δεν με θέλει, το επέστρεψα στον Παπασωτηρίου και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Περιμένω να βγει ο αντικαταστάτης του nano με flash μνήμη, γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στους σκληρούς δίσκους πλέον.
sotoman v2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 το ipod επίσημα υποστηρίζει disk use στα windows, υπαρχει και αντίστοιχη επιλογή στο itunes. μεταφορά δεν ενοο τα κομμάτια. εννοώ πχ παω σε εναν φιλο μου στον υπολογιστή του, βαζω στο ipod κατι videos σαν δεδομένα στον root φακελο, και οταν παω σπιτι να τα αντιγράψω στον υπολογιστή απο το ipod τα βγαζει είτε corrupted και σε μερικά καρε μαυρίζει η οθόνη, ειτε δεν τα διαβάζει καν. ελεγχο? πραγματικα πιστεύω θα μου βγεί πιό φθηνα αν αγόραζα καινούργιο. εγω πιστευωβ οτι φταιει ο σκληρός δισκος, εχει bad sectors κλπ. και τα τραγούδια με το itunes που τα περνάω παντως με παιδευουν. 1 στα 5 Updates πρεπει να κανω restore το ipod γιατι δεν το βλεπει το itunes κλπ. μαλλον ειναι στα τελευταία του. το θέμα με τα flashaκια φίλε punky ειναι η χωρητικότητα. εγω πχ θελω τουλάχιστον 10 GB ελευθερα γιατι οπου παω (πχ σε νετ cafe, σε σπίτια φίλων μου) το παιρνω μαζι για να γλυτώνω το γράψιμο CD's. θα μου πείς παρε ενα flash και εναν εξωτερικο σκληρο,μαλλον αυτο θα κανω
Legionnaire Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Παιδιά εγώ έχω το iPOD 15GB (3rd Gen) αγορασμένο εδώ και 2 (ή 3) χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός από την μπαταρία του που από τότε κρατούσε λίγο (σαν μοντέλο, δεν είχε ελάττωμα). Επίσης έχω ένα iPOD Nano 5GB με το οποίο επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός πάλι από την μπαταρία που μάλλον λόγω κακής χρήσης (πολύ καιρό αχρησιμοποιήτο κλπ) κρατάει μόλις 5 ώρες. Ίσως τα καινούργια να έχουν μικρότερο χρόνο ζωής. Ίσως πάλι η Apple να έχει ρίξει κάπως τα standards όχι μόνο στα iPOD αλλά και στους φορητούς της (οι καινούργιοι Intel-based).
dpolal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Παιδιά εγώ έχω το iPOD 15GB (3rd Gen) αγορασμένο εδώ και 2 (ή 3) χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός από την μπαταρία του που από τότε κρατούσε λίγο (σαν μοντέλο, δεν είχε ελάττωμα). Δοκίμασε να το αναβαθμίσεις... Παρόμοιο πρόβλημα που είχα λύθηκε ως δια μαγείας με παλαιότεροα μοντέλλο. Από 2,5 με 3 ώρες που κράταγε η μπαταρία από την αρχή που το αγόρασα ανέβηκε ξαφνικά στις 12...
deathlok Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Την ίδια σκέψη είχα και εγώ φίλε μου για το χρόνο ζωής τους. Είχα το ipod colour photo και δεν μου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα. Το πούλησα σε ένα φίλο κάποια στιγμή και συνεχίζει να του δουλεύει απρόσκοπτα.Αργότερα αγόρασα το καινούριο το ipod video. Κάθε φορά που επιχειρούσα να κάνω update στο firmware το ipod έπαυε να ανταποκρίνεται. Πάγωνε. Άρχιζε τα τσικ-τσικ ο σκληρός. Άλλαξα 3 ipod και το συνάντησα και στα 3. Φοβούμενος ότι δεν με θέλει' date=' το επέστρεψα στον Παπασωτηρίου και πήρα τα λεφτά μου πίσω. Περιμένω να βγει ο αντικαταστάτης του nano με flash μνήμη, γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στους σκληρούς δίσκους πλέον.[/quote'] to nano einai me flash mnimi den exei skliro.( kai einai o arxigos tou kolimatos)
K4t4Dikos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 paidia exw kai gw ena provlimatakia.. Mou leeis oti to ipod mou xriazete format.Pata tto sigkekrimeno koumpi gia format alla mouxei faei sxedon mia mera kai aplos gemizei kai adiazei i sigkekrimeni barloading. Lete na tou doso perissoterom xrono .. ? Xriazete perissoteri wra apo to format twn windows ? gt to ixa na kanei format alla mou espase ta nevra kai to aposindesa..
suicico Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δοκίμασε να κανείς ένα τεστ σε Diagnostic mode με το ipod σου. Εκεί θα σου πει εάν έχει bad sectors. Για να μπει το iPod σε Diagnostic Mode κάνε ένα restart (κεντρικό πλήκτρο και μενού) και έπειτα (πριν να ξεκινήσει) πατά το κεντρικό πλήκτρο και το rewind. Πάντως το μόνο όριο ζωής που έχουν τα iPod είναι αυτό της μπαταρίας τους.
K4t4Dikos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Mou vgazei arketeS epilogies.. pia na epile3w to HDD SCAN ?
suicico Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Ένας κάλος οδηγός με το τι μπορείς και πως να κάνεις σε diagnostic mode εδω
dpolal Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Ένας κάλος οδηγός με το τι μπορείς και πως να κάνεις σε diagnostic mode εδω Τσέκαρε λίγο το λίνκ που δίνεις φίλε...
MythosTBK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 παιδιά ψηνόμουνα να πάρω καγώ ένα I-pod αυτό το μήνα, έλεγα το 60αρι για να τόχω και σαν εξωτερικό σκληρό αλλά μαυτά που διάβασα εδώ άρχισα να τρομάζω... πιστεύεται πως δε λέει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.