sam46 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 θελω να παρω καλωδιο που να μπορω να συνδεω τον υπολογιστη μου (acer 5672wlmi) με την τηλεοραση μου. υπαρχει καποιος συγκεκριμενος τυπος η ονομασια? και ποσο περιπου κοστιζει? ευχαριστω εκ των προτερων. Γιωργος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cool_alex Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Ο υπολογιστής έχει σίγουρα έξοδο S-video. Πρέπει να κοιτάξεις αν η τηλεόραση σου έχει είσοδο S-video, RCA ή SCART και να πάρεις αντίστοιχα καλώδιο S-video σε S-video ή RCA. ή SCART. Το πιο πιθανό πάντως είναι να έχει η τηλεόραση σου RCA. Το κόστος απόκτησής του είναι μικρό (το πολύ 5 ευρώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Σε ενδιαφέρει να συνδέσεις εικόνα και ήχο στην τηλεόραση (π.χ για δεις ένα έργο); Για την εικόνα μπορείς να κάνεις όπως σου είπε ο φίλος παραπάνω ενώ για τον ήχο θα χρειαστείς ένα καλώδιο που θα συνδέεται στην έξοδο ακουστικών του laptop σου και θα μπαίνει στις κλασσικές εισόδους Audio R και L της τηλεόρασης. Εγώ για να τα απλοποιήσω ακόμα πιο πολύ (καθώς υπάρχουν παλιές τηλεοράσεις που δεν έχουν εισόδους S video ή Audio R και L βρήκα την λύση με τον εξής τρόπο... Ένα καλώδιο S video - S video. Ένα jack ακουστικών - Audio R και L... Και τέλος ένα μετατροπέα που από την μια μπαίνει το S video και το Audio R και L και από την άλλη έχω έξοδο Scart που συνδέεται στην είσοδο Scart της τηλεόρασης. Συνολικό κόστος 15 ευρώ από το Ακτίνιον στην Πατησίων (απέναντι από το παλιό Μινιόν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam46 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 ευχαριστω για τις απαντησεις. βασικα για κανα εργο το θελω η για κανα βιντεο κλιπ που εχω στον υπολογιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2006 χαχαχαχαχααα fazer axaxxaaxaaxxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam46 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 χαχαχαχαχααα fazer axaxxaaxaaxxa και εδω θα σε βρισκω? χαχαχαχαχαχχαχχαχχαααχααχααχαχαχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.