passenger57 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2001 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2001 Θέλω να μου εμφανιζουν τα windows σε ενα directory για παραδειγμα σε αυτό που αποθηκευω τα mp3 , όταν κάνω arrange by date , να μου τα εμφανίζει κατα ημέρομηνία σωσίματος του αρχείου στον σκληρό μου.Δεν ξέρω γιατι όταν το κάνω τώρα που έχω τα WIN 98 SE , μου τα εμφανίζει ώς last modified κάτι μήνες πρίν.Δηλαδή άσχετη ημερομηνία απο την σημερινή που σώζω τα αρχεια μου.Δεν ξέρω τι γίνεται.Οταν είχα τα WIN 98 first edition τα εμφανιζε κανονικα στην λίστα ,προστιθέμενα κάθε ημέρα τα καινούργια mp3 και έτσι δεν δυσκολευόμουν να βρώ τα καινούργια mp3.Mπορεί κάποιος να με βοηθήσει??<p>[This message has been edited by passenger57 (edited 15-01-2001).
imported_Dimitris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2001 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2001 Έχω τα 98 first edition και κοίταξα αυτό που λές αλλά το arrange by date γίνεται με βάση την ημερομηνία modified. <BR>Και σαν modified έχει την ημερομηνία που τα έγγραψα στο δίσκο.<BR>Δεν έχω αλλάξει κάτι απο τότε γιαυτό ίσως η ημερομηνία modified παραμένει η ίδια απο την ημέρα που τα έσωσα.<BR
passenger57 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2001 Σε εμένα; δεν συμβαίνει αυτό!!!Μου δείχνει ώς last modified την Ημερομηνία που ο τυπος έσωσε το mp3 (ή το έκανε rip)!!!!ΤΙ κουφο ειναι αυτο???Mπορεί κάποιος που έχει WIN 98 se και Napster beta 9 ,να μου πει τι συμβαίνει στο pc του
vooda Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2001 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2001 Last modified einai h teleutaia hmeromhnia pou ta metetrepses! Ekeino pou se endiaferei (kai auto na psaxeis) einai to last accessed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.