christinadm85 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ενδιαφέρομαι να εγραφώ στην υπερεσία που μπορέις να βλέπεις τηλεόραση μέσω κινητού.Έχεις κανείς ώστε να μου πεί εντυπώσεις καθώς και πραγματικές χρεωσεις .???
sam sam Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 apo ena filo moy ksero oti einai orea "empiria"..... mono pou exei liga kanalia kai se xreonoun 2 euro..
christinadm85 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Όταν λές 2 ευρώ εννοείς είναι μια μηνιαία ή ημερίσια συνδρομή ή καθε φορά που μπαίνεις?
DIMERR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Iparxoun kapoia kinita me dekti ensomatwmeno alla den nomizw na iparxei kati stin elliniki agora.Sto mellon isws.
backup Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 παιδια σορι δηλαδή αλλά όταν λέτε TV στο κινητό να υποθέσω ότι μιλάμε για TV Mobile? Αν είναι έτσι, τότε που είναι το πρόβλημα? Οποιαδήποτε 3G συσκευή υποστηρίζη την συγκεκριμένη υπηρεσία, μάλιστα την έχω δοκιμάσει απλά είναι λίγο ακριβούλα. Σου χρεώνει από 1,50€ μέχρι 4€ την ημέρα, βέβαια για 24 ώρες αλλά...αξήζει???
panraf Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Κινητό με ενσωματωμένο δέκτη ψηφιακής τηλεόρασης DVB-H έχει το Νokia N92 και θα κυκλοφορήσει εντός του Ιουλίου στην Ελλάδα.
christinadm85 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Και εγώ αυτό που λέει ο "backup" γνωρίζω.Εχω το ΝΟΚΙΑ 6260 και η ΤΙΜ μου έστειλες τις ρυθμίσεις να το ενεργοποιλησω και μπήκα στο site της και είδα κανόνικα μάρκες και μοντέλα που υποστηρίζει η Mobile TV απλά αυτό που δεν έλεγε καθαρά είναι για τις χρεώσεις
mandipl Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 ego dokimasa mia fora na do enan agona kai den mporesa apogoiteytika kai plirosa kai tsampa .
nikos_online Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Πως ξερουμε που υπαρχει καλυψη 3g και που οχι? kalipsi exei stis polis pou eginan oi olimpiakoi agwnes(patra thes bolo athina hraklio)kai larisa xania
mjmj Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Θα προτιμουσα κινητο με αναλογικο δεκτη tv, να μην πληρωνω για καμια υπηρεσια.
SofoS@ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2006 Θα προτιμουσα κινητο με αναλογικο δεκτη tv, να μην πληρωνω για καμια υπηρεσια.τετοια κινητα βγαινουν σε λιγο καιρο(στο εξωτερικο).δεν νομιζω να τα φερουν συντομα στην ελλαδα.τοσα λεφτα δωσανε για να μασ παρεχουν αυτη την υπηρεσια κ θα φερουν κινητα που να την αναιρει?δειτε παντωσ αυτα τα κινητα http://www.gsmarena.com/lg_u900-1553.php, http://www.gsmarena.com/samsung_p910-1440.php http://www.gsmarena.com/sagem_mymobiletv-1452.php
mjmj Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Τα ειδα τα τηλεφωνα. Η ολη κατασταση ειναι 'ναι μεν αλλα...' Διοτι οπως ειπα και πιο πανω το θεμα ειναι-στην ελλαδα που ζουμε- αναλογικος δεκτης tv. Αυτα τα τηλεφωνα εχουν δεκτη, δεν πληρωνεις υπηρεσιες 3g κλπ, αλλα ομως ειναι ψηφιακος. Δεν το κατεχω καλα το θεμα αλλα νομιζω οτι ψηφιακα καναλια κλπ δεν ειναι κατι που παιζει αυτη τη στιγμη στην ελληνικη επικρατεια. Βεβαια κατι εχει παρει το αυτι μου για ert digital. Κατι τετοιο θα το πιανει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.