Προς το περιεχόμενο

Τα ζώδια μετά το σεξ !!!

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

image006.jpg Ωραία, πάμε πάλι από την αρχή.

image008.jpg Καλό ήτανε. Να κοιμηθούμε τώρα ή να φάμε;

image010.jpg Μήπως είδες πουθενά το τηλεκοντρόλ;

image012.jpg Πότε παντρευόμαστε;

image016.jpg Καλά ε; Δεν παίζομαι.

image018.jpg Πρέπει να πλύνω τα σεντόνια.

image020.jpg Μου άρεσε, αν σου άρεσε.

image024.jpg Έχω την αίσθηση πως πρέπει να σε "λύσω".

image026.jpg Μη με πάρεις τηλέφωνο, θα σε πάρω εγώ!!

image028.jpg Α! Έχεις και πιστωτικές;

image032.jpg Τώρα ας το δοκιμάσουμε και χωρίς τα ρούχα μας!

image034.jpg Πως είπαμε πως σε λένε;

Δημοσ.

ρίχτε ρε σεις και κανα σχόλιο

το ποστ είναι χιουμοριστικό και πίστευα οτι θα σας αρέσει :-D :-D

δεν θέλετε να σχολιάσετε κατα πόσο ισχύει αυτό για τον καθένα σας ? :mrgreen:

Δημοσ.

Είμαι λιοντάρι αλλά πιστεύω πως αρκεί να είσαι αρσενικό (ιδιαίτερα μικρής ηλικίας) και το λιοντάρι πέφτει μέσα :Ρ.

Πάντως γέλιο είχαν οι φρασούλες , άσχετα από τα ζώδια :-).

Δημοσ.

Εγώ πάλι σαν Σκορπιός νομίζω πως όσοι πιστεύουν στα ζώδια και στα ωροσκόπια είναι επιοικώς αφελείς...

Όποιος αμφισβητεί το γεγονός πως οι ενεπλεκόμενοι στον χώρο της αστρολογίας είναι απατεώνες και τσαρλατάνοι, μπορώ να του το αποδείξω πολύ ευχαρίστως και με απλό τρόπο.

Δημοσ.

Εγώ είμαι ταυρος και με αντιπροσωπεύει αυτό που γράφει για τους ταύρους.Αλλα η γυναίκα μου είναι καρκίνος στο ζώδιο και μετά το σεξ δεν μου λέει για παντρειές και τέτοια αλλά μου κάνει τα @@ στην κυριολεξία @@ με το μπλα μπλα της :mrgreen: και ψάχνω τρόπο να ξεφύγω για να έρθουνε τα @@ στο κανονικό σχήμα κάπως έτσι--->>@@

Δημοσ.
Εγώ πάλι σαν Σκορπιός νομίζω πως όσοι πιστεύουν στα ζώδια και στα ωροσκόπια είναι επιοικώς αφελείς...

Όποιος αμφισβητεί το γεγονός πως οι ενεπλεκόμενοι στον χώρο της αστρολογίας είναι απατεώνες και τσαρλατάνοι' date=' μπορώ να του το αποδείξω πολύ ευχαρίστως και με απλό τρόπο.[/quote']

Μαζί σου….

Είμαι ζυγός (μου το έχουν πει άλλοι, ποτέ μου δεν ασχολήθηκα να κάτσω να δω τι ζώδιο είμαι)

Και για αυτό όταν με ρωτάνε τι ζώδιο (λιγοστοί είναι, αλλά υπάρχουν και αυτοί ;p ) είμαι, πεταω κάτι μαργαριτάρια "ελέφαντας με ιππόκαμπο" ειρωνικά πάντα….. :razz:

Δημοσ.

νταξει ρε σεις ουτε εγώ πιστεύω για τον ανάδρομο ερμή κλπ κλπ....:-D

πιστεύω όμως, οτι κάθε ζώδια έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά....

λοιπόν επειδή είμαι ιχθύες με ορωσκόπο σκορπιό έχω να πώ ότι πέφτει μέσα :mrgreen: ........

Έχω τρομερό πρόβλημα στο να θυμάμαι ονόματα , και είμαι και πολύ kinky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Γενικά όσοι κολακεύονται από τα ζώδια θεωρούν πως "είναι μέσα" και όσοι είναι παρθένοι και λοιπά φλώρικα "ε δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβές".

Καιάδας.

Δημοσ.

τι να πώ.....δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο ισνόμνια

έχουνε την τάση μερικοί να λενε το μακρύ τους και το κοντό τους....

βρήκα κάτι χιουμοριστικό και είπα να το ποστάρω εδώ να κάνουμε καλαμπούρι...

και αντί αυτού πετάει ο καθένας την μαλακία του και προσβάλεται,θίγεται,λέει ότι αυτά είναι βλακείες λές και αυτός είναι ο σκοπός του ποστ.....

νόμιζα ότι είχα να κάνω με άτομα με χιούμορ.......και όχι με σοβαροφανείς ηλίθιους ( δεν πάει για όλους αυτό)......

ΥΓ : άντρακλες , χαλαρώστε λίγο , δεν θα σας πέσει η αντρίλα αν μιλήσετε για ζώδια....και μάλιστα με χιουμοριστικό τρόπο....

Δημοσ.

για να γραψω ομως με ελληνικους χαρακτηρες πρεπει να περασω το μηνυμα μεσα απο επεξεργαστη για να μεταφρασει τα greeklish σε ελληνικους χαρακτηρες και να το κανω επικολληση εδω γιατι αλλιως με την γρηγορη απαντηση δεν μπορω να γραψω ελληνικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...