zazik Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2006 Ωραία, πάμε πάλι από την αρχή. Καλό ήτανε. Να κοιμηθούμε τώρα ή να φάμε; Μήπως είδες πουθενά το τηλεκοντρόλ; Πότε παντρευόμαστε; Καλά ε; Δεν παίζομαι. Πρέπει να πλύνω τα σεντόνια. Μου άρεσε, αν σου άρεσε. Έχω την αίσθηση πως πρέπει να σε "λύσω". Μη με πάρεις τηλέφωνο, θα σε πάρω εγώ!! Α! Έχεις και πιστωτικές; Τώρα ας το δοκιμάσουμε και χωρίς τα ρούχα μας! Πως είπαμε πως σε λένε;
zazik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 ρίχτε ρε σεις και κανα σχόλιο το ποστ είναι χιουμοριστικό και πίστευα οτι θα σας αρέσει :-D δεν θέλετε να σχολιάσετε κατα πόσο ισχύει αυτό για τον καθένα σας ?
Akujin Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 εγώ είμαι ψάρι και νομίζω πέφτει έξω εκεί που σίγουρα πέφτει μέσα είναι στα λιοντάρια
ClouD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Είμαι λιοντάρι αλλά πιστεύω πως αρκεί να είσαι αρσενικό (ιδιαίτερα μικρής ηλικίας) και το λιοντάρι πέφτει μέσα :Ρ. Πάντως γέλιο είχαν οι φρασούλες , άσχετα από τα ζώδια .
joef_gr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 και εγω σαν λιονταρι πιστευω ειμαι λιγο εγωπαθης!
Narayan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Εγώ πάλι σαν Σκορπιός νομίζω πως όσοι πιστεύουν στα ζώδια και στα ωροσκόπια είναι επιοικώς αφελείς... Όποιος αμφισβητεί το γεγονός πως οι ενεπλεκόμενοι στον χώρο της αστρολογίας είναι απατεώνες και τσαρλατάνοι, μπορώ να του το αποδείξω πολύ ευχαρίστως και με απλό τρόπο.
palawiaris Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Εγώ είμαι ταυρος και με αντιπροσωπεύει αυτό που γράφει για τους ταύρους.Αλλα η γυναίκα μου είναι καρκίνος στο ζώδιο και μετά το σεξ δεν μου λέει για παντρειές και τέτοια αλλά μου κάνει τα @@ στην κυριολεξία @@ με το μπλα μπλα της και ψάχνω τρόπο να ξεφύγω για να έρθουνε τα @@ στο κανονικό σχήμα κάπως έτσι--->>@@
blackwar Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Εγώ πάλι σαν Σκορπιός νομίζω πως όσοι πιστεύουν στα ζώδια και στα ωροσκόπια είναι επιοικώς αφελείς... Όποιος αμφισβητεί το γεγονός πως οι ενεπλεκόμενοι στον χώρο της αστρολογίας είναι απατεώνες και τσαρλατάνοι' date=' μπορώ να του το αποδείξω πολύ ευχαρίστως και με απλό τρόπο.[/quote'] Μαζί σου…. Είμαι ζυγός (μου το έχουν πει άλλοι, ποτέ μου δεν ασχολήθηκα να κάτσω να δω τι ζώδιο είμαι) Και για αυτό όταν με ρωτάνε τι ζώδιο (λιγοστοί είναι, αλλά υπάρχουν και αυτοί ;p ) είμαι, πεταω κάτι μαργαριτάρια "ελέφαντας με ιππόκαμπο" ειρωνικά πάντα….. :razz:
zazik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 νταξει ρε σεις ουτε εγώ πιστεύω για τον ανάδρομο ερμή κλπ κλπ.... πιστεύω όμως, οτι κάθε ζώδια έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά.... λοιπόν επειδή είμαι ιχθύες με ορωσκόπο σκορπιό έχω να πώ ότι πέφτει μέσα ........ Έχω τρομερό πρόβλημα στο να θυμάμαι ονόματα , και είμαι και πολύ kinky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lucifer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Γενικά όσοι κολακεύονται από τα ζώδια θεωρούν πως "είναι μέσα" και όσοι είναι παρθένοι και λοιπά φλώρικα "ε δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβές". Καιάδας.
zazik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 τι να πώ.....δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο ισνόμνια έχουνε την τάση μερικοί να λενε το μακρύ τους και το κοντό τους.... βρήκα κάτι χιουμοριστικό και είπα να το ποστάρω εδώ να κάνουμε καλαμπούρι... και αντί αυτού πετάει ο καθένας την μαλακία του και προσβάλεται,θίγεται,λέει ότι αυτά είναι βλακείες λές και αυτός είναι ο σκοπός του ποστ..... νόμιζα ότι είχα να κάνω με άτομα με χιούμορ.......και όχι με σοβαροφανείς ηλίθιους ( δεν πάει για όλους αυτό)...... ΥΓ : άντρακλες , χαλαρώστε λίγο , δεν θα σας πέσει η αντρίλα αν μιλήσετε για ζώδια....και μάλιστα με χιουμοριστικό τρόπο....
virgo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 2 μηνύματα που είχα στείλει που ακριβώς είπαμε οτι πήγαν?
konnak Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 "Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται".
virgo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2006 για να γραψω ομως με ελληνικους χαρακτηρες πρεπει να περασω το μηνυμα μεσα απο επεξεργαστη για να μεταφρασει τα greeklish σε ελληνικους χαρακτηρες και να το κανω επικολληση εδω γιατι αλλιως με την γρηγορη απαντηση δεν μπορω να γραψω ελληνικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.