Xvipes Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 21 minutes ago, arxi235 said: ειναι συνηθως δωρεαν ιστοσελιδες πανω στις οποιες οι ιδιοκτητες εκφραζουν τη γνωμη τους για διαφορα θεματα η γραφουν για το χομπυ τους Μια χαρά, ευχαριστώ... Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackdeagle Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Έχουμε μπει για τα καλά στην δωδέκατη χρονιά του το kafeneio-gr.com Όλα αυτά τα χρόνια φιλοδοξούμε να γίνουμε μια πλατφόρμα όπου κυριαρχεί η κριτική σκέψη και το καλό γούστο. Ζητάμε άτομα που έχουν τι να πουν και θέλουν να το μοιραστούν με τον κόσμο. Βασική προϋπόθεση είναι το θέμα που θα αναλάβεις να αναλύσεις,τα θέματα μας είναι:... Επικαιρότητα Αθλητικά Πολιτική Περιβάλλον Διατροφή Nτοκιμαντέρ Στείλτε email εδώ [email protected] Δεν υπάρχει δέσμευση άρθρων και συχνότητας. Γράφεις και στέλνεις όταν έχεις τι να γράψεις και έχεις τον χρόνο να το κάνεις!! Τα θέματα και οι απόψεις δεν λογοκρίνονται. Παρόλα αυτά σε αυτή την κοινότητα δεν χωράνε οποιοδήποτε μορφής ρατσιστικού/φασιστικού/φοβικού λόγου… Κοινό υπάρχει για να σε διαβάσει, αρκεί να πιστεύεις ότι η άποψη σου έχει αξία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 29/11/2019 στις 4:37 ΜΜ, becoming_I είπε Αγαπητέ @Donacgreece ωραία η σελίδα σου αλλά διακρίνω μια παραφωνία. Για να σχολιάσει κάποιος πρέπει να συνδεθεί στο wordpress. Γιατί δε βάζεις κάποιο commenting system οπως το FB comments ή το Disqus;; Βρέθηκε το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπιζα με το Disqus και πλέον είναι διαθέσιμο κανονικά. Ευχαριστώ και πάλι για το feedback και χρόνια πολλά... Το JustGamer.gr ψάχνει για αρθρογράφους! Αν έχεις πάθος, αν θέλεις να το εκφράσεις, αν θέλεις να δείξεις την οπτική σου για ένα game, μια λειτουργία, μια έκθεση και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με τον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, μπορείς με τα άρθρα σου να το δείξεις και στους υπόλοιπους gamers. Στο Just Gamer είμαστε παθιασμένοι με τα games. Ασχολούμαστε με το πάθος μας και το εκδηλώνουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Μπορεί να μην έχουμε έσοδα ως σελίδα, οπότε δεν έχουμε καθόλου οικονομικά οφέλη, αλλά ο καθένας από εμάς το κάνει για να μεταδώσει και στους υπόλοιπους την ένταση που του δημιουργεί οτιδήποτε έχει να κάνει με τον χώρο των βιντεοπαιχνιδιών. Αν θέλεις να συμμετέχεις στην ομάδα μας, αν θέλεις να δεις τα άρθρα σου να δημοσιεύονται στη σελίδα μας, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Το Just Gamer σου δίνει την ευκαιρία. Στείλε μας e-mail ένα αρχείο word με λίγα λόγια για τον εαυτό σου, τη σχέση σου με τα video games και εμείς από την πλευρά μας θα φροντίσουμε ώστε η έκφρασή σου να βγει προς τα έξω και να μεταδοθεί και στους υπόλοιπους gamers. Τα e-mail σας στο [email protected] Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2019 από Donacgreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgegre21 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμείς έχουμε το blvnews.gr ενημερωτικο site πάνω σε όλα τα θέματα σύντομα θα ανεβάζουμε και ganes όπως και τεχνολογικα. Παράλληλα με αυτό έχουμε και web radio δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω στο topic γι'αυτό δεν το γράφω Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από georgegre21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackdeagle Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Στις 13/1/2020 στις 9:26 ΠΜ, georgegre21 είπε Εμείς έχουμε το blvnews.gr ενημερωτικο site πάνω σε όλα τα θέματα σύντομα θα ανεβάζουμε και ganes όπως και τεχνολογικα. Παράλληλα με αυτό έχουμε και web radio δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω στο topic γι'αυτό δεν το γράφω Θα 'ηθελα να βάλω τον player σε σελίδα του site μου....γινετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Ξεκίνησα ένα κανάλι στο Twitch έτσι για το χαβαλέ, αφού παίζουμε που παίζουμε ας στριμαρουμε ο,τι παίζουμε, άμα θέλετε ρίξτε ένα follow για να στηρίξετε και να με βοηθήσετε να φτάσω τους 50 ακόλουθους όπου θα μου δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχω στο προγραμμα συνεργατών / affiliate του Twitch. Έχω και ένα κανάλι στο ΥΤ να ανεβάζω κανένα HL, οποίος θέλει ρίχνει ένα Sub. http://twitch.tv/TheTiesThatBindTV https://www.youtube.com/channel/UCMsl9QUB0YcsxZKwNWwec4Q Ευχαριστω εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgegre21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σας έχουμε έναν ιντερνετικο σταθμό επαγγελματικο που παίζει όλο το 24αωρο ελληνικα και ξενα και εχει και live εκπομπές, αν σας ενδιαφέρει steaming για το blog σας στείλτε μου μήνυμά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ryu_hadouken Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Στις 5/3/2019 στις 6:56 ΜΜ, ekap είπε Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα και εγώ να σας γνωρίσω το https://www.youbehero.com. Οποιοδήποτε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο, θετικό είτε αρνητικό. Δεν θέλω να περιγράψω τι είναι το YouBeHero διότι αν δεν καταλάβετε κάτι έχουμε κάνει λάθος και πρέπει να το ξαναδούμε. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνο που θα διαθέσετε. Αδερφέ μου πολύ καλό.Ελπίζω να είναι αληθινό.Αύριο θα το ψάξω αναλυτικά από το desktop και εάν είναι έτσι όπως νομίζω πέρα από το ότι θα γίνω μέλος θα σε προωθήσω αρκετά.Αν ισχύουν αυτά τότε συγχαρητήρια και για την ιδέα και για την υλοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekap Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, ryu_hadouken είπε Αδερφέ μου πολύ καλό.Ελπίζω να είναι αληθινό.Αύριο θα το ψάξω αναλυτικά από το desktop και εάν είναι έτσι όπως νομίζω πέρα από το ότι θα γίνω μέλος θα σε προωθήσω αρκετά.Αν ισχύουν αυτά τότε συγχαρητήρια και για την ιδέα και για την υλοποίηση. Καλησπέρα @ryu_hadouken. Ευχαριστώ για τα θετικά σου σχόλια. Φυσικά και είναι αληθινό και λειτουργεί με διαφάνεια διότι μπορείς να δεις όλες τις δωρεές και σε τι κατάσταση βρίσκονται, από όλες τις οργανώσεις. Όλα τα στατιστικά είναι διαθέσιμα για τους εγγραμμένους χρήστες. Οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείς, είμαι στην διάθεση σου! Θα χαρώ να ακούσω κάποιο feedback. Λευτέρης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ioulios1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ryu_hadouken Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, ekap είπε Καλησπέρα @ryu_hadouken. Ευχαριστώ για τα θετικά σου σχόλια. Φυσικά και είναι αληθινό και λειτουργεί με διαφάνεια διότι μπορείς να δεις όλες τις δωρεές και σε τι κατάσταση βρίσκονται, από όλες τις οργανώσεις. Όλα τα στατιστικά είναι διαθέσιμα για τους εγγραμμένους χρήστες. Οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείς, είμαι στην διάθεση σου! Θα χαρώ να ακούσω κάποιο feedback. Λευτέρης Έχετε pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros9191 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Ολοκληρωμένοι οδηγοί που στοχεύουν στην κατανόηση της τεχνολογίας blochchain και γενικότερα των κρυπτονομισμάτων από το ευρύ κοινό. www.coinsteps.gr/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChessPoty Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ!! Έχω ξεκινήσει ένα νέο κανάλι στο youtube με αποκλειστικό θέμα το σκάκι. Το κανάλι αφορά θεατές που είναι λάτρεις του αθλήματος καθώς και θεατές που θέλουν να μάθουν να παίζουν σκάκι. Υπάρχει μία ολόκληρη σειρά βίντεο εκμάθησης σκακιού,ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον! Όνομα καναλιού : Chess Poty Σύνδεσμος για το κανάλι : https://www.youtube.com/channel/UC_VSO1677czOR6qfw_wlv4w Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από ChessPoty 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Ένα ωραίο Site με Ελληνικές χειροποίητες τσάντες ! www.agapanthus.gr - Ελληνικές Χειροποίητες Τσάντες Agapanthus υπάρχει και σε αγγλική έκδοση https://www.agapanthus.gr/en/ - Agapanthus Handmade Greek Bags Ρίξτε το μια ματιά και διαδώστε το αν σας αρέσει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mediazikos Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2020 Only fine selected music CHOSEN music - Youtube Channel https://chosen.music.blog/ - Blog και μουσική για τους 35+ και όχι μόνο http://music-digger.blogspot.com/ Θα εκτιμούσα πολύ την γνώμη σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα